Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gerçekten mi aslında gitmeyecektim erken diye sarı akıntım oldu korktum gidince böyle söyleyince daha çok korktum net bşey söylemiyor cuma günü randevu verdi inşallah güzel haberler verir
Anladımm sarıda hamilelikte ben enfeksiyon diye duydum pembe ve kırmızı gelmesi iyi değill öyle olursa hemen git hastaneye zaten canım ben kanamayla atlattımm düşün

Pihtı banada kaçkere geldiii hattaa benimki düşecek diye çok emindi doktor bi kemik gibi bi yuvarlak gibi düşerse anlarsın demişti hatta benim o derece düşük tehlikem vardı hiçbirşey yapmadım annem geldi kv geldi hep onlar iş yaptı öyle oyle atlattım ben zor günlerle atlattım bana neler dedi yanii ama umutluydum ben huzursuz olmaaa yavaş yavaş kahve ye dönüp kesilecek

Anladımm sarıda hamilelikte ben enfeksiyon diye duydum pembe ve kırmızı gelmesi iyi değill öyle olursa hemen git hastaneye zaten canım ben kanamayla atlattımm düşün
Ben de öyle okuyorum her yerde ama benim arada sarı geliyo.
Doktora söyledim, çok önemsemedi.
Olabilir dedi.
Enfeksiyon var ama çok çok az.
Ne kaşıntı, ne yanma hiçbir şey yok canım.

Reactions: Jou
Ben de öyle okuyorum her yerde ama benim arada sarı geliyo.
Doktora söyledim, çok önemsemedi.
Olabilir dedi.
Enfeksiyon var ama çok çok az.
Ne kaşıntı, ne yanma hiçbir şey yok canım.
Birşey degilmiş oda cok ağır enfkssiyon değildir seni cok az vardır ama demekkii sizinki sarıdan benimde çok minnak nokta gibi geldii sarı bende çok sey yapmadım internetten bakınca anladım ben zaten hamile kalmadna 1ay once ağır enfeksiyon geçirdim kuzum çok kotü o allah kimseye yaşatmasın idrarını yaparken öyle bi yakıyoki ağlarsın yani anlıcağın benim totom hem enfeksiyon iğne gördu hemen düşükte totom delik deşik

İhlamur içiliyormuş hamilelikte kuzumm bende üşütmüşüm dün baya oksürdüm hep gene biraz öksürüyorum geçmezse içecem bende geçmiş olsun

İhlamur içiliyormuş hamilelikte kuzumm bende üşütmüşüm dün baya oksürdüm hep gene biraz öksürüyorum geçmezse içecem bende geçmiş olsun
Ben dün içtim kuzum çok ilerlemeden önünü keseyim diye ama olmadı sadece öksürsem neyse vücudum falan da kötü. Sağ salim geçer inşallah

Ben dün içtim kuzum çok ilerlemeden önünü keseyim diye ama olmadı sadece öksürsem neyse vücudum falan da kötü. Sağ salim geçer inşallah
Vuuu kız ilaçmı içtin ben ilaca karşıyım ama neolursa olsun asla içmem kim ne derse desin dogal yöntem varken baya üşütmüşsün sıcak birşeyler iç hep ıhlamur sana iyi gelcek bak onu yapmanı öneriyorum mutlaka

Kızlar bu arada benim hem midem bulanıyor hem de gördüğüm Ve duyduğum her şeyi yemek istiyorum çok tuhaf bir şey. Benim gibi olan var mı acaba?
çok geçmis olsun cancan

Kız ilaç değil ıhlamur içtim ilaç içer miyim hiç Allah'tan evdeyim de dinlenebilecegim

Reactions: Jou
Kız ilaç değil ıhlamur içtim ilaç içer miyim hiç Allah'tan evdeyim de dinlenebilecegim

bak bi şeyler buldum internetten, bi de yapabilirsen halin varsa bol limonlu sıcak çorba iyi gelir sıcak sıcak

inşallah çabucak geçer

Eklentiler

• D841933A-E13A-4518-BAE6-AB8C4C25AAD4.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 40
  • E7DC9433-F3BC-437F-A81F-122CC208D830.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
Kız büyük konuşma, bi enfeksiyon çıkar Allah korusun.
Paşa paşa antibiyotiği içeriz.
Sadece idrar yolu için de demiyorum.
Arkadaşımın 20’lik dişte apse çıktı, 28.haftada içti antibiyotiği.

Hahaha kızzz doktorun önerisiyle tabiii olurrr yoksa başka türlü nelen geçcekk amann suss zaten enfekdiyondan daha yeni atlattımmm idrarını yapmak bile eziyet

Hahaha kızzz doktorun önerisiyle tabiii olurrr yoksa başka türlü nelen geçcekk amann suss zaten enfekdiyondan daha yeni atlattımmm idrarını yapmak bile eziyet
Ben 2 kere böbrek taşı düşürdüm canım.
O idrar yanması nedir, çok iyi biliyorum.
Sancıyla taşı düşürmek de cabası.

Hamile olduğumu öğrenmeden iyi bir temizlik yapmıştım.
Camlar, kapılar, halılar, perdeler...
Bi yerinden oynamıştı yine taşlar.
Baya korktum hamileliği öğrenince.
İnşallah bu süreçte bi de taşla uğraşmam.

Geçmiş olsun canım. Benim hep yaptığım çokta iyi gelen karışımı yapabilirsin. Bir bardağa limonu sıkıp bal ve karabiber ekle sonra sıcak suda ekleyip sıcak sıcak iç. Baya rahatlatıyor. Öksürük içinde dut pekmezi umarım vardır. Yarım tatlı kaşığı terayağı cezvede eritip üzerine bir kaç kaşık pekmezi karıştır. Kaynatmadan ısınsın pekmez. Sıcak sıcak akşam yatarken onuda iç direk öksürüğü kesiyor

Yaaaa bi zamanla sonra tekrar oluyormuş ben ilkkez sitit oldum ilkkezz yengem de olmuş benim yaşımdayken ve gene tekrarı oluyormuş başladıysa diye benimde sag belim cok ağrımıştı dr bide taştanda şüphelenmistiki çok şükür yoktu ama enfeksiyonda bile bel ağrısıyla uğraştım Ağrısını düşünemiyorum annem dede var aldırdı gene oldu hele regl oluncada çok ağrıyormuş o çok kötü hepimiz ne yaşıyacağımız bile belli değilkii

Aynen öyle canım.
Allah şifa versin herkese.
Hele bu hamilelik döneminde kimseyi darda bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…