Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben ölsem uzun bir şey giyerek uyuyamam. Şort- askılı. Yaz kış. Hatta bazen direkt baksır- askılı. Allah’tan ev jeotermal de 7/24 sürekli yanıyor petekler. Yoksa ben sürekli hasta olurdum muhtemel.

Aynen bazen netten sorunlu çikiyor ama en rahatı geliyor ben her hafta çarşıya çikan kadın çarşı yüzü görmek istemiyorum evde hep uzanmak istiyorum ama haftaya perşembe kontrolüm var eşimle uğrarım biraz nazıma para döksün

Ben ölsem uzun bir şey giyerek uyuyamam. Şort- askılı. Yaz kış. Hatta bazen direkt baksır- askılı. Allah’tan ev jeotermal de 7/24 sürekli yanıyor petekler. Yoksa ben sürekli hasta olurdum muhtemel.
Heee evettt kıştada okuyunca şasırdım kızzz oohhhh iyii oluyor oylede rahatlık

Haydii bakaluuummmmm dikkat et gene korona var bize daha çabuk bulasıyormuş allahtan hamile kalmadan once 2 doz vuruldum şükür atlattım onada

Haydii bakaluuummmmm dikkat et gene korona var bize daha çabuk bulasıyormuş allahtan hamile kalmadan once 2 doz vuruldum şükür atlattım onada
Allah korusun en korktuğum şey haberlerde hep gebeler kurban gidiyor allah uzak tutsun inşallah. Ben 1. Dozumu gebelikten önce vurulmuştum ama gebelik sürecinde yaptırmayı düşünmüyorum risk taşıyor bana göre hiç göze alamicam

Reactions: Jou
Çok teşekkür ederim canim benim sağolasın yatıyorum işte wc harici kalkmıyorum
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah bu gün cuma ve sadaka dağıt mutlaka her haftada tekrarla eline geldikçe sadaka ver çok önemli sadaka canın malın garantisidir

Of off çok çok zor gerçekten Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun. Bende çok korktum sabahki daha büyüktü sanki emin olamadım paranoyak oldum iyi hissedersem ptesi gideceğim doktora inşaallah midem bulanıyor yiyesim yok yatip duruyorum inşaallah kesilir bir an önce hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah bu gün cuma ve sadaka dağıt mutlaka her haftada tekrarla eline geldikçe sadaka ver çok önemli sadaka canın malın garantisidir
Canım benim çok teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun insaallah Kesinlikle sadaka mühim

canım kafanı buna takma 13 haftada düzeliyor diyorlar benim de bı haftada geride yani takmamaya çalışıyorum ama çok duydum doktorun ölçümüne göre değişiyormus

Jou kız, buradan link vermek yasak değil.
Sadece telefon numarası, adres falan vermek yasak.
İletişimi bir tek siteden sağlamamız isteniyo haklı olarak.
Kendinle ilgili olmadığı müddetçe her türlü linki paylaşabilirsin.

cok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et kendine sana yardımcı olacak aileden birileri varsa bı kac gunlugune gelseler aslında iyi olur sanki. sahi o şans hangimizde var orası da muallak ya, en azından hareketlerini biraz da olsa azaltman için iyi bir seçenek olur. umarım bir daha gelmez. Başına bu tarz bişeySağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza

Çok geçmiş olsun. Neden oluyormuş acaba ya benim kuzende de oluyordu hep
Aynı şey benim başıma da geldi. Burdan hediye gelmişti teslim edildi diye gözüktü ama yoktu. O ara yoğundum üstüne düşmedim bende
Normal canım doktor sıkıntı olsa söylerdi
Bende netten bakıyorum da denemeden alamam tabi hiç bilmediğim bişey sonuçta

Hayırr risk tasımıyorr bak öyle düşünme doktor ol dese lütfen oll ben çok gördüm haberde korona aşısı vurulmamışlar bebeğe birşey olur diye vefat etti korona bulaştı tabiki senin kararın ama ben çok korkarım bebeğe birşey olcaksa niye vurdurmak istesinler hep öyle düşün

Orasi öyle kuzu ben geçen gün aşıyla ilgili paylaşımın altında bir kaç annenin yorumunu okudum kadınları bazısı aşı olduktan kısa süre sonra bebeğin kalp atışının durduğunu kürtaj olduğunu yazmışlardı gözüm hepten korktu

Benimde büyük gelmiştii bende korktum inanki seni çok iyi anliyorum ama hiç birsey yapma bolbol dinlen suyunu da alma ben hiç kalkmadım düşün totom uyuşurdum ama bebeğim için dayanırdım

Ayyy Bolu da bendee universite okumuştum. bilirim soğuğunu dikkat et canım belki üşütmüs de olabilirsin. bu arada bende bı duş alıp yattım saçımı kurutmadan hemen burnum tıkanmış
Kuzum ben öksurme başlayınca zencefil tozu çörek otu tozu ve balı karıştırıp macun şeklinde yutuyorum. bağışıklık için iyi diyorlar iyi de geliyor. dene istersen.
Bende 2.5 haftalık hamileyken ilk dozu oldum bilmeden ikinciye Allah kerim valla Aman hastalık felan uzak olsun hepimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…