- 2 Ağustos 2013
- 38.616
- 130.587
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #85.401
Kuzu normalde uyurken içiyordu günde 4 5 kere. Gece en son 12-1 gibi veriyordum sabah 6 ya kadar. Sonra bu gece verdiğimi içmemeye başladı 1 haftadır falan ama gündüzleri yine iyiydi uyurken içiyordu. Ama dün 20.30 da içti ondan sonra gece içmedi sabah 5 6 7 de denedim içmedi. Ta 11 de içti. Sonra 15.30 da içti. Hala yok deniyorum sürekli uykudan uyanıyor ağlıyor koluma vuruyor. Bugün götürecektim doktorun boşluğu yokmuş kaldık öyle. Ağzına birikiyor mama yutmuyor akıyor kenardan resmenYenmez tabi haklısın
Canim gece beslenmesi nasıl
Saat 15.30 da içmiş en son çok ara var
Muhtemelen distendir bir kax gün daha devam ederse doktora götürürsün en kötü
Hayir az bisi olsada içse
Ben de 1 yaştan önce işe başlayacağım ve 5 saat bırakacağımNe güzel canı m ya 45dk bile size çok iyi geliyordur eminim. Keşke bnm de annem olsa yakında bırakabilsem. 2yaşa kadar değil kuzum ya 1yaştan sonra bile uzun süreli bi kaç saatlik kalır yani . Çalışan biri olarak büyük kızımı 1yaş itibariyle günde 7saat fln bırakmak zorunda kalıyordum
Canımm geç gördüm. Kabaran yeri bir kaç kez çeşmeden akan suyla yıka eline suyu al. Hemen söner suyun serinliğiyleKizlar ya benim kiz galiba alerji oldu gene bitarafinada ciktı napmam lazim varmi bi bilginizz gene aynı yerden geldi
Kız bebeği olan arkadaşım var her şeyi ayına göre alıyor. Ben şimdiden 9 ay 1 yaş almaya başladım, popo göbek aldı başını. Erkek bebeler iri oluyor kızlara göreBende 12-24 alayım zaten anca oluyor kalıplardan mı yoksa dediğin gibi erkek bebek iriliğimi
Ay nanede çok severim cacıkta yoğurtta yayla çorbasında
Adaçayı vs o tarz bitki çayı içmiyorum hamilelikte de yasak olduğundanıhlamur içebiliyoruz sanırım oda 1-2 bardak galiba.. zerdeçal zencefil vb baharatlar kafamı kurcalıyor ikiside tam şifa baharatları..
Kuzum osanit tetagil ya da calgel falan kullanıyor musun dişi için? Karanfil zeytinyağı yapan da var. Belki sancısı vardırBaşım çatlıyor hiç bir şey yemedim. Kız böyle olunca tüm modum yerlerde. 11.00 ve 15.30 da içti sadece mama. Uykuda da içmiyor diş sanırım bilmiyorum
Ahahahah ya bizimki de yapıyordu onu. Arkadaşıma sormuştum ben de, kendini rahatlatmak için yaparmış, mesela başını sağa sola da çevirebilir elini ritmik şekilde de sürtebilir dedi. Uyku öncesi ayak ve bacak masajı yap demişti ben baya 15 gün yaptım o mu etkili oldu bilmiyorum ama artık pek yapmaz olduKızlar iyi akşamlar nasılsınız eşim evde bu hafta pek takip edemedim burayıoğlum bu ara uykuya geçişte ve uykuda sürekli bacaklarını kaldırıp yatağa vuruyor pat pat diye. Sizinkilerde de var mı bu niye yapar anlamadım gaz olsa kaldırıp vurmaz kendine çekerdi heralde demi
Valla dişe hiç bir şey almadım öyle ağlaması falan yok diye. Vardır demi ya sonuçta diş çıkıyorBen de 1 yaştan önce işe başlayacağım ve 5 saat bırakacağım( ama gezmek için de o kadar bırakamam o zamanlar daha çok küçük. Yine belki 1!2 saat ama haklısın büyük lüks anneye bırakabilmek
Canımm geç gördüm. Kabaran yeri bir kaç kez çeşmeden akan suyla yıka eline suyu al. Hemen söner suyun serinliğiyle
Kız bebeği olan arkadaşım var her şeyi ayına göre alıyor. Ben şimdiden 9 ay 1 yaş almaya başladım, popo göbek aldı başını. Erkek bebeler iri oluyor kızlara göre
