Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Supersin valla..biz iyi olacağiz ki bebeklerimiz de mutlu büyüsun.
Bende yeni eve girdim dişardaydim,ögretmenler gunu icin 3 saat hediye aradik:))

Haklısın canım valla çok iyi geldi bide hasta olmayaydık daha iyi olurdu
Hee iyi bari salgın var zaten herkes hasta

Aynen canım baya salgın var birde uzun sürüyor. Kayınvalidemler 2 haftadan beri uğraşıyor. Sende dikkat et

Aynen canım yaaa
Bizim doktorumuz var ama h sonu fln herhalde farklı bir doktora gittik
Sanırım.kabizlik sorunumuz vardi
Doktor ilacı yazdı egdr buna.ragmen ilaç fayda etmezse ki eder başka ilaç yazarım dedi
Eşim.onu yazın direk onu kullanalım o zaman dedi
Neyse ben dedim hayatim
Mantığımız çok farklı tatlı bir ilaç ve belki işe yarayacak
Oda dedi kesin işe yarayacak bisi varken neden diğeriyle zaman kaybedim
Ki kendi doktoruma sorup alalım dedim yok aldı 6 sene önce o ilaç 250. Tl fln di
Neyse ilacı açtık bebeğim.icmedi tabi
Doktora sorayım ona göre ısrar ederim dedim doktor yok sakin dedi
Bizimki hemen alır en iyisi tamam der

Benim bebe rahatsız oluyor ıkınıyor yapamıyor fitillediğimde büyük kakasu gibi çıkarıyor sonra kıvamlı kaka geliyor 3 4 gün kendi kendine yapıyor sonra yine biriktiriyor biriktirmeyi seviyor diyor doktorda ek gıdada yapar bol bol masaj yap canm

Benimki de aynı geçen gitmiş 40 çeşit tatlı almış

Benim primlere çok var dolmasınıda beklemiyorum büyüteyim öyle çalışırım elimde 1 meslek var çok şükür talepte var. Ama şuanda ne primde gözüm ne parada evlatçıklarımı büyüteyim kreş yaşına kadar diperide ortaokul olur ben iş hayatına geçerim. Keşke anneler için daha güzel imkanlar olsada bebelerimizi bırakırken gözümüz gönlümüz arkada kalmasa annen bakarsa için rahat olur canm bakıcılar zor güvendiğin kadında bakamıyormuş başkasına gğvenmek çok zor

Geçmiş olsun canm inşallah belis e geçmez geçsede bağışıklık kazanır derler bizim büyükler

Haklısın canım valla çok iyi geldi bide hasta olmayaydık daha iyi olurdu

Aynen canım baya salgın var birde uzun sürüyor. Kayınvalidemler 2 haftadan beri uğraşıyor. Sende dikkat et
Ayy eevt bide uzun sürüyo buje boyle ya okullar başladı iyice saldı

Vayy pohlu anneannesinidemi derlatcak
Valla annemde benim gibi oldu kadın üzülüyor aç diye
Denedim sonuç olumsuz içmedi
Oyy kuzumm içecek annesii iştahı yok bide gıdaya başladınya acaba onumu bekliyo mama belki tadı farklı geliyo artık beğenmiyodur
Valla bilmiyorum belkide öyle
Anneanneler psikopat olurlar evirir çevirir içilir iyi yapmışsın yarın bende anama gidiyorum dün ordaydım ama çok özlem
Aynen geçen ben içmiyor dedim annem içirmiş ama şimdi içiremedi

Bu arada sami ulusun eski başhekimi benim kp in arkadaşıymış. Şimdi özel muayenesi var doktorun çok iyi bi doktor. Ona tahlilleri attık sorun yok dedi. Ama idrarı mutlaka verin dedi biz veremedik deyince. Dişten bu kadar uzun süre aç kalmaz dedi (Kuzenimde ama çocuklarda aynını yaşamış diş dönemi sabahtan akşama kadar bir şey yememişler). Ek gıdaya başla dedi. Başladım deyince yiyor mu nasıl dedi. Çoğu şeyi yiyor dedim. Onu yiyorsa o zaman bi sorun yoktur idrarda falan öyle olsa onu da yemez dedi. O zaman ek gıdaya ağırlık vereceksin falan dedi. İdrarı yinede verin sontayla falan alırlar olmadı dedi sma optipro kullanıyoruz dedik comfort olanı var o daha iyi onu alın deneyin dedi. Bir de kilosu geride dedi şaşırdım bizim doktor gayet iyi diyor. Aylık aldığı kilolarda iyiydi yani anlamadım

Bugün 15.00 da içmişti şimdi yeni biberonla denedim asla ağzına girince ağlıyor içmedi. Yatırdım geri bende. 24 saatte bir kez beslendi birazda çorba içti yavrum

Kizz yapp kolumun arasına aldım biguzel doktüm su rahatladıı haftada bir yıkıyorum hasta olmasın diye çünkü bundan sonra boylede etcem
Bende 5 güne 1 yıkıyorum havalar soğudu diye.. Ay inşallah bir düzen oturtsam yapıcam ama hiçbir şeye yetişemez oldum

Reactions: Jou
Ah kizlaar kizlar, hicbsey okuyamadim buralara gelip de, cocugum ztn gunduz uyumuyodu, dis cikti hepten degisti, aksamlari 1 bucuk saat uyutmaya ugrasiyorum, memeden biraktigim anda uyaniyo, gunduz 10dk 10dk uyuyo, duzelicegine bozuldu bu cok moralim bozuk, bu ay kilo da almamis nerdeyse, 300gr almis sadece yavrum, yemiyo emmiyo uyumuyo, sanal bebek gibi oldu cocugum ya

Seninkinin de hala devam ediyomu beslenme sorunu ya, benmkinde de gitti istah fln kalmadi, 15-16saati geciyo 90mamayla duruyo, napicaz boyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…