- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.801
Ben ölsem uzun bir şey giyerek uyuyamam. Şort- askılı. Yaz kış. Hatta bazen direkt baksır- askılı. Allah’tan ev jeotermal de 7/24 sürekli yanıyor petekler. Yoksa ben sürekli hasta olurdum muhtemel.Kızlaaarrrr varmı aramızda hamilelik tayt don eşofman alan ben aldım yıkattım makineye sonra giydim amaa hic boyle güzel uyumamıştım karnım hep agrırdı demekki üşütmekten üşutmemeyi gayret gösterinn alın giyin onu ayak ve karın sıcak tutmak çok önemli
Aynen bazen netten sorunlu çikiyor ama en rahatı geliyorHahahaha şişecezz aşkooooo benim pek zamanım olmuyor kuzum ben hep istanbulda yaparım alışverişimi eşimin işi belli olmadiğı için gecen gitmisken herseyi hallettimde kafam rahatladı internettende güvenemiyorum olmaz etmez bide iadesiyle ugraş dur falan yorar beni
Heee evettt kıştada okuyunca şasırdım kızzzBen ölsem uzun bir şey giyerek uyuyamam. Şort- askılı. Yaz kış. Hatta bazen direkt baksır- askılı. Allah’tan ev jeotermal de 7/24 sürekli yanıyor petekler. Yoksa ben sürekli hasta olurdum muhtemel.
Haydii bakaluuummmmm dikkat et gene korona var bize daha çabuk bulasıyormuş allahtan hamile kalmadan once 2 doz vuruldum şükür atlattım onadaAynen bazen netten sorunlu çikiyor ama en rahatı geliyorben her hafta çarşıya çikan kadın çarşı yüzü görmek istemiyorum evde hep uzanmak istiyorum ama haftaya perşembe kontrolüm var eşimle uğrarım biraz nazıma para döksün
Çok teşekkür ederim canim benim sağolasın yatıyorum işte wc harici kalkmıyorumGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Allah korusun en korktuğum şeyHaydii bakaluuummmmm dikkat et gene korona var bize daha çabuk bulasıyormuş allahtan hamile kalmadan once 2 doz vuruldum şükür atlattım onada
Çok teşekkür ederimKızlar bu arada benim hem midem bulanıyor hem de gördüğüm Ve duyduğum her şeyi yemek istiyorum çok tuhaf bir şey.Benim gibi olan var mı acaba?
çok geçmis olsun cancan
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah bu gün cuma ve sadaka dağıt mutlaka her haftada tekrarla eline geldikçe sadaka ver çok önemli sadaka canın malın garantisidirÇok teşekkür ederim canim benim sağolasın yatıyorum işte wc harici kalkmıyorum
Of off çok çok zor gerçekten Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun. Bende çok korktum sabahki daha büyüktü sanki emin olamadım paranoyak oldum iyi hissedersem ptesi gideceğim doktora inşaallah midem bulanıyor yiyesim yok yatip duruyorumPihtı banada kaçkere geldiii hattaa benimki düşecek diye çok emindi doktor bi kemik gibi bi yuvarlak gibi düşerse anlarsın demişti hatta benim o derece düşük tehlikem vardı hiçbirşey yapmadım annem geldi kv geldi hep onlar iş yaptı öyle oyle atlattım ben zor günlerle atlattım bana neler dedi yanii ama umutluydum ben huzursuz olmaaa yavaş yavaş kahve ye dönüp kesilecek
Canım benim çok teşekkür ederim sağolasın Allah razı olsun insaallahÇok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah bu gün cuma ve sadaka dağıt mutlaka her haftada tekrarla eline geldikçe sadaka ver çok önemli sadaka canın malın garantisidir
Çok teşekkür ederim canim benim inşaallah tedirginim yatıyorum öyle sağlıcakla bebeklerimizi alalım InşaallahBu kadarla geçmiş olsun canım korkulacak birşey olmasın inşallah
Tamam canım bakayım bir eşim bulamazsa onunla denerimÜzüm pekmezi varsa onlada dene oda faydalı olabilir canım
canım kafanı buna takma 13 haftada düzeliyor diyorlar benim de bı haftada gerideMerhaba kızlar ben dün ilk doktor kontrolüne gittim normalde 5.4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonla bakınca 4.5 haftalık görünüyor dedi haftaya tekrar gel bakalım büyümesine bişey söyleyemem dedi dünden beri ağlıyorum çok kafam karıştı sizde böyle bir durum oldumu
cok geçmiş olsun canım aman diyim dikkat et kendine sana yardımcı olacak aileden birileri varsa bı kac gunlugune gelseler aslında iyi olur sanki. sahi o şans hangimizde var orası da muallak ya, en azından hareketlerini biraz da olsa azaltman için iyi bir seçenek olur. umarım bir daha gelmez. Başına bu tarz bişeyMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Çok geçmiş olsun. Neden oluyormuş acaba ya benim kuzende de oluyordu hepMerhabalar kızlar . Kendinize ekstra dikkat edin lütfen. Dün akşam işten geldim yemek yedik kızımla sonra çok hızlı bir duş aldım yarim saat sonra kanama başladı ama ne kanama adet gibi pıhtı da geldi doğru kadın doğum acile. Dedim bebeğim gitti Rabbim sen koru... ultrasonda gördük çok çok şükür kalp atışı duyduk çok çok şükür. Prolutan iğne vuruldu progestan hap verdiler yat dinlen wc ve yemek yemek dışı kalkmak yok dedi istirahat verdi. Bu nasıl birşey anlamadım başına gelen varmı kızımda yaşamadım böylesi bi kanamayı kanama alanım da yoktuDuanızda bize de yer verin çok çok korktum dün
Aynı şey benim başıma da geldi. Burdan hediye gelmişti teslim edildi diye gözüktü ama yoktu. O ara yoğundum üstüne düşmedim bendeay yiyemedim. dün akşam sinirden kudurdum hep. trenyoldan vermiş olduğum sipariş MNG kargo tarafından sanki kendim teslim almışım olarak işlenmiş. Dün iş yerindeydim saat 17:32de mesaj geldi siparişiniz teslim edilmiştir diye. Normalde kargo geldiği zaman ararlardı bu sefer kimse aramadı. bende komşum aldı herhalde diye düşündüm. eve gittim bütün siteyi gezdim yok kimse ben almadım diyor. MNG kargonun şubesini arıyorum 18:00de mesaileri bitiyormuş. Müşteri hizmetlerine bağlan et derken sinirimden her şeyi unuttum. ve benim iş yerim ile evim arası 10 dk max. MNG kargoda hemen iş yerimin dibinde. bilseydim işten çıkarken uğrar sorardım. ama ben komşum almış diye düşündüğüm için sorgulamadım. Öğle molamda gidicem şimdi öğrencem neymiş ne değilmiş.