Kuzum osanit tetagil ya da calgel falan kullanıyor musun dişi için? Karanfil zeytinyağı yapan da var. Belki sancısı vardır
Ahahahah ya bizimki de yapıyordu onu. Arkadaşıma sormuştum ben de, kendini rahatlatmak için yaparmış, mesela başını sağa sola da çevirebilir elini ritmik şekilde de sürtebilir dedi. Uyku öncesi ayak ve bacak masajı yap demişti ben baya 15 gün yaptım o mu etkili oldu bilmiyorum ama artık pek yapmaz oldu
Kuzu normalde uyurken içiyordu günde 4 5 kere. Gece en son 12-1 gibi veriyordum sabah 6 ya kadar. Sonra bu gece verdiğimi içmemeye başladı 1 haftadır falan ama gündüzleri yine iyiydi uyurken içiyordu. Ama dün 20.30 da içti ondan sonra gece içmedi sabah 5 6 7 de denedim içmedi. Ta 11 de içti. Sonra 15.30 da içti. Hala yok deniyorum sürekli uykudan uyanıyor ağlıyor koluma vuruyor. Bugün götürecektim doktorun boşluğu yokmuş kaldık öyle. Ağzına birikiyor mama yutmuyor akıyor kenardan resmen
Ahhh ahhh hem anne için hem de o kuzu için çok zor ayrı kalmakYani arkadaşım diyor bakıcı parasından sonra maaşımdan 3 kalıyor sigortam içinn çalışıyorum
Bebeklerimizden bu kadar az bir meblağ için ayrı kalmak çok acı
Benim iş yeri şartlarım biraz daha iyi 2 cocuk okulu giyimi derken insan çalışmak zorunda kalıyor
Dediğin gb cznim bir çok bayan çalışamıyor ki
Bi ara kres parasını karşılayacağız deniliyordu anneleri iş hayatına kazandırmak için çay servisi yapan arkadaşım kaç kez gitti geldi olmadı 2 cocuk var yas farki 1 yas aralarda büyüğü başka şehirde yaşayan kayınvalidesine bıraktı neden çalışmak zorunda çünkü
Aman çok zor kuzum vallahi
Ahhh ahhh hem anne için hem de o kuzu için çok zor ayrı kalmakİnsanlar hele ki şu zamanda mecbur olduğu için çalışmak zorunda kalıyor. Hani diyemiyorsun, kendi psikolojim için keyfi çalışıyorum diye.. Allahım herkese bizlerede güç kuvvet versin
Ben hep uzaktım kredi kartı kredi vs borçlanma olaylarına.. kredi kartı ödemesi bankamatikten yapan görünce benim kafam almaz bunu diyordum. Aslında kredi kartı almaya mecbur bırakıldımBen öncesi sonrası hep kredi
Kocaya diyorum ömrüm kredi ödemekle geçti kredi olmayınca bi boşluğa dusuyorninsan
Bu ben olabilirHer gün yeni bir huykısa sürede geçer inşallah şimdi uyanır şimdi uyanır diyerekten yatamıyorum da
Ben hep uzaktım kredi kartı kredi vs borçlanma olaylarına.. kredi kartı ödemesi bankamatikten yapan görünce benim kafam almaz bunu diyordum. Aslında kredi kartı almaya mecbur bırakıldımKredi kartı kullanmayana kredi çıkmıyormuş Genelde ilk borçlandırmaya hep eşim başlattı. Sonu gelmedi Cümleler biraz bozuk oldu
Aman kuzum dikkat et valla baş ağrısı insanı resmen felç ediyor 2 gün üst üste yaşadım hayatım solmuş gibi oldu. Eskiden alırdım ilacı kafamı bağlar yatardım. Şimdi ne mümkün bebekle.. İyice güçten düşüyoruz. Dişten içmiyor olabilir benimde çok bir bilgim yok. Doktora yazacağınız bir durum olsa keşkeBaşım çatlıyor hiç bir şey yemedim. Kız böyle olunca tüm modum yerlerde. 11.00 ve 15.30 da içti sadece mama. Uykuda da içmiyor diş sanırım bilmiyorum
Bu ben olabilirha uyandı uyanacak derken dün 3 te yattım
Yaşayarak öğreniyoruzBen de 1 yaştan önce işe başlayacağım ve 5 saat bırakacağım( ama gezmek için de o kadar bırakamam o zamanlar daha çok küçük. Yine belki 1!2 saat ama haklısın büyük lüks anneye bırakabilmek
Canımm geç gördüm. Kabaran yeri bir kaç kez çeşmeden akan suyla yıka eline suyu al. Hemen söner suyun serinliğiyle
Kız bebeği olan arkadaşım var her şeyi ayına göre alıyor. Ben şimdiden 9 ay 1 yaş almaya başladım, popo göbek aldı başını. Erkek bebeler iri oluyor kızlara göre
Kuzum osanit tetagil ya da calgel falan kullanıyor musun dişi için? Karanfil zeytinyağı yapan da var. Belki sancısı vardır
Ahahahah ya bizimki de yapıyordu onu. Arkadaşıma sormuştum ben de, kendini rahatlatmak için yaparmış, mesela başını sağa sola da çevirebilir elini ritmik şekilde de sürtebilir dedi. Uyku öncesi ayak ve bacak masajı yap demişti ben baya 15 gün yaptım o mu etkili oldu bilmiyorum ama artık pek yapmaz oldu
Aman kuzum dikkat et valla baş ağrısı insanı resmen felç ediyor 2 gün üst üste yaşadım hayatım solmuş gibi oldu. Eskiden alırdım ilacı kafamı bağlar yatardım. Şimdi ne mümkün bebekle.. İyice güçten düşüyoruz. Dişten içmiyor olabilir benimde çok bir bilgim yok. Doktora yazacağınız bir durum olsa keşke
Herkes ister bebeğini kendi büyütsün ama imkanlar ve koşullar el verişli olursa.. Bir arkadaşım var maddi konuda sıkıntısı çok yok bana diyordu ki işe gelince resmen dinleniyorum. Sanırım anne sağlığı içinde bir rahatlama noktası oluyor aklı ne kadar çocuğunda olsa da..Öyle canım oğlum doğduğunda 6 sene önce eşim baskı kuruyordu işten çık bakiciya bırakmayalım diye ama şimdi bunu düşünemiyoruz bile 2 cocuk hayat çok pahalı
Yaşayarak öğreniyoruzBende hiç ayına göre almamayı öğrendim elimde patlayınca
Herkes ister bebeğini kendi büyütsün ama imkanlar ve koşullar el verişli olursa.. Bir arkadaşım var maddi konuda sıkıntısı çok yok bana diyordu ki işe gelince resmen dinleniyorum. Sanırım anne sağlığı içinde bir rahatlama noktası oluyor aklı ne kadar çocuğunda olsa da..
Bende istiyorum ama ona sıra gelmiyor eksiklerden 6 senelik evliyim eksik bitmiyor öncesinde borca girmemek için çok bir şey istemedim eşimide zorlamayayım diye.. Sonrasında araba için biriktir kredi borç derken kaldı. Bebekten sonra bana bir aydınlanma geldi. dedim 8 senedir çalışıyorsun kendin için ne yaptın ne aldın diye erteleme yeterBorcu anlatinca cümlelerin bozuk olması normal
Bizi bu ay araba bitirdi vallah kartlar doldu
Kasko trafik bakim lastik
Sırf lastikler 6 bin lira
Arabadan kendi istediklerimi alamıyorum heee
Robot süpürge istiyorum dedim kocaya gerçi bizim eve gelse oyuncaklardan sağa sola gidemez diyor koca
Kuzum ya sana dua edicem inşallah Güneş’in uykuları düzene girer yaaBendedeee
9 da uyudu 10 da agladi 11 e kadD meme tekrar 12 de kalkti suan memede
Yemez eminimDiş muhtemelen kuzum kıyamam
Oy oy yemeyince cok kotu ya
İnşallah gece bari yer yavrum
Valla öyle ya bebekle daha zor oluyor ağrılar. Doktorumuz tıp fakültesinin özel doktoruna gidiyoruz. Telefonunu vermedi bizde istemedik açıkçası. Bugün santralden ulaşmaya çalıştık odasında yoktu sanırım derse gitmişti. Bakalım pazartesiye kadar aynı devam ederse gidelim diyorumAman kuzum dikkat et valla baş ağrısı insanı resmen felç ediyor 2 gün üst üste yaşadım hayatım solmuş gibi oldu. Eskiden alırdım ilacı kafamı bağlar yatardım. Şimdi ne mümkün bebekle.. İyice güçten düşüyoruz. Dişten içmiyor olabilir benimde çok bir bilgim yok. Doktora yazacağınız bir durum olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?