Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırr öyle düşünme bazen bi iyi olursun bazen bi kotu benimde bu sabah pek bulanmadı şahsen çok iyiydimm hep bulancak değilkii kuzu içini ferah tutt benimde gece hiç ağrımadı
Yok, sadece gece değil.
4-5 gündür sanırım kasık ağrım yok.
Diğerini 9.haftada kalp durmasıyla kaybettim ya, evham yapıyorum biraz.

Neyse yaa, Allah’a emanetler.
Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Yok, sadece gece değil.
4-5 gündür sanırım kasık ağrım yok.
Diğerini 9.haftada kalp durmasıyla kaybettim ya, evham yapıyorum biraz.

Neyse yaa, Allah’a emanetler.
Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Evett onun etkisiyle demekki anlıyorum seni canım beniimm sağlıklaa kucağımıza alalımmm insaaallahh bi teyzoş olalımm

Merhabalar nasılsınız kızlar keyifler nasıl ben bulantı uyku ilkokul 1 anası ve hamile ve çalışan anne olarak çok deli bir tempoda yorgunluktan deliriyoruum
Bende aynı şekilde. Ilkokul 1 anası, yarı uykulu çalışmaya çalışan bir anne adayı
Ben gittim doktora ultrasonda baktı, sonra kan aldılar kan sonuçlarına göre dönüş yaparız dediler bakalım beklemede kaldık .
Eee cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi

benim akrabam 3. cocuguna hamileydi dogumuna cok az kalmsiti vefat etti cocuklar ortada kaldi.16. haftadan sonra doktorlar öneriyor aşiyi lutfen herkes birsey soyluyor dinlemeyin bilimin yolundan gidin ben 2 doz oldum 3. ihtiyac olursa antikoruma baktirip yaptirirm 16. haftadan sonra

Bebek solda gözüküyor erkek galiba
Asistan, yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Bu bebek kocaman olmuş, maşallah.
Hareketlere de başladığına göre 9+4 falan mı?
Lamiyaa cığım, bebeğinin küçüklük fotosu varsa onu rica edelim.
Şöyle kesenin içinde ilk fotosu falan.

Ay tabiki efenim buyrun

Eklentiler

• 5BB76580-D737-40AE-9021-DB9FDD2BBE1C.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 55
Ay tabiki efenim buyrun
Soyle biseyde var cancan benim ilk bebiste Boyle sagdaydi alttan kontrol edildi. Erkek oldu. Ama ne mide bulantisi ne de aserme vardi. Bunda ful vallah yok yok mubarek gurme olucak basima

Benimde kuzenim geçen ay 34 yaşında 4. Çocuğa 8 aylık hamileydi bebeği aldılar yaşıyor anne komadan sonra vefat etti maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…