- 25 Ağustos 2019
- 62.725
- 120.716
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #8.821
Haaa tamam o zamannJou kız, buradan link vermek yasak değil.
Sadece telefon numarası, adres falan vermek yasak.
İletişimi bir tek siteden sağlamamız isteniyo haklı olarak.
Kendinle ilgili olmadığı müddetçe her türlü linki paylaşabilirsin.
Evettt oyuzden alışveriş ettim pandemi yuzundende oturaklar koymamışlar hepten başım dondü bi sövdüm bi sövdümmÇok geçmiş olsun. Neden oluyormuş acaba ya benim kuzende de oluyordu hep
Aynı şey benim başıma da geldi. Burdan hediye gelmişti teslim edildi diye gözüktü ama yoktu. O ara yoğundum üstüne düşmedim bende
Normal canım doktor sıkıntı olsa söylerdi
Bende netten bakıyorum da denemeden alamam tabi hiç bilmediğim bişey sonuçta
Bence değildir ondan yaa psikolojikmen ona gitmiş olabilirr belki denk gelmiştii bakalım doktorun ne dicek sanaOrasi öyle kuzu ben geçen gün aşıyla ilgili paylaşımın altında bir kaç annenin yorumunu okudum kadınları bazısı aşı olduktan kısa süre sonra bebeğin kalp atışının durduğunu kürtaj olduğunu yazmışlardı gözüm hepten korktu
ikinci dozu erken dönemde olanlar genelde bebeğini düşürdü diye duydum bende canım. bende bilmeden karnimdayken birinci dozu vuruldum çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik.Orasi öyle kuzu ben geçen gün aşıyla ilgili paylaşımın altında bir kaç annenin yorumunu okudum kadınları bazısı aşı olduktan kısa süre sonra bebeğin kalp atışının durduğunu kürtaj olduğunu yazmışlardı gözüm hepten korktu
Bizede bak canan teyzesiJou kız, buradan link vermek yasak değil.
Sadece telefon numarası, adres falan vermek yasak.
İletişimi bir tek siteden sağlamamız isteniyo haklı olarak.
Kendinle ilgili olmadığı müddetçe her türlü linki paylaşabilirsin.
Ayy bizim burda var valla. Geçen gittim eşim kasadayken oturdum tansiyonum falan düşüyor hemen halsizlik falan oluncaEvettt oyuzden alışveriş ettim pandemi yuzundende oturaklar koymamışlar hepten başım dondü bi sövdüm bi sövdümm
Evettt bide vailand büyük avm yaniii bide terledim giy çıkar falan perişan oldum eve geldim üstüne bi üşüdümAyy bizim burda var valla. Geçen gittim eşim kasadayken oturdum tansiyonum falan düşüyor hemen halsizlik falan olunca
Oyy iyi ki hasta olmadın haa dikkat etEvettt bide vailand büyük avm yaniii bide terledim giy çıkar falan perişan oldum eve geldim üstüne bi üşüdüm
Evet vallahaaa iyikiiOyy iyi ki hasta olmadın haa dikkat et
gerçekten öyle. ben de her gün yıkanırdım ama haftada 2ye indirdim bunu. riske atmak istemiyorum hiç bir şeyiben de normalde neredeyse gergün yıkanırdım bu süreçte neredeyse haftada 1 gün yıkanıyorum
kafam daha rahat oluyo
eşinin ailesi yardım ediyor mu peki sana. kalkıp yemek falan yapma sakın senSağolasın kuzumbende aynen çok kaynar yikanirim genelde ama bu kez sanırım bi tık sıcaktı su . Ilıkta üşüyor sıcaktan kaçıyoruz malum şehir Bolu akşam soğuk. Çok çok korktum. Hiç kimsem yok ailem istanbulda. Eşimin ailesi burada.
ay hiç sorma :)İlla hamile hamile sinir edecekler bizi bu kargolardan çektiğimiz ne bilmiyorum
aaa geçmiş olsun kuzucum. eğer burnum tıkanırsa doktoruna sor yine ama nasorinse çok iyi geliyor. bir burun deliğinde sıkıyorsun diğerinden çıkıyor. öyle bir rahatlarsın ki. en azından baş ağrın olmuşmaz.Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen feci üşüttüm. Vücudum dökülüyor deli gibi öksürüyorum kendimi sıkıyorum öksürürken bir sıkıntı olmasın diye. Covid değilim önce geçirdiğim için nasıl olduğunu biliyorum.
Burada kimsem yok gurbetteyim eşim çalışıyor bir çorba yapanım bile yok ancak akşam eşim gelince.
