Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yenmez tabi haklısın
Canim gece beslenmesi nasıl
Saat 15.30 da içmiş en son çok ara var
Muhtemelen distendir bir kax gün daha devam ederse doktora götürürsün en kötü
Hayir az bisi olsada içse
Kuzu normalde uyurken içiyordu günde 4 5 kere. Gece en son 12-1 gibi veriyordum sabah 6 ya kadar. Sonra bu gece verdiğimi içmemeye başladı 1 haftadır falan ama gündüzleri yine iyiydi uyurken içiyordu. Ama dün 20.30 da içti ondan sonra gece içmedi sabah 5 6 7 de denedim içmedi. Ta 11 de içti. Sonra 15.30 da içti. Hala yok deniyorum sürekli uykudan uyanıyor ağlıyor koluma vuruyor. Bugün götürecektim doktorun boşluğu yokmuş kaldık öyle. Ağzına birikiyor mama yutmuyor akıyor kenardan resmen

Ben de 1 yaştan önce işe başlayacağım ve 5 saat bırakacağım ( ama gezmek için de o kadar bırakamam o zamanlar daha çok küçük. Yine belki 1!2 saat ama haklısın büyük lüks anneye bırakabilmek
Kizlar ya benim kiz galiba alerji oldu gene bitarafinada ciktı napmam lazim varmi bi bilginizz gene aynı yerden geldi
Canımm geç gördüm. Kabaran yeri bir kaç kez çeşmeden akan suyla yıka eline suyu al. Hemen söner suyun serinliğiyle
Kız bebeği olan arkadaşım var her şeyi ayına göre alıyor. Ben şimdiden 9 ay 1 yaş almaya başladım, popo göbek aldı başını. Erkek bebeler iri oluyor kızlara göre
Başım çatlıyor hiç bir şey yemedim. Kız böyle olunca tüm modum yerlerde. 11.00 ve 15.30 da içti sadece mama. Uykuda da içmiyor diş sanırım bilmiyorum
Kuzum osanit tetagil ya da calgel falan kullanıyor musun dişi için? Karanfil zeytinyağı yapan da var. Belki sancısı vardır
Ahahahah ya bizimki de yapıyordu onu. Arkadaşıma sormuştum ben de, kendini rahatlatmak için yaparmış, mesela başını sağa sola da çevirebilir elini ritmik şekilde de sürtebilir dedi. Uyku öncesi ayak ve bacak masajı yap demişti ben baya 15 gün yaptım o mu etkili oldu bilmiyorum ama artık pek yapmaz oldu

Valla dişe hiç bir şey almadım öyle ağlaması falan yok diye. Vardır demi ya sonuçta diş çıkıyor Karanfil zeytinyağı da yapayım bari

Diş muhtemelen kuzum kıyamam
Oy oy yemeyince cok kotu ya
İnşallah gece bari yer yavrum

Ahhh ahhh hem anne için hem de o kuzu için çok zor ayrı kalmak İnsanlar hele ki şu zamanda mecbur olduğu için çalışmak zorunda kalıyor. Hani diyemiyorsun, kendi psikolojim için keyfi çalışıyorum diye.. Allahım herkese bizlerede güç kuvvet versin

Öyle canım oğlum doğduğunda 6 sene önce eşim baskı kuruyordu işten çık bakiciya bırakmayalım diye ama şimdi bunu düşünemiyoruz bile 2 cocuk hayat çok pahalı

Ben öncesi sonrası hep kredi
Kocaya diyorum ömrüm kredi ödemekle geçti kredi olmayınca bi boşluğa dusuyorninsan
Ben hep uzaktım kredi kartı kredi vs borçlanma olaylarına.. kredi kartı ödemesi bankamatikten yapan görünce benim kafam almaz bunu diyordum. Aslında kredi kartı almaya mecbur bırakıldım Kredi kartı kullanmayana kredi çıkmıyormuş Genelde ilk borçlandırmaya hep eşim başlattı. Sonu gelmedi Cümleler biraz bozuk oldu

Borcu anlatinca cümlelerin bozuk olması normal
Bizi bu ay araba bitirdi vallah kartlar doldu
Kasko trafik bakim lastik
Sırf lastikler 6 bin lira
Arabadan kendi istediklerimi alamıyorum heee
Robot süpürge istiyorum dedim kocaya gerçi bizim eve gelse oyuncaklardan sağa sola gidemez diyor koca

Başım çatlıyor hiç bir şey yemedim. Kız böyle olunca tüm modum yerlerde. 11.00 ve 15.30 da içti sadece mama. Uykuda da içmiyor diş sanırım bilmiyorum
Aman kuzum dikkat et valla baş ağrısı insanı resmen felç ediyor 2 gün üst üste yaşadım hayatım solmuş gibi oldu. Eskiden alırdım ilacı kafamı bağlar yatardım. Şimdi ne mümkün bebekle.. İyice güçten düşüyoruz. Dişten içmiyor olabilir benimde çok bir bilgim yok. Doktora yazacağınız bir durum olsa keşke

Yaşayarak öğreniyoruz Bende hiç ayına göre almamayı öğrendim elimde patlayınca

Bas ağrısı felaket migrenim tutunca bende öle kapatırdım kendimi odaya başımı gözümü bağlardim cocuk olunca ayakta kalkmak zorundayız
sweetgirlcandy bebeğim sıkma canını dişinden yapıyordur
İmkanın varsa güzel bir dus al bana çok iyi geliyor psikolojik mi bilmiyorum sanki fayda ediyor

Öyle canım oğlum doğduğunda 6 sene önce eşim baskı kuruyordu işten çık bakiciya bırakmayalım diye ama şimdi bunu düşünemiyoruz bile 2 cocuk hayat çok pahalı
Herkes ister bebeğini kendi büyütsün ama imkanlar ve koşullar el verişli olursa.. Bir arkadaşım var maddi konuda sıkıntısı çok yok bana diyordu ki işe gelince resmen dinleniyorum. Sanırım anne sağlığı içinde bir rahatlama noktası oluyor aklı ne kadar çocuğunda olsa da..

Evet gönül ister ama olmuyor ne yazık ki
Arkadaşımın arkadasida öyle diyormuş ise gelince dinleniyoruz diye
Gercekten oğlumla ise başladığımda daha verimli zaman geçiriyordum geceleri çok yormuyordu ozlem olduğu için gün içinde neler yaşamışım yol yormuş fln tinlamiyordum

Bende istiyorum ama ona sıra gelmiyor eksiklerden 6 senelik evliyim eksik bitmiyor öncesinde borca girmemek için çok bir şey istemedim eşimide zorlamayayım diye.. Sonrasında araba için biriktir kredi borç derken kaldı. Bebekten sonra bana bir aydınlanma geldi. dedim 8 senedir çalışıyorsun kendin için ne yaptın ne aldın diye erteleme yeter Gerçi yine bebek ve eve alıyorum kendime çok bir şey yok
Araba lastiklerini geçen sene halletmiştik neyseki Kaskolar çok pahalı olmuş ben sürmeye başlayınca yaptıralım dedikte 10bin gibi bir şey dedi arkadaş dedimm ne diyorsun sen

Bendedeee
9 da uyudu 10 da agladi 11 e kadD meme tekrar 12 de kalkti suan memede
Kuzum ya sana dua edicem inşallah Güneş’in uykuları düzene girer yaa En çok meme olayı seni çok yoruyor. Benimkinin beslenme aralıkları sık ama seninki kadar değil. Doktor bana kendine eziyet ediyorsun sosyal hayatın kalmaz demişti. 30 cc içer sonrakinde 10 cc içer sonra 60 içer nasılsa annem gelip sürekli beni besliyor diye düşünür bebek demişti

Valla öyle ya bebekle daha zor oluyor ağrılar. Doktorumuz tıp fakültesinin özel doktoruna gidiyoruz. Telefonunu vermedi bizde istemedik açıkçası. Bugün santralden ulaşmaya çalıştık odasında yoktu sanırım derse gitmişti. Bakalım pazartesiye kadar aynı devam ederse gidelim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…