Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim kızda 24 saatte 1 kez mama içti 15.00 da. Mahvolduk resmen

Seninkinin de hala devam ediyomu beslenme sorunu ya, benmkinde de gitti istah fln kalmadi, 15-16saati geciyo 90mamayla duruyo, napicaz boyle ya
Gel sarılalım bacım sevindim desem yeridir. Aynı aynı. Dün 3 kere mama içti bugün sadece 1 kez içti. Reddediyor. Dişten heralde ya

Canim benim diş konusunda ben de hemfikirim doktorunla,cunku emen bebekler diş doneminde 7/24 emiyolar.yani iştahsizlik olsa yemez,yese bile kusar.
Idrar yolu enfeksiyonundan şupheleniyosaniz eğer,ćişini kokla bebeğin.agir amonyak kokusu aliyo musun?

Merak ettim buraya girdim
İdrar tahlili için bezini aç poşeti yapıştır su içir altı açık kalsın bi alt açmaya oturt çabucak yapar öyle
Bncede onu muhakkak ver bnm kızda idrar yolu enfeksiyon olmuştu ne emerdi ne uyurdu inşallah çabucak geçer bı süreç

Öyle bi koku olmuyor ya yine bakarım da. Valla bilmiyorum ya neden böyle oldu. Lumix in bebeği de aynıymış kuzenimde diş döneminde öyle olduk deyince ben diş diye düşünüyorum. Red çok yaşadık ama bu kadar uzun saatler yaşamadık hiç. Hem diş hem atak bi araya geldi diye düşünüyorum

Mama içmediği için yapmadı uzun süre su verdim sonra arabada mama içti su verdim yine uyudu uyurken çıkmış ya baya da çiş yapmış. Baya kızarmış orası 2.yi yapıştırdım baya ağladı bozardı çıkardık tahriş olmuş. Yarın tekrar deneyelim bari anneme dedim bezini açıp bekleyelim diye

Benimde istediklerim extra birde ekmek yapma makinesi istiyorum

Idrar yolu enfeksiyonu geciren bebekler az az idrar yapiyo ,yaparken agliyo bide çişleri cok kotu kokuyo die biliyorum

İdrar yolu enfeksiyonunu gösteren bez vardı. Öyle daha basit bir yolu olsa hastanelerde de. Ben bile kocaman halimle idrar testini zor veriyorum küçücük bebekten almak da zordur

Ah yavrum bezini açık beklemeyi de dr bana dedi bezle olmaz demişti. İnşallah bugün reddi son bulur

Al kız valla bende yavaş yavaş alıcam inşallah taksit maksit ödenir yavaş yavaş dün çay makinesi aldım 4 senedir alıcam güya

Idrar yolu enfeksiyonu geciren bebekler az az idrar yapiyo ,yaparken agliyo bide çişleri cok kotu kokuyo die biliyorum
İçmediği için az yapıyor. Mama içince dolduruyor. Yaparken ağlamıyor annemde dedi olsa ağlardı çişini yaparken dedi. Kokuda dediğim gibi normalin dışında gelmedi yine bakcam ama

Çocuk doktoru olmayınca anlamıyorlar malesef Nöbetçi olarak her hafta 1 doktor akşamcı olsa keşke.. Haberdar et bizimde sonuçlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…