Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kuzum anlamadım valla yok yok kanama alanı yok ama aniden geldi böyle sular seller gibi pıhtı da aklımı başımdan aldı
canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor bir psikoloji olmalı çok şükür brbişin iyiymiş iyice dinlen aman kalkma sakın bi an önce atlatırsın hayırlısıyla stres yapmamaya çalış

Canım benim sağolasın inşaallah çok teşekkür ederim o kanama başladığı an eyvah gidiyo dedim aklım uçtu gitti. Ilkokul 1e giden kızım var uyuyordu gece saati. Babaannemizi aradık o hızlıca geldi bizde gittik ama inan yürüyemedim tekerlekli sandalye ile yoksa kanıyor

Cok gecmiş olsun canım yat dinlen bol bol. Rabbim kuzularımızı korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.

Canım çok geçmiş olsunnnn. çok sıcak su ile mi yıkandın ki. ben duş almaya korkuyorum ben valla artık. çünkü çok üşüyen birisiyim ve duşa girdim mi bayaaaa kaynar su ile yıkanıyorum. şu son zamanlar da ılık yapmaya çalışsam da nafile..
Allahım korusun bebişlerimizi. hiç yerinden kalkma. sana yardımcı olabilecek birileri var mı yakınında ?

ben de normalde neredeyse gergün yıkanırdım bu süreçte neredeyse haftada 1 gün yıkanıyorum

kafam daha rahat oluyo

çok geçmiş olsun bolca dinlen inşallah en kısa sürede geçmiiş gitmiş olur

bu süreç zorlu her günümüz farklı deneyim, hepimizinki sorunsuzca tamamlansın inşallah

iyi geceler annişlerbabalara sarılarak uyuyun. Gece onları kaldırın su isteyin aşerin Mesela kavun
Turşu istemeyin heryerde var
Aaaa kocama kıyamam ki ama ya hala aşermedik ki turşu yedimmi zaten midem bulanıyo dün gece de öyle oldum bidaha yemicem

çok geçmiş olsun bolca dinlen inşallah en kısa sürede geçmiiş gitmiş olur

bu süreç zorlu her günümüz farklı deneyim, hepimizinki sorunsuzca tamamlansın inşallah
Çok teşekkür ederim canim benim evet kesinlikle ilk gebeligimde yaşamadım kızımda ama bu bebiş apayri

Merhaba kızlar ben dün ilk doktor kontrolüne gittim normalde 5.4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonla bakınca 4.5 haftalık görünüyor dedi haftaya tekrar gel bakalım büyümesine bişey söyleyemem dedi dünden beri ağlıyorum çok kafam karıştı sizde böyle bir durum oldumu

Sağolasın kuzum bende aynen çok kaynar yikanirim genelde ama bu kez sanırım bi tık sıcaktı su . Ilıkta üşüyor sıcaktan kaçıyoruz malum şehir Bolu akşam soğuk. Çok çok korktum. Hiç kimsem yok ailem istanbulda. Eşimin ailesi burada.

Canım bende yasadim zaten 5 haftalikken başladı ve 7 haftalikken bitti ama ben hala korkumdan oturarak duş aliyorum ne olur neolmaz diye ani hareket ettin demekki anlamamıssındır ama olsun artık hep böyle yaşanıyormuş hepimizde var bu insanın aklı gifiyor ben bebeğim düştü diye doktora gitmiştim aklim çıktı ama çok şükür tutundu zaman zaman kahverengileşicek sen merak etme sonr abitcek

Olmustuu canım daha cok erken çünkü hiçbirsey anlaşılmaz baya erken gitmişsin haftaya güzelce birazdaha büyümüş keseyi göreceksin

İlla hamile hamile sinir edecekler bizi bu kargolardan çektiğimiz ne bilmiyorum

Reactions: kdv
Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen feci üşüttüm. Vücudum dökülüyor deli gibi öksürüyorum kendimi sıkıyorum öksürürken bir sıkıntı olmasın diye. Covid değilim önce geçirdiğim için nasıl olduğunu biliyorum.
Burada kimsem yok gurbetteyim eşim çalışıyor bir çorba yapanım bile yok ancak akşam eşim gelince.
İlaç kullanmadan öksürük ve soğuk algınlığı için ne yapabilirim fikriniz var mı?

Olmustuu canım daha cok erken çünkü hiçbirsey anlaşılmaz baya erken gitmişsin haftaya güzelce birazdaha büyümüş keseyi göreceksin
Gerçekten mi aslında gitmeyecektim erken diye sarı akıntım oldu korktum gidince böyle söyleyince daha çok korktum net bşey söylemiyor cuma günü randevu verdi inşallah güzel haberler verir

Reactions: Jou
O kadar çok korktum ki anlatamam aynen dediğin gibi bebeğime bisey oldu diye zor yetiştim hastaneye. Ara ara yokluyor hafiften kanama kalkınca. Wcde yine sabah pıhtı geldi sonra başka gelmedi. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun canım inşallah bi kesilse bitse aşırı huzursuzum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…