- 5 Mart 2021
- 6.225
- 9.042
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #85.701
Benim meşhur her süt arttırımı için bahsettiğim masaj bu
Al kız valla bende yavaş yavaş alıcam inşallah taksit maksit ödenir yavaş yavaşdün çay makinesi aldım 4 senedir alıcam güya
Ay ne kadar güzel hangi hastane İstanbulda kuzu doktorun ismi ne? İstanbulda da nolur nolmaz bir doktor belirleyeyim.
Benim meşhur her süt arttırımı için bahsettiğim masaj buyapacak adam bulamıyorum o ayrı
Çok geçmiş olsun kuzum sen yinede gün içinde tak hiç belli olmaz. Belis ten mümkün olduğunca mesafeli uyu temas edeceğin zaman hep elini yıka maskeni tak.Kızlar ya eşimde bende grip olduk Belise bulaştırmadan nasıl iyileşeceğiz yamaske taksam da gece aynı havayı soluyoruz
Şu son 3 senedir neler çıktı böyle
Bugün sadece kardeşlerimi izleyebildim yarım yamalakIzledinmi gonul dağıyıkız o vardı bugün
Kızından yana şansı yok kadının, kızı çok çekecek belli, farklı kültürde aileler kıskanç elti ve görümce var bideEvettt müdür olan kadın sevdiğim biride cok disiplin kadın ya
Ne çok tadilattık iş var sende de bende de.. Kadir Ezildi arkadaşım olsaydı keşkeIkea bakım kuzu
Valla benim evi görsen felakef bide bizim büyük gardolabin içine gir alt çekmecede tam kapalı değilmiş kırıldı yapılacak eşimin taraf acilmjyor kıyafetleri gün yüzünde
Saolasın kuzumAlim dimi kiz kocadan önce davranım
Bende hep nietlendimde hep.borc.vardi araa yenilendi.fln derken
Cay makinasini gülle.gule.kullan canim
Benim bir ayağım hep İstanbuldaKuzum Ümraniye de erdem hastanesi suera hanım iyi ki var not et mutlaka
İstanbula gelcdn mi
İyi kuzum çok şükür sıkıntı olmadı.Emire ek gıdaya basladım ama hala kakası değişmedi ya:)MC06 kızın nasıl oldu iyi demi?
Ahahaha al benden de o kadar.Sürekli çamaşır yıka. Yahu elime telefonu sadece yatarken alabiliyorum.Temizlik ve yemek yapmaktan bıktım
ya aslında benimki 1 aylıkken geçirdi. hiç öyle şeyler yoktu. hatta tek belirti sarılığının uzamasıydı.Idrar yolu enfeksiyonu geciren bebekler az az idrar yapiyo ,yaparken agliyo bide çişleri cok kotu kokuyo die biliyorum
Canım merak ettim bende bakayım dedim çok şükür kanlar temiz çıkmış idrar mutlaka verin kuzum Bitterin dediğini uygulaBu arada sami ulusun eski başhekimi benim kp in arkadaşıymış. Şimdi özel muayenesi var doktorun çok iyi bi doktor. Ona tahlilleri attık sorun yok dedi. Ama idrarı mutlaka verin dedi biz veremedik deyince. Dişten bu kadar uzun süre aç kalmaz dedi (Kuzenimde ama çocuklarda aynını yaşamış diş dönemi sabahtan akşama kadar bir şey yememişler). Ek gıdaya başla dedi. Başladım deyince yiyor mu nasıl dedi. Çoğu şeyi yiyor dedim. Onu yiyorsa o zaman bi sorun yoktur idrarda falan öyle olsa onu da yemez dedi. O zaman ek gıdaya ağırlık vereceksin falan dedi. İdrarı yinede verin sontayla falan alırlar olmadı dedisma optipro kullanıyoruz dedik comfort olanı var o daha iyi onu alın deneyin dedi. Bir de kilosu geride dedi şaşırdım bizim doktor gayet iyi diyor. Aylık aldığı kilolarda iyiydi yani anlamadım
Bugün 15.00 da içmişti şimdi yeni biberonla denedim asla ağzına girince ağlıyor içmedi. Yatırdım geri bende. 24 saatte bir kez beslendi birazda çorba içti yavrum
Bundan sonra hep boyle mi cikicak disler acaba, daha bir suru dis var napicaz boyleeEvet ya dün ben hiç bir şey yemedim stresten sürekli ağladım içmedikçe. Bizimde geçen hafta çıktı dişimiz ikinci de çıkcak bence. Valla mahvoldu yavrular.
Ek gıdaya başladık tadımlar arada çorbalar. Onları da çok yemiyor ama oyunla falan yiyor eh işte ama onlarda tadımlık azcık bir şey.
Canim ben belise o kadar odaklandım ki
Geçmiş olsun demeyi unuttum
Bende oldum ya geçmedi sen maskeni tak cano. İnşallah geçmez. Ihlamur veriyorsan ondan ver
Canim geçmis olsun ne ara hasta oldunuz,ateş felan var mi? Inş bebise gecmeden atlatirsiniz
Geçmiş olsun canm inşallah belis e geçmezgeçsede bağışıklık kazanır derler bizim büyükler
Bu arada sami ulusun eski başhekimi benim kp in arkadaşıymış. Şimdi özel muayenesi var doktorun çok iyi bi doktor. Ona tahlilleri attık sorun yok dedi. Ama idrarı mutlaka verin dedi biz veremedik deyince. Dişten bu kadar uzun süre aç kalmaz dedi (Kuzenimde ama çocuklarda aynını yaşamış diş dönemi sabahtan akşama kadar bir şey yememişler). Ek gıdaya başla dedi. Başladım deyince yiyor mu nasıl dedi. Çoğu şeyi yiyor dedim. Onu yiyorsa o zaman bi sorun yoktur idrarda falan öyle olsa onu da yemez dedi. O zaman ek gıdaya ağırlık vereceksin falan dedi. İdrarı yinede verin sontayla falan alırlar olmadı dedisma optipro kullanıyoruz dedik comfort olanı var o daha iyi onu alın deneyin dedi. Bir de kilosu geride dedi şaşırdım bizim doktor gayet iyi diyor. Aylık aldığı kilolarda iyiydi yani anlamadım
Bugün 15.00 da içmişti şimdi yeni biberonla denedim asla ağzına girince ağlıyor içmedi. Yatırdım geri bende. 24 saatte bir kez beslendi birazda çorba içti yavrum
Bazı bebeklerde oluyormuş sanırım bir yerde okumuştum genelde ön dişler beklenir ama başka dişlerde ilk çıkabilir diye.. Emin olmamakla birlikte böyle hatırlıyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum sen yinede gün içinde tak hiç belli olmaz. Belis ten mümkün olduğunca mesafeli uyu temas edeceğin zaman hep elini yıka maskeni tak.
Değişik bir salgın varmış corona vs de arttı. Ben etrafımdaki kimseye laf anlatamıyorum maalesef
Az önce instagramda bi video ozledim çalişan anneler denk gelirse izlemesin:)) bi kreşte henuz 7-8 aylik bi bebek annesi işten gelince ağlaya ağlaya ona doğru emekliyo,bide düşüyo emeklerken sonra tekrar emeklemeye devam ediyo hizlica hem de ağliyo.şuan ben de ağliyorum
Biz hala tadımlara devam ama tadımları ne kadar isterse veriyorum öyle çokta istemiyor gerçi. Bir de gün içinde çorba yapmaya çalışıyorum yine içtiği kadar. En fazla 2 3 yemek kaşığı yiyor sanırımİyi kuzum çok şükür sıkıntı olmadı.Emire ek gıdaya basladım ama hala kakası değişmedi ya:)
Herşeyi unutmuşum şu an ne kadar ek gıda veriyorsun ahsene?
Amin amin. Kanda bir şey olmayınca en azından rahatladım kafamdan onu sildim. Aynen deneyecez bakalım o da temiz çıkarsa artık atak ve diş diycez sanırımCanım merak ettim bende bakayım dedim çok şükür kanlar temiz çıkmış idrar mutlaka verin kuzum Bitterin dediğini uygula
Ah Ahsen kuşum 24 saatte 1 kere beslenme ile nasıl duruyorsun inşallah düzene girer ya bende çok istiyorum valla
Sen sevdiği şeyleri yapıp yedir canım böyle böyle büyüyecekler Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?