İlaç kullanmadan öksürük ve soğuk algınlığı için ne yapabilirim fikriniz var mı?
bunu hemen bir kenara not edeyim. umarım lazım olmaz ama lazım olursa diye.Geçmiş olsun canım. Benim hep yaptığım çokta iyi gelen karışımı yapabilirsin. Bir bardağa limonu sıkıp bal ve karabiber ekle sonra sıcak suda ekleyip sıcak sıcak iç. Baya rahatlatıyor. Öksürük içinde dut pekmezi umarım vardır. Yarım tatlı kaşığı terayağı cezvede eritip üzerine bir kaç kaşık pekmezi karıştır. Kaynatmadan ısınsın pekmez. Sıcak sıcak akşam yatarken onuda iç direk öksürüğü kesiyor
ayy bu çok güzelmiş.... bunu nereden aldınIşimizz çok vaahaa bugidişlee ben kocamın terliği giyer eve gelirim hahahaheşofman tarzında aldım daha çok rahat oluyo ya bu ve bide siyahından aldım lcw den defactoda eşofman takimı aldım büyük beden şuanki üstümde olan bu var
Eki Görüntüle 2950841
dün akşam yetiştirememişler. ama sistemdende çıkması gerekiyormuş o yüzden böyle yapmışlar. kavuştum kargoma. eğer elime dün ulaşsaydı daha güzel olurdu tabi. sabah duş almıştım. duştan çıkınca her yerim kurudu. kargoda mustela çatlak kremiydi. en azıdan duştan çıkınca sürerdim :)Çok geçmiş olsun. Neden oluyormuş acaba ya benim kuzende de oluyordu hep
Aynı şey benim başıma da geldi. Burdan hediye gelmişti teslim edildi diye gözüktü ama yoktu. O ara yoğundum üstüne düşmedim bende
Normal canım doktor sıkıntı olsa söylerdi
Bende netten bakıyorum da denemeden alamam tabi hiç bilmediğim bişey sonuçta
Lcw den kuzum bak linki atıyimm alırsın belki siyahındanda aldımgerçekten öyle. ben de her gün yıkanırdım ama haftada 2ye indirdim bunu. riske atmak istemiyorum hiç bir şeyi
eşinin ailesi yardım ediyor mu peki sana. kalkıp yemek falan yapma sakın sen
ay hiç sorma :)
aaa geçmiş olsun kuzucum. eğer burnum tıkanırsa doktoruna sor yine ama nasorinse çok iyi geliyor. bir burun deliğinde sıkıyorsun diğerinden çıkıyor. öyle bir rahatlarsın ki. en azından baş ağrın olmuşmaz.
bunu hemen bir kenara not edeyim. umarım lazım olmaz ama lazım olursa diye.
ayy bu çok güzelmiş.... bunu nereden aldın
dün akşam yetiştirememişler. ama sistemdende çıkması gerekiyormuş o yüzden böyle yapmışlar. kavuştum kargoma. eğer elime dün ulaşsaydı daha güzel olurdu tabi. sabah duş almıştım. duştan çıkınca her yerim kurudu. kargoda mustela çatlak kremiydi. en azıdan duştan çıkınca sürerdim :)
Karındansa kız canım.Bizede bak canan teyzesi6+5 ilk götüntümüzdü bu
Doktorum nasılsınızzz varmi bi şikayetinizzKarındansa kız canım.
Aynen cancan yaa sormaBennn her gördüğüm şeyi yemek istiyorumm ama midem bulanıyorZaten bence bulantının en kötü yanı aç olsan bile bişey yiyememen
Midem bulanıyo ama şikayet etmiyorum canım.Doktorum nasılsınızzz varmi bi şikayetinizz
Nedenkii olmasaydı gitcektin canımMidem bulanıyo ama şikayet etmiyorum canım.
Kasık ağrım yok bu ara, bulantım da olmasaydı bugün doktora gidecektim.
Yaaa hadi hiç çatlaksız bir hamilelik olsungerçekten öyle. ben de her gün yıkanırdım ama haftada 2ye indirdim bunu. riske atmak istemiyorum hiç bir şeyi
eşinin ailesi yardım ediyor mu peki sana. kalkıp yemek falan yapma sakın sen
ay hiç sorma :)
aaa geçmiş olsun kuzucum. eğer burnum tıkanırsa doktoruna sor yine ama nasorinse çok iyi geliyor. bir burun deliğinde sıkıyorsun diğerinden çıkıyor. öyle bir rahatlarsın ki. en azından baş ağrın olmuşmaz.
bunu hemen bir kenara not edeyim. umarım lazım olmaz ama lazım olursa diye.
ayy bu çok güzelmiş.... bunu nereden aldın
dün akşam yetiştirememişler. ama sistemdende çıkması gerekiyormuş o yüzden böyle yapmışlar. kavuştum kargoma. eğer elime dün ulaşsaydı daha güzel olurdu tabi. sabah duş almıştım. duştan çıkınca her yerim kurudu. kargoda mustela çatlak kremiydi. en azıdan duştan çıkınca sürerdim :)
Dün çok bulanmadı ya midem, bugün de olmasaydı bir problem mi var dicektim.Nedenkii olmasaydı gitcektin canım
Hayırr öyle düşünme bazen bi iyi olursun bazen bi kotu benimde bu sabah pek bulanmadı şahsen çok iyiydimm hep bulancak değilkii kuzu içini ferah tutt benimde gece hiç ağrımadıDün çok bulanmadı ya midem, bugün de olmasaydı bir problem mi var dicektim.
Kasık ağrım da kesildi.
O kadar iyiydim ki dün, yemek yaptım.
Hatta fazla fazla yaptım, kayınvalideme de götürdüm bugün.
Kayınpederle ikisi Covid oldular.
Çok şükür, iyiler ama bi yardımım dokunsun dedim.
İşte bugün de sanki dünkü ben değilmişim gibi mütemadiyen bir bulantı...
Sen nasılsın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?