Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aldım cano bir kaç saat önce. Açlıktan da gidem bişeyler yiyem bari

Büyük sıkıntı baş ağrısı hamile kalmadan önce en büyük korkum oydu. Bir ara baş ağrısından kavruldum

Bende ileri alıyorum
3 6 dan sonra böyle olmaz dedim
suan 6 9 aldıklarım.bile 1 Ay sonra olmaz
Aahahahah geçenlerde peluş tulum aldım dışarda giymelik 74 cm miydi (6-9 aydı sanırım). Dedim 2 ay sonrası için iyi olur. Anaaaa devasa bişi geldi dedim 1 yaşında giyer sanırım Tabi daha denemedim haftaya bir giydirip deneyeceğim nasıl olacak

Evdeyken eksik bir şey almaya gitmek insanın gözünde büyüyor. Ama işe gidince belli bir saat sonra geleceğin için bir tık daha rahat uzaklaşmış olunuyor sanırım. Offf anlatamadım ya kafamdakini

Çoğu doktor vermiyor sadece özel muayene doktorları veriyor kuzum. Zaten verecek doktor kendi söylüyor sanırım. Aaa aklıma şey geldi arkadaşımda burdan İzmir e Profa götürüyor çocuğunu onda telefonu var. Bir şey olduğunda yazıyor ve hemen çok gecikmeden cvp alıyor. Özel muayenesi var. Fakülte de öğretmenlik yapıyor muydu onu bilmiyorum ama..

Ay bende öle.sonra alirim dedim
Sonra dedim yeter artık 7 senelik evlisin hersey bi sen oteliyosun
Dedigin gb hep çocuklara alıyorum o.ayri
Kasko 11 tuttu bizimde uçmuş sigorta öyle bakımda 5 civarı kiz batmisiz

Sagol kuzum ins düzelir coknyoruyor beni
Gece 3 de kalkiyor 1 saat memede duruyor sonra huzursuz oluyor salla salla bakıyorum saat 5
Dogru söylemiş kuzum ben şimdi gunduzleri eskisi gb değilim ama gece sürekli
Az.bisi.emip uyuyor ama memede tabi az az içip içip.1 saat sonra birakiyor

Ay bende öle.sonra alirim dedim
Sonra dedim yeter artık 7 senelik evlisin hersey bi sen oteliyosun
Dedigin gb hep çocuklara alıyorum o.ayri
Kasko 11 tuttu bizimde uçmuş sigorta öyle bakımda 5 civarı kiz batmisiz
Borç borcu doğuruyor bacım Önceden kaskonun şokunu yaşadığım için şuan normal geldi Yavaş yavaş hallederiz inşallah kız bebeye dolap aldık bizde 10bin taksitledik. Düşün bebe 5 aylık oldu daha yeni dolap alındı

Dene dene peluslarin içi dar galiba
Bende pelusu kenara koydum dedim 2 Ay sonra anca giyer bi denim dedim tam oldu yaaaa

Evdeyken eksik bir şey almaya gitmek insanın gözünde büyüyor. Ama işe gidince belli bir saat sonra geleceğin için bir tık daha rahat uzaklaşmış olunuyor sanırım. Offf anlatamadım ya kafamdakini

İsteyen kendine zaman ayiriyoesun kafan rahat oluyor evdeyken çocuğa vakit ayirabiliyorsun gibi bisi mi demek istedin bacım

Canim bide şu var ben apranax alveres le.fln ancak dururdum hamile olunca parola alıştım simdi parolla geçiyor
Kızzzz bende arvelesciydim Ama 2 sene önce nane ve lavanta yağı ile doğal yöntemleri deniyordum arada bir Parol en yakınımız oldu Benimde iyi kötü geçiyordu Çarşamba akşam bir başladı dedim bekleme al bir parol geçmediii mahvetti beni.. Bugün sadece boynumda ağrı kaldı ne alaka ise..

Vallahi ole bacım çekiyor da çekiyor
Ay güle güle kullansın minnoş daha neler alicaz neler biz.suan abisinin odasindan faydalanıyoruz oğlumda doğmadan odası hazırdı kizada 2 yasinda fln yaparım oda

Ay çok kötü şiddet li olduğunu zaman benimde.ole bi.kac gün etkisi devam ediyor

Arkadaşım hamileyken fakültede özel doktora gitti işte o hemen vermiş numarasını. Bende çekindim kendi demeyince isteyemedim
Ye kuzum yeeee aç.kalincada yapar.agri
Öyle.boyle buyuyecekler benim kızın uykusu senin kızın maması azcık analarini yoruyorlar
Vallahi yaaa. Ay bide 3 aya kadar nasıl fena 2 saat olduğu anda mama diye ağlardı yapana kadar yıkardı ortalığı

Vallahi ole bacım çekiyor da çekiyor
Ay güle güle kullansın minnoş daha neler alicaz neler biz.suan abisinin odasindan faydalanıyoruz oğlumda doğmadan odası hazırdı kizada 2 yasinda fln yaparım oda
Saoalsın kuzum.. Oda olayına girmedik benim dolapta yer ayırmıştım bir şifonyer alırız diyordum ilk başta ama şifonyerler zaten maşallah 5bine kadar gidiyor ve küçük.. Biri özel yaptırmış sonra almamış. Tesadüf eşim denk geliyor arkadaşlar sayesinde bizde arayış içindeydik, evde her yer her yerde.. Bebek dolabı değil genç odası dolabı gibi ama olsun ilerde oda yapılacağı zaman o dolabı bizim odaya alırız diye düşündük bakalım.
2 yıl içinde daha neler neler konuşuruz biz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…