Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haaa tamam o zamann pek başıma gelmedide oyüzden emin olamadım yasak olmadiğını biliyordumda emin olamadım korktum

Evettt oyuzden alışveriş ettim pandemi yuzundende oturaklar koymamışlar hepten başım dondü bi sövdüm bi sövdümm

Bence değildir ondan yaa psikolojikmen ona gitmiş olabilirr belki denk gelmiştii bakalım doktorun ne dicek sana

ikinci dozu erken dönemde olanlar genelde bebeğini düşürdü diye duydum bende canım. bende bilmeden karnimdayken birinci dozu vuruldum çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik.

Bizede bak canan teyzesi 6+5 ilk götüntümüzdü bu

Eklentiler

• FD31CEB3-673E-44F0-AC11-07CB1D013CF8.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 852FBCDE-3C5D-4CE7-9A58-9FDF04B3175F.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 53
Çok şükür az önce 3 haftalık hasret son buldu minnağımı gördüm gerçekten çok büyümüş kıpır kıpır oynuyodu 10+1 olmuşuz çokşükür kanama alanı gözüküyor dedi küçük bir alanda bu haftalarda normal ama dikkatli ol istihırat et yorma kendini dedi bu hafta artık plesanta yeri oluşuyo onun için kanama olma olasığı olabiliyor dedi bana da Allaha emanetler inşallah

ben de normalde neredeyse gergün yıkanırdım bu süreçte neredeyse haftada 1 gün yıkanıyorum

kafam daha rahat oluyo
gerçekten öyle. ben de her gün yıkanırdım ama haftada 2ye indirdim bunu. riske atmak istemiyