- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.741
canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor bir psikoloji olmalı çok şükür brbişin iyiymiş iyice dinlen aman kalkma sakın bi an önce atlatırsın hayırlısıyla stres yapmamaya çalışGünaydın kuzum anlamadım valla yok yok kanama alanı yok ama aniden geldi böyle sular seller gibi pıhtı da aklımı başımdan aldı
Çok teşekkür ederim canim benim sağolasın Allah korudu şükür aklım gitti resmeng
geçmiş olsun canım, sağlıkla atlatmanı diliyorum. Şükür bebişe bişey olmamış
Canım benim sağolasın inşaallah çok teşekkür ederim o kanama başladığı an eyvah gidiyo dedim aklım uçtu gitti. Ilkokul 1e giden kızım var uyuyordu gece saati. Babaannemizi aradık o hızlıca geldi bizde gittik ama inan yürüyemedim tekerlekli sandalye ile yoksa kanıyorcanım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor bir psikoloji olmalı çok şükür brbişin iyiymiş iyice dinlen aman kalkma sakın bi an önce atlatırsın hayırlısıyla stres yapmamaya çalış
Cok gecmiş olsun canım yat dinlen bol bol. Rabbim kuzularımızı korusun ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah.Merhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Canım çok geçmiş olsunnnn. çok sıcak su ile mi yıkandın ki. ben duş almaya korkuyorum ben valla artık. çünkü çok üşüyen birisiyim ve duşa girdim mi bayaaaa kaynar su ile yıkanıyorum. şu son zamanlar da ılık yapmaya çalışsam da nafile..Merhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Canım çok geçmiş olsunnnn. çok sıcak su ile mi yıkandın ki. ben duş almaya korkuyorum ben valla artık. çünkü çok üşüyen birisiyim ve duşa girdim mi bayaaaa kaynar su ile yıkanıyorum. şu son zamanlar da ılık yapmaya çalışsam da nafile..
Allahım korusun bebişlerimizi. hiç yerinden kalkma. sana yardımcı olabilecek birileri var mı yakınında ?
Canım benim sağolasın inşaallah çok teşekkür ederim o kanama başladığı an eyvah gidiyo dedim aklım uçtu gitti. Ilkokul 1e giden kızım var uyuyordu gece saati. Babaannemizi aradık o hızlıca geldi bizde gittik ama inan yürüyemedim tekerlekli sandalye ile yoksa kanıyor
Aaaa kocama kıyamam ki ama yaiyi geceler annişler babalara sarılarak uyuyun. Gece onları kaldırın su isteyin aşerin Mesela kavun
Turşu istemeyin heryerde var
Çok teşekkür ederim canim benim evet kesinlikle ilk gebeligimde yaşamadım kızımda ama bu bebiş apayriçok geçmiş olsunbolca dinlen inşallah en kısa sürede geçmiiş gitmiş olur
bu süreç zorlu her günümüz farklı deneyim, hepimizinki sorunsuzca tamamlansın inşallah
Sağolasın kuzumCanım çok geçmiş olsunnnn. çok sıcak su ile mi yıkandın ki. ben duş almaya korkuyorum ben valla artık. çünkü çok üşüyen birisiyim ve duşa girdim mi bayaaaa kaynar su ile yıkanıyorum. şu son zamanlar da ılık yapmaya çalışsam da nafile..
Allahım korusun bebişlerimizi. hiç yerinden kalkma. sana yardımcı olabilecek birileri var mı yakınında ?
Canım bende yasadim zaten 5 haftalikken başladı ve 7 haftalikken bitti ama ben hala korkumdan oturarak duş aliyorum ne olur neolmaz diye ani hareket ettin demekki anlamamıssındır ama olsun artık hep böyle yaşanıyormuş hepimizde var bu insanın aklı gifiyor ben bebeğim düştü diye doktora gitmiştim aklim çıktı ama çok şükür tutundu zaman zaman kahverengileşicek sen merak etme sonr abitcekMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Olmustuu canım daha cok erken çünkü hiçbirsey anlaşılmaz baya erken gitmişsin haftaya güzelce birazdaha büyümüş keseyi göreceksinMerhaba kızlar ben dün ilk doktor kontrolüne gittim normalde 5.4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonla bakınca 4.5 haftalık görünüyor dedi haftaya tekrar gel bakalım büyümesine bişey söyleyemem dedi dünden beri ağlıyorum çok kafam karıştı sizde böyle bir durum oldumu
İlla hamile hamile sinir edecekler bizi bu kargolardan çektiğimiz ne bilmiyorumay yiyemedim. dün akşam sinirden kudurdum hep. trenyoldan vermiş olduğum sipariş MNG kargo tarafından sanki kendim teslim almışım olarak işlenmiş. Dün iş yerindeydim saat 17:32de mesaj geldi siparişiniz teslim edilmiştir diye. Normalde kargo geldiği zaman ararlardı bu sefer kimse aramadı. bende komşum aldı herhalde diye düşündüm. eve gittim bütün siteyi gezdim yok kimse ben almadım diyor. MNG kargonun şubesini arıyorum 18:00de mesaileri bitiyormuş. Müşteri hizmetlerine bağlan et derken sinirimden her şeyi unuttum. ve benim iş yerim ile evim arası 10 dk max. MNG kargoda hemen iş yerimin dibinde. bilseydim işten çıkarken uğrar sorardım. ama ben komşum almış diye düşündüğüm için sorgulamadım. Öğle molamda gidicem şimdi öğrencem neymiş ne değilmiş.
bütün kinimi kustum resmen hahaha
Gerçekten mi aslında gitmeyecektim erken diye sarı akıntım oldu korktum gidince böyle söyleyince daha çok korktum net bşey söylemiyor cuma günü randevu verdi inşallah güzel haberler verirOlmustuu canım daha cok erken çünkü hiçbirsey anlaşılmaz baya erken gitmişsin haftaya güzelce birazdaha büyümüş keseyi göreceksin
O kadar çok korktum ki anlatamam aynen dediğin gibi bebeğime bisey oldu diye zor yetiştim hastaneye. Ara ara yokluyor hafiften kanama kalkınca. Wcde yine sabah pıhtı geldi sonra başka gelmedi. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun canım inşallah bi kesilse bitse aşırı huzursuzumCanım bende yasadim zaten 5 haftalikken başladı ve 7 haftalikken bitti ama ben hala korkumdan oturarak duş aliyorum ne olur neolmaz diye ani hareket ettin demekki anlamamıssındır ama olsun artık hep böyle yaşanıyormuş hepimizde var bu insanın aklı gifiyor ben bebeğim düştü diye doktora gitmiştim aklim çıktı ama çok şükür tutundu zaman zaman kahverengileşicek sen merak etme sonr abitcek
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineO kadar çok korktum ki anlatamam aynen dediğin gibi bebeğime bisey oldu diye zor yetiştim hastaneye. Ara ara yokluyor hafiften kanama kalkınca. Wcde yine sabah pıhtı geldi sonra başka gelmedi. Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun canım inşallah bi kesilse bitse aşırı huzursuzum
Bu kadarla geçmiş olsun canım korkulacak birşey olmasın inşallahGünaydın kuzum anlamadım valla yok yok kanama alanı yok ama aniden geldi böyle sular seller gibi pıhtı da aklımı başımdan aldı
Karındansa erkek canım.Canım banada bi el atsana bakalım ne olacak tahminin soldaki 6+1 sağdaki 7+6hangisini beğenirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?