Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar çok kötü bisey ama dün ilk defa istifra ettim ve çok üzüldüm yedigim bosa gitti diye guluyorum ama berbat bi durum ilk hamileligimde hiç mide bulantim olmadi.
Mide bulantı deme bana zatennn lanet birşeyyy sogan dogramaya görmeye konuşmaya bile tahamüllümm yok mutfağaa 2 maskeyle girdim dün yemek yapmam için neseki bugün yapmiycam dunden kalan yemeği yiycen

Kızlaaarrrr varmı aramızda hamilelik tayt don eşofman alan ben aldım yıkattım makineye sonra giydim amaa hic boyle güzel uyumamıştım karnım hep agrırdı demekki üşütmekten üşutmemeyi gayret gösterinn alın giyin onu ayak ve karın sıcak tutmak çok önemli

Ama öyle aldım, giydim, siz de bulun alın demek yok.
Link vercen, biz de alcaz.
Gönder bakalım nerden aldın.

Ama öyle aldım, giydim, siz de bulun alın demek yok.
Link vercen, biz de alcaz.
Gönder bakalım nerden aldın.
Hahahahahaah fenomenler yapıyorya aldığı şeyleride link atıyolar öyle hissettim bian ben internetten almadım bana olmaz diyee ya alişverişe gitmiştim biliyorsun waikikiden ve defactodan aldım

valla dün dayanamadım cıkardım eski hamiş pantolonlarımı iyi ki saklamışım rahatlık varmış. kızımda 4.ay başlamıştım giymeye ama 2. de daha cabuk göbüş cıkmaya başladı

valla dün dayanamadım cıkardım eski hamiş pantolonlarımı iyi ki saklamışım rahatlık varmış. kızımda 4.ay başlamıştım giymeye ama 2. de daha cabuk göbüş cıkmaya başladı
Ooooo tamamdırr gerçekten çok rahat ilkkez giyiyorum bende hepte hayal etmiştim yaa

Benim de dün 7+3 olması gerekirken 6+5 çıktı ultrasona göre bence endişe edilecek bir şey yok canım ileride toparlıyormuş. Bir de farklı bir yerden ölçse farklı sonuç alabilir ona hiç takılma. Geç döllenme vb durumlar olabiliyor çünkü. Hiç ağlama stres yapma sakın inşallah kontrolden kontrole gittiğinde büyüdüğünü göreceksin içini ferah tut

Kız ne var bunda geç döllenme olmuş sadece benim de 6 gün geride doktor geç döllenme dedi çok normal şeyler bunlar

Ayyyy ben niye ilaç anladımkiii bidaha okudumda ilaç ne alaka dedin onu dedim kendi kendime pardon kuzum acaba bidaha içilirmi ertesine güne
Olabilir kuzum insanız hepimiz ertesi güne tekrar içilir mi bilmiyorum ama sanki doktorum günde bir bardak ıhlamur icebilirsin demişti diye hatırlıyorum
bak bi şeyler buldum internetten, bi de yapabilirsen halin varsa bol limonlu sıcak çorba iyi gelir sıcak sıcak

inşallah çabucak geçer
Tarhana yaptım şimdi zorla onu içtim biraz iyi geldi. Sağol kuzum benim için araştırmışsın bir de
Limon bal karabiber bunu şimdi yapayım sağol canım. Dut pekmezi yok ama eşime buldururum bende üzüm pekmezi içiyordum senin dedigini de deneyeyim bı eşime aldirayim çok sağol canım

Bennn dün trendyoldan 2 tane havlu tayt likralı ben kışın asla soğuğa gelemiyorum heleki ayaklar patik bot ne varsa giyerim ayak üşümesine hiç gelemem ayaklarıma bak nerdeyse uyuyunca bile giycem

Eklentiler

• 20211112_113223.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 68
Bennn dün trendyoldan 2 tane havlu tayt likralı ben kışın asla soğuğa gelemiyorum heleki ayaklar patik bot ne varsa giyerim ayak üşümesine hiç gelemem ayaklarıma bak nerdeyse uyuyunca bile giycem
Hahahahaahah huhuvvvvvvvvvv
Bende bi çorap bi pati giyiyomm oylede almam lazımm

Hahahahaahah huhuvvvvvvvvvv
Bende bi çorap bi pati giyiyomm oylede almam lazımm
Tayt çok önemli ama karnın belin asla üşümemeli tayta alışsan artık bırakamıyon kendime şimdiden karda giyecek bot aldım bir numara büyük aldım tabanlarına dikkat ettim kaymasın diye ayaklarımız davul gibi şişecek çünkü

Reactions: Jou
Işimizz çok vaahaa bugidişlee ben kocamın terliği giyer eve gelirim hahahah eşofman tarzında aldım daha çok rahat oluyo ya bu ve bide siyahından aldım lcw den defactoda eşofman takimı aldım büyük beden şuanki üstümde olan bu var

İnşallah karnın davul gibi şişer bununla ben daha hiç büyük beden bişey almadim kız almaya başlasam iyi olacak göbeğim hafif çıkıyor yavaş yavaş

İnşallah karnın davul gibi şişer bununla ben daha hiç büyük beden bişey almadim kız almaya başlasam iyi olacak göbeğim hafif çıkıyor yavaş yavaş
Hahahaha şişecezz aşkooooo benim pek zamanım olmuyor kuzum ben hep istanbulda yaparım alışverişimi eşimin işi belli olmadiğı için gecen gitmisken herseyi hallettimde kafam rahatladı internettende güvenemiyorum olmaz etmez bide iadesiyle ugraş dur falan yorar beni

Kızlar bu arada benim hem midem bulanıyor hem de gördüğüm Ve duyduğum her şeyi yemek istiyorum çok tuhaf bir şey. Benim gibi olan var mı acaba?

çok geçmis olsun cancan
Bennn her gördüğüm şeyi yemek istiyorumm ama midem bulanıyor Zaten bence bulantının en kötü yanı aç olsan bile bişey yiyememen

Üzüm pekmezi varsa onlada dene oda faydalı olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…