Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rica ederim canım ne dimek geceyi ateşsiz atlattık çok şükür darısı yaptıracak olanların başına

Haha o egzersizin adinin tummy time oldugunu bilmiyodum, çok sekermiş Kızima dedim şimdi baban sana tummy time yaptirsin mi diye simdi ondan yapiyolar

Dönmesi için elinde oyuncaklarla tesviklerde bulundun mu dedi. Ben de yoo diyince "aa artık boylr aktiviteler yaptiriyoruz oyle bebek gibi sirt ustu yatma devirleri kapandi" dedi. Vakti gelince zaten dönüyolar kendiliğinden çok da elzem bi sey oldugunu düşünmuyorum sahsen ama yine de dedigini yapmakta fayda olabilir :) imkan varsa yüzdürmek çok iyi bir egezersiz bu dönemlerde, küvete su doldurun koyun icine bacaklarini cirpsin dedi. Küvetimiz de yok havuzumuz da.. kendi duş kuveti var ama o da olmaz heralde belki 6.ayında bu yuzdurme spa şeylerine götürürüm hevesim var ona bu arada duşa sokabilirsin aşı engel degil dedi ama ben yine de bugun sokmiycam :)

Bir de bu demir ilacı için sordum. Benm verdigim ilac (ocean microfer) ac tok fark etmiyor dedi. Üzerinde hep ayni saatlerde verin yaziyor ama bazen o saatlerde uyuyor veremiyorum dedim. Aa ver ver cok onemli degil o, ilaci ihmal etme dedi. D vitamini icin de bir fıs (0.5 ml) devam dedi.

Çoğu gribin korona olma ihtimalide var tabiki de Test vs yaptırılmadığından grip deyip geçiyorlar. Ben birkaç kişiye dedim de böyle bir ihtimal var diye yok yaa gribiz biz dediler geçtiler.
Ay 3 senedir yıldım ya bir bitmedi gitti.

Hasta olmakta ne kötü ya öyle halsizim ki bütün gün hiç bişey yapmadan uyumak istiyorum keşke annem yanımda olsa o bakardı me güzel bende uyurdum
Keşke biri yardim etse sana cok rahat ederdin,insanin degil cocuga bakmak,kolunu kaldiracak hali olmaz.canim emzirmiyosan istedigin agri kesiciyi de icebilirsin aslinda,emziriyosan arada parol tabi.

Aynen herkes gribim deyip geçiyor. Valla hepimiz yıldık ya
Keşke biri yardim etse sana cok rahat ederdin,insanin degil cocuga bakmak,kolunu kaldiracak hali olmaz.canim emzirmiyosan istedigin agri kesiciyi de icebilirsin aslinda,emziriyosan arada parol tabi.

Keşkee nasıl iyi gelirdi. Emzirmiyorum canım bol bol bitki çayı içiyorum bişiler yapıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…