Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım bu görüntü çok büyük.
Bebeği kesede ilk gördüğün foto lazım.
6’lı haftalar.

Merhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktu Duanızda bize de yer verin çok çok korktum dün

Benimde kanamam baya olmuştu çok korktum bende. Dediğin gibi kanama alanımda yoktu. Hala proluton, progestana devam ediyorum. Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamayız.

Çok geçmiş olsun.
Ben de başından beri kanama olup duruyorum.
Aynısını 5+4’te yaşadım, oluk oluk kanadı.
Daha 3 gün önce kanama alanı olmamasına rağmen kıpkırmızı pıhtı düştü.
Ondan beri kahverengi lekelenme devam ediyo.

Duşa girmeye korkuyorum, girdiğimde de dayanabileceğim en ılık suyla ayakta hızlıca duş alıp çıkıyorum.

Ah Kuzum aynen oluk oluk adet gibi doldu doldu taştı. Bende de pıhtı düştü arada geliyor ayağa kalkmak wcharici yasak. Anlamadık 10+3 nasıl oldu. Sende ne olur çok çok dikkat et Rabbime emanet evlatlarımız

Benimde kanamam baya olmuştu çok korktum bende. Dediğin gibi kanama alanımda yoktu. Hala proluton, progestana devam ediyorum. Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamayız.
Canım benim çok çok geçmiş olsun hepimize sağlıkla gelsin inşaallah evlatlarımız. Ayağa kalkınca hala hafiften geliyor

Canım karındansa kız
Evet canım bakalım hayırlısı
Kuzum rahimde kanama alanı yoksa korkma benimde olmuştu çok az ama rahimde kanama alanı yoktu dikkat et duşta çok kalmamaya çalış çok sıcak suda yıkanma kasları gevşettiğinden kanama olabiliyomuş

Yedin mi kuzucum
Ayy valla o zaman hamile falan değildim dönemin başında müdürüm böyle bir program yapmış sağolsun içine doğmuş herhalde
ay yiyemedim. dün akşam sinirden kudurdum hep. trenyoldan vermiş olduğum sipariş MNG kargo tarafından sanki kendim teslim almışım olarak işlenmiş. Dün iş yerindeydim saat 17:32de mesaj geldi siparişiniz teslim edilmiştir diye. Normalde kargo geldiği zaman ararlardı bu sefer kimse aramadı. bende komşum aldı herhalde diye düşündüm. eve gittim bütün siteyi gezdim yok kimse ben almadım diyor. MNG kargonun şubesini arıyorum 18:00de mesaileri bitiyormuş. Müşteri hizmetlerine bağlan et derken sinirimden her şeyi unuttum. ve benim iş yerim ile evim arası 10 dk max. MNG kargoda hemen iş yerimin dibinde. bilseydim işten çıkarken uğrar sorardım. ama ben komşum almış diye düşündüğüm için sorgulamadım. Öğle molamda gidicem şimdi öğrencem neymiş ne değilmiş.
bütün kinimi kustum resmen hahaha

Çok geçmiş olsun. Duşta fazla kalınca. Sıcak suyla yıkanınca. Çok yorulunca oluyormuş. Bende de yaşadım maalesef sizin kadar çok olmasa da 5 günlük yatış ardından normal hayata döndüm ama ömrümden ömür gitti Alan göstermesin . Dinlenin yapacak birşey yok

g
geçmiş olsun canım, sağlıkla atlatmanı diliyorum. Şükür bebişe bişey olmamış

Ramzi’ye göre çok geç, Nub’a göre çok erken canım.
6’lı haftalarda bebeğin kese içinde göründüğü ilk foto lazım
Canım banada bi el atsana bakalım ne olacak tahminin soldaki 6+1 sağdaki 7+6hangisini beğenirsen

Eklentiler

• 191BD17C-5B1D-4869-86F2-325ABD1CBCC0.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 8CB25C8F-EEB0-4537-9FDF-561D87204538.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kuzum anlamadım valla yok yok kanama alanı yok ama aniden geldi böyle sular seller gibi pıhtı da aklımı başımdan aldı

Size de çok çok geçmiş olsun çok teşekkürler sağlıkla gelsin inşaallah kuzularımız çok çok korktum kalkınca hafif hafif yine yokluyor kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…