Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız ikiside benim karnım

Ayyy şaka gibi nasıl işkence ediyorlar kendine ben 2 bardak içince bile vicdanım sızlıyor kendime zarar veriyorum diye ilerde kötü olur onlar için
Oldu zaten. Hormonları disko topu gibi. Ani kilo alıp veriyor. Bir ay bakıyorsun 45 kilo, 2 ay sonra 90 olmuş. İlaçlarla hormonları kontrol altında tutuyorlar. İlacı bırakınca vücut sapıtıyor.

bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun
Ben doktoruma sordum. Hiçbir sıkıntı yok. Her gün 1 tane yiyebilirsin dedi. Ekşiyi çok seviyorum normal hayatımda da şimdi de. Doktor da sakıncası yok, canının istediği her şeyi aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi.

Benimki vajinal ve sağda, bana erkek diyor Ramzi.
Ama doktor fıstık dedi bebeğime.
Ben de kız hissediyorum.

3 tane kız yeğenim var, biri daha 3 haftalık.
Belki de ondan hep kız diye düşünüyorum.
Gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almanı diliyorum benim de içime sen yazdığında hep kız doğuyor nedense. Benim 6 haftalık ultrason görüntüm, benimkini de yorumlar mısın

Eklentiler

• 74F46FA4-C996-4F18-8DDA-B94192370D2A.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
Woooooooow, benim 5 kuru kayısı, yarım armut 1 mandalina ile glikozum yükseldi.

Woooooooow, benim 5 kuru kayısı, yarım armut 1 mandalina ile glikozum yükseldi.
Evde 2 farklı marka şeker cihazım var. Her gün olmasa da gün aşırı ölçüm yapıyorum. Şükür daha bir sıkıntım olmadı. Sanırım onun da gevşekliği var.
Ama ben ekmek de tüketen biri değilim. Hayatımdaki tek şeker kaynağım meyveler desem yeridir. Öyle canım tatlı, çikolata, abur cubur asla çekmez. Belki ondan yükselmiyordur.

Narı günde 1 adet sorun olmaz dedi. İnternette de baktığımda aksine plasenta sağlığı için çok faydalı yazıyordu. Ananası da öyle sık yemiyorum. 10+3 üm daha 2 kez yedim. Ona dikkat ediyorum ben de.

bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun
Turşucular, ne diyorsunuz bu duruma?
Ekşi yemeyeceksek yandık.

Hani eskiler “Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur Hakkı’yı” derler ya.
Bence erkek olsun diye ekşi yemeyin diyorlar.

Kız ikiside benim karnım
İşte birinde sağ birinde sol değil mi ben mi farklı görüyorum
Kız yeni bir şey öğrendim sayende.
Allah razı olsun.
Maden suyu bazikmiş.
Yeni şeyler öğreniyoruz burda burayı seviyorum valla
Öyle mi sorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur o zaman Aynen nar faydalı yazıyor abartmadan tüketince

Turşucular, ne diyorsunuz bu duruma?
Ekşi yemeyeceksek yandık.

Hani eskiler “Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur Hakkı’yı” derler ya.
Bence erkek olsun diye ekşi yemeyin diyorlar.
Bi arkadaş vardı tablet tablet çikolata yiyordu turşuda yiyordu kızı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…