Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben 1 2 kez içtim kola valla Günde 1 fincan Türk kahvesi içilebilir diyor doktorlar

inşallah canım ya valla geride olması da bı yanda kafama takılan bir sorun ya neyse o da bende saklı işte . Bebeklerimize sağlıkla hepimiz kavussaydik
önceden hamile birini görünce hamile işte der geçerdim. ama gör Allah içindeki yaşadığı psikolojiyi şimdi daha iyi anlıyorum.

Merhabalar nasılsınız kızlar keyifler nasıl ben bulantı uyku ilkokul 1 anası ve hamile ve çalışan anne olarak çok deli bir tempoda yorgunluktan deliriyoruum

yok yok hiç takılmasın, sonra eşitliyolar haftalarını, ben de ileriye göre hareket etmiyorum çünkü eşitleyecek çok okudum böyle hiç aklın kalmasın tadını çıkar

Tahin iyi geliyormuș evde varsa bi yesene
Allah razı olsun kızlar. Ya normaldede midem hassas galiba hamilelikte daha da hassaslaşti. Hayir gec saatte birşeyde yemiyorum yinede yaniyor. Deneyeceğim dediklerinizi

Kızlar merhaba giremedim buraya bayadır son kontrol de kalp atışını duyduk çok şükür ultrason fotosundan cinsiyet yorumluyorlarmış sağ sol neye göre sağ sol anlamadım hahah bilen varsa aydınlatsın vajinal bakıldı bu arada

Eklentiler

• 4A89D934-B87A-4C5F-96E3-E12080B35D97.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 61
Vajinal bakıldıysa irkekk menejeri oluyorum ben doktorumuz -C-A-N-A-N-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…