Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Al kız valla bende yavaş yavaş alıcam inşallah taksit maksit ödenir yavaş yavaş dün çay makinesi aldım 4 senedir alıcam güya

Alim dimi kiz kocadan önce davranım
Bende hep nietlendimde hep.borc.vardi araa yenilendi.fln derken
Cay makinasini gülle.gule.kullan canim

Kızlar ya eşimde bende grip olduk Belise bulaştırmadan nasıl iyileşeceğiz ya maske taksam da gece aynı havayı soluyoruz
Çok geçmiş olsun kuzum sen yinede gün içinde tak hiç belli olmaz. Belis ten mümkün olduğunca mesafeli uyu temas edeceğin zaman hep elini yıka maskeni tak.
Değişik bir salgın varmış corona vs de arttı. Ben etrafımdaki kimseye laf anlatamıyorum maalesef

Alim dimi kiz kocadan önce davranım
Bende hep nietlendimde hep.borc.vardi araa yenilendi.fln derken
Cay makinasini gülle.gule.kullan canim
Saolasın kuzum Sen bensin valla ya Al gitsin tabi indirim kupon mupon Allah ne verdiyse giriştim Doğumumun 1 hafta öncesi mix blendarlar varya 600 den 325 e düşürdüm de aldım şimdi uçmuş fiyatı. Ne alsak kar kalıyor gibi bişi..

Kuzum Ümraniye de erdem hastanesi suera hanım iyi ki var not et mutlaka
İstanbula gelcdn mi
Benim bir ayağım hep İstanbulda Babam orda lise be üni sonrası hep oralardaydım evlenince Fethiye’ye geldim.
Karşıdaymış doktor ya GOP taraflarına daha yakınım ben ama olsun not alıcam doktoru listeme

Canım merak ettim bende bakayım dedim çok şükür kanlar temiz çıkmış idrar mutlaka verin kuzum Bitterin dediğini uygula
Ah Ahsen kuşum 24 saatte 1 kere beslenme ile nasıl duruyorsun inşallah düzene girer ya bende çok istiyorum valla
Sen sevdiği şeyleri yapıp yedir canım böyle böyle büyüyecekler Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Bundan sonra hep boyle mi cikicak disler acaba, daha bir suru dis var napicaz boylee

Canim ben belise o kadar odaklandım ki
Geçmiş olsun demeyi unuttum

Saol kuzum:)
Bende oldum ya geçmedi sen maskeni tak cano. İnşallah geçmez. Ihlamur veriyorsan ondan ver

Takıyorum kuzum her sabah ıhlamur veriyordum sabah yine vereyim
Canim geçmis olsun ne ara hasta oldunuz,ateş felan var mi? Inş bebise gecmeden atlatirsiniz

Sabah kırgınlık vardı üzerimizde ama iyiydik akşam tabi daha belli etti kendini
Geçmiş olsun canm inşallah belis e geçmez geçsede bağışıklık kazanır derler bizim büyükler

İnş geçmez kuzum ya

Bencede kuzum yemiyorsa madem çorbalar yap güzel onları yedir nasılda tadımlar bitti sayılır.
Bazı bebeklerde oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum genelde ön dişler beklenir ama başka dişlerde ilk çıkabilir diye.. Emin olmamakla birlikte böyle hatırlıyorum.

Bakalım inş yanılıyorumdur. Ön dişleri çıksın da yani ilk başta çocuğum rahat yesin :)

Evet kuzum ya grip diyoruz işte ama herkes yine korona bence

Ya annem anlatmıştı sus dedim ağlatacaksın. Belisle aynı yaşta sanırım. Annesi çalışıyormuş babaannesi başlıyormuş balkonda oturuyorduk gözlerini ayırmadan yola bakıyor diyor annesini bekliyormuş bu saatlerde geleceğini anlıyormuş öylece bakıyordu diyor daha minicik ya annesinden ayrı keşke 1 yaşa kadar izin verseler çalışan annelere

İyi kuzum çok şükür sıkıntı olmadı.Emire ek gıdaya basladım ama hala kakası değişmedi ya:)
Herşeyi unutmuşum şu an ne kadar ek gıda veriyorsun ahsene?
Biz hala tadımlara devam ama tadımları ne kadar isterse veriyorum öyle çokta istemiyor gerçi. Bir de gün içinde çorba yapmaya çalışıyorum yine içtiği kadar. En fazla 2 3 yemek kaşığı yiyor sanırım

Amin amin. Kanda bir şey olmayınca en azından rahatladım kafamdan onu sildim. Aynen deneyecez bakalım o da temiz çıkarsa artık atak ve diş diycez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…