bütün kinimi kustum resmen hahaha
Normal canım doktor sıkıntı olsa söylerdiMerhaba kızlar ben dün ilk doktor kontrolüne gittim normalde 5.4 haftalık hamileyim ama doktor ultrasonla bakınca 4.5 haftalık görünüyor dedi haftaya tekrar gel bakalım büyümesine bişey söyleyemem dedi dünden beri ağlıyorum çok kafam karıştı sizde böyle bir durum oldumu
Bende netten bakıyorum da denemeden alamam tabi hiç bilmediğim bişey sonuçtaKızlaaarrrr varmı aramızda hamilelik tayt don eşofman alan ben aldım yıkattım makineye sonra giydim amaa hic boyle güzel uyumamıştım karnım hep agrırdı demekki üşütmekten üşutmemeyi gayret gösterinn alın giyin onu ayak ve karın sıcak tutmak çok önemli
Hayırr risk tasımıyorr bak öyle düşünme doktor ol dese lütfen oll ben çok gördüm haberde korona aşısı vurulmamışlar bebeğe birşey olur diye vefat etti korona bulaştı tabiki senin kararın ama ben çok korkarım bebeğe birşey olcaksa niye vurdurmak istesinler hep öyle düşünAllah korusun en korktuğum şeyhaberlerde hep gebeler kurban gidiyor allah uzak tutsun inşallah. Ben 1. Dozumu gebelikten önce vurulmuştum ama gebelik sürecinde yaptırmayı düşünmüyorum risk taşıyor bana göre hiç göze alamicam
Orasi öyle kuzu ben geçen gün aşıyla ilgili paylaşımın altında bir kaç annenin yorumunu okudum kadınları bazısı aşı olduktan kısa süre sonra bebeğin kalp atışının durduğunu kürtaj olduğunu yazmışlardı gözüm hepten korktuHayırr risk tasımıyorr bak öyle düşünme doktor ol dese lütfen oll ben çok gördüm haberde korona aşısı vurulmamışlar bebeğe birşey olur diye vefat etti korona bulaştı tabiki senin kararın ama ben çok korkarım bebeğe birşey olcaksa niye vurdurmak istesinler hep öyle düşün
Benimde büyük gelmiştii bende korktum inanki seni çok iyi anliyorum ama hiç birsey yapma bolbol dinlen suyunu da alma ben hiç kalkmadım düşün totom uyuşurdum ama bebeğim için dayanırdımOf off çok çok zor gerçekten Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi bizlere kavuştursun. Bende çok korktum sabahki daha büyüktü sanki emin olamadım paranoyak oldum iyi hissedersem ptesi gideceğim doktora inşaallah midem bulanıyor yiyesim yok yatip duruyoruminşaallah kesilir bir an önce hayırlısıyla
Ayyy Bolu da bendee universite okumuştum. bilirim soğuğunu dikkat et canım belki üşütmüs de olabilirsin. bu arada bende bı duş alıp yattım saçımı kurutmadan hemen burnum tıkanmışSağolasın kuzumbende aynen çok kaynar yikanirim genelde ama bu kez sanırım bi tık sıcaktı su . Ilıkta üşüyor sıcaktan kaçıyoruz malum şehir Bolu akşam soğuk. Çok çok korktum. Hiç kimsem yok ailem istanbulda. Eşimin ailesi burada.
Kuzum ben öksurme başlayınca zencefil tozu çörek otu tozu ve balı karıştırıp macun şeklinde yutuyorum. bağışıklık için iyi diyorlar iyi de geliyor. dene istersen.Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen feci üşüttüm. Vücudum dökülüyor deli gibi öksürüyorum kendimi sıkıyorum öksürürken bir sıkıntı olmasın diye. Covid değilim önce geçirdiğim için nasıl olduğunu biliyorum.
Burada kimsem yok gurbetteyim eşim çalışıyor bir çorba yapanım bile yok ancak akşam eşim gelince.
İlaç kullanmadan öksürük ve soğuk algınlığı için ne yapabilirim fikriniz var mı?
Bende 2.5 haftalık hamileyken ilk dozu oldum bilmeden ikinciye Allah kerim vallaAllah korusun en korktuğum şeyhaberlerde hep gebeler kurban gidiyor allah uzak tutsun inşallah. Ben 1. Dozumu gebelikten önce vurulmuştum ama gebelik sürecinde yaptırmayı düşünmüyorum risk taşıyor bana göre hiç göze alamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?