Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu karabiber limon bal onu yaptım oksurmem biraz azaldı canım eğer artarsa senin dediğine de bakayım bı çok sağol
Yaa ilaç mi o kuzum yoksa deniz tuzu falan mı o kadar basım ağrıyor ki burnum falan tıkalı dediğin gibi

kuzu bak böyle bir şey

E tamam, ikisi de vajinal ve sağda.
İkisi de erkek
Peki bu teori ne kadar dogru askitom desene üçüncüyüde garantiledik bu kiz olursa fabrikayi kapaticam dedim erkek olursa 3leriz diyoduk hayirlisi tabiki allahtan sadece saglikli ve hayirli evlat olmasini diliyorum kiz erkek farketmez

Hiç bilmiyorum canım, istersen diğer çocuklarının usgleri de gönder, onlara da bakalım tutuyor mu?

Yok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim. tesekkurler efenim

Neden peki kız olursa bir daha yapmayacaksınız merak ettim :)

Yok bitanem benim 1 tane simdilik. Eger karnimdaki kiz olursa bidaha yapmam diyorum. Yani belli de olmaz ama erkek olursa ucuncuyu de yaparim demek istedim. tesekkurler efenim
Benim yengemde iki oğlan bi kız doğurdu kızda istiyor bi kız kardeş daha ama bilsem diyo kız olacağını yaparım diyo insan bazen kız oldumu 2ciye erkek istiyor erkek oldumu da 2ciye kız isteniyor ikisi olsun diyor hep insan

Kızlar yaa, hassas bir dönemden geçiyoruz hepimiz.
Malum, hamilelik hormonları alt üst ediyor.
Ben iki doz aşımı da yaptırmış olmama rağmen, doğumda vefat eden anneleri duydukça çok içselleştiriyorum.

Acaba bu mevzuyu burada çok gündeme getirmesek mi?
Aşı propagandası yapmak için hamileler haberlere yeterince konu oluyor zaten.

Herkesin aklı fikri var, 1 yıldır aşı ile ilgili herkes kendince bir fikir geliştirdi zaten.

Eminim çok iyi niyetli bu paylaşımlar.
Ancak boşu boşuna da şimdiden doğum korkusu oluşsun istemiyorum.

Bu tamamen benim fikrim, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum.

Ben demicektim aslındada düşündüğümden oyle demiştim kuzum afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…