- 17 Kasım 2016
- 16
- 13
- 88
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.721
iyi geceler annişler babalara sarılarak uyuyun. Gece onları kaldırın su isteyin aşerin Mesela kavun
Turşu istemeyin heryerde var
Canım karındansa kız
Canım bu görüntü çok büyük.Kızlar merhaba giremedim buraya bayadır son kontrol de kalp atışını duyduk çok şükür ultrason fotosundan cinsiyet yorumluyorlarmış sağ sol neye göre sağ sol anlamadım hahah bilen varsa aydınlatsınvajinal bakıldı bu arada
Ramzi’ye göre çok geç, Nub’a göre çok erken canım.Kızlar bu da 10 haftalık bebeğim kız erkek tahminleri merak ettim
GünaydınnnGünaydın kızlar maşşallah geç saate kadar burdasınız yaa. Ben 9.30da uyuyorum sohbeti kaçırıyorum
Merhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Çok geçmiş olsun.Merhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Ah Kuzum aynen oluk oluk adet gibi doldu doldu taştı. Bende de pıhtı düştü arada geliyor ayağa kalkmak wcharici yasak. Anlamadık 10+3 nasıl oldu. Sende ne olur çok çok dikkat et Rabbime emanet evlatlarımızÇok geçmiş olsun.
Ben de başından beri kanama olup duruyorum.
Aynısını 5+4’te yaşadım, oluk oluk kanadı.
Daha 3 gün önce kanama alanı olmamasına rağmen kıpkırmızı pıhtı düştü.
Ondan beri kahverengi lekelenme devam ediyo.
Duşa girmeye korkuyorum, girdiğimde de dayanabileceğim en ılık suyla ayakta hızlıca duş alıp çıkıyorum.
Canım benim çok çok geçmiş olsun hepimize sağlıkla gelsin inşaallah evlatlarımız. Ayağa kalkınca hala hafiften geliyorBenimde kanamam baya olmuştu çok korktum bende. Dediğin gibi kanama alanımda yoktu. Hala proluton, progestana devam ediyorum. Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamayız.
Evet canım bakalım hayırlısıCanım karındansa kız
Kuzum rahimde kanama alanı yoksa korkma benimde olmuştu çok az ama rahimde kanama alanı yoktu dikkat et duşta çok kalmamaya çalış çok sıcak suda yıkanma kasları gevşettiğinden kanama olabiliyomuşMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
ay yiyemedim. dün akşam sinirden kudurdum hep. trenyoldan vermiş olduğum sipariş MNG kargo tarafından sanki kendim teslim almışım olarak işlenmiş. Dün iş yerindeydim saat 17:32de mesaj geldi siparişiniz teslim edilmiştir diye. Normalde kargo geldiği zaman ararlardı bu sefer kimse aramadı. bende komşum aldı herhalde diye düşündüm. eve gittim bütün siteyi gezdim yok kimse ben almadım diyor. MNG kargonun şubesini arıyorum 18:00de mesaileri bitiyormuş. Müşteri hizmetlerine bağlan et derken sinirimden her şeyi unuttum. ve benim iş yerim ile evim arası 10 dk max. MNG kargoda hemen iş yerimin dibinde. bilseydim işten çıkarken uğrar sorardım. ama ben komşum almış diye düşündüğüm için sorgulamadım. Öğle molamda gidicem şimdi öğrencem neymiş ne değilmiş.Yedin mi kuzucum
Ayy valla o zaman hamile falan değildim dönemin başında müdürüm böyle bir program yapmış sağolsun içine doğmuş herhalde
Çok geçmiş olsun. Duşta fazla kalınca. Sıcak suyla yıkanınca. Çok yorulunca oluyormuş. Bende de yaşadım maalesef sizin kadar çok olmasa da 5 günlük yatış ardından normal hayata döndüm ama ömrümden ömür gittiMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
geçmiş olsun canım, sağlıkla atlatmanı diliyorum. Şükür bebişe bişey olmamışMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Canım banada bi el atsana bakalım ne olacak tahminin soldaki 6+1 sağdaki 7+6hangisini beğenirsenRamzi’ye göre çok geç, Nub’a göre çok erken canım.
6’lı haftalarda bebeğin kese içinde göründüğü ilk foto lazım
Günaydın kuzum anlamadım valla yok yok kanama alanı yok ama aniden geldi böyle sular seller gibi pıhtı da aklımı başımdan aldıEvet canım bakalım hayırlısı
Kuzum rahimde kanama alanı yoksa korkma benimde olmuştu çok az ama rahimde kanama alanı yoktu dikkat et duşta çok kalmamaya çalış çok sıcak suda yıkanma kasları gevşettiğinden kanama olabiliyomuş
Size de çok çok geçmiş olsun çok teşekkürler sağlıkla gelsin inşaallah kuzularımızÇok geçmiş olsun. Duşta fazla kalınca. Sıcak suyla yıkanınca. Çok yorulunca oluyormuş. Bende de yaşadım maalesef sizin kadar çok olmasa da 5 günlük yatış ardından normal hayata döndüm ama ömrümden ömür gittiAlan göstermesin . Dinlenin yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?