Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İdrar yolu enfeksiyonunu gösteren bez vardı. Öyle daha basit bir yolu olsa hastanelerde de. Ben bile kocaman halimle idrar testini zor veriyorum küçücük bebekten almak da zordur
Kesinlikle ya erkek olsa neyse oraya yapıştırıyorsun bekle ki yapsın. Yapışkanlar fena çıkarırken ağladı yavrum. Ay bakıyım ya o beze neymiş onu alalım

Ay ne kadar güzel hangi hastane İstanbulda kuzu doktorun ismi ne? İstanbulda da nolur nolmaz bir doktor belirleyeyim.

Saoalsın kuzum.. Şifa olsun kuzucuğuma Rotanın dozlarını tamamladık. Diğerleri kaldı şimdi.. yeni gittiğimiz doktor hiç egzersiz bahsetmedi sadece ellerini ve bilek kısmını tutup oturttu birde timmy time yaptırttı. Hatta ben dedim dönmesi için destek yapayım mı hayır dedi Bende deneyeyim şu elleri havaya kaldırma olayını saolasın tekrardan paylaştığın için

Güncelleme şimdi mızmızlanarak uyandı hemen mama yaptım koştum içmedi yine. Eşimi aradım tam gel arabada içirelim diye annem o ara kucağına alıp verdi içmeye başladı şükür
Ohh çok şükür geriden okuyorum yazdıklarınızı anca bitirdim. Bebişin mama içmemesine çok üzülmüştüm yaa şimdide bi o kadar sevindim. hep içsin bundan sonra inşallah

Benim kızda 24 saatte 1 kez mama içti 15.00 da. Mahvolduk resmen
İnsan oyle kotu oluyoki bebik bisey yemeyince
Gel sarılalım bacım sevindim desem yeridir. Aynı aynı. Dün 3 kere mama içti bugün sadece 1 kez içti. Reddediyor. Dişten heralde ya
Gel sarilalim valla ya, baslicam disine bizim 4bucuk aylikken bi dis cikti mahvolduk simdi 5aylik olduk 2. Dis geliyo galiba, erken erken mahvetti ya
Seninki ek gidaya da gecmisti onlari da mi yemiyo yavrum hic ya
Güncelleme şimdi mızmızlanarak uyandı hemen mama yaptım koştum içmedi yine. Eşimi aradım tam gel arabada içirelim diye annem o ara kucağına alıp verdi içmeye başladı şükür
Ah allahim icsin ya doysun şöyle bol bol mis gibi kilolar alsinlar ya, insanin icine su serpiliyo, benimki bi uyuyunca bi de yiyince oyle mutlu oluyorumki

Evet ya dün ben hiç bir şey yemedim stresten sürekli ağladım içmedikçe. Bizimde geçen hafta çıktı dişimiz ikinci de çıkcak bence. Valla mahvoldu yavrular.

Ek gıdaya başladık tadımlar arada çorbalar. Onları da çok yemiyor ama oyunla falan yiyor eh işte ama onlarda tadımlık azcık bir şey.

Kızlar biraz önce tesadüfen gördüm yeni olmuş belisin ön dişi değilde alt azı dişi mi diyoruz orası baya kabarmış onun ilk başta çıkması normal mi
Bazı bebeklerde oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum genelde ön dişler beklenir ama başka dişlerde ilk çıkabilir diye.. Emin olmamakla birlikte böyle hatırlıyorum.

Aynen canım güvenmediğim kimseye bırakamam çok kişi var da evimde bakarım dediler bende tanımıyorum annemde bakacak inşallah
Bi şenlik havası oluyor giderkenn annemde çocuklar benim değilmiş gibi takılıyorum bi doyurmaaya çağırıyor

Valla bizim kızla çok ilgilenemiyor anacı peşimi birakmiyor bu kız
Ama yeme içme rahat uyuyamasamda olsun ne eden :)

Ikea bakım kuzu
Valla benim evi görsen felakef bide bizim büyük gardolabin içine gir alt çekmecede tam kapalı değilmiş kırıldı yapılacak eşimin taraf acilmjyor kıyafetleri gün yüzünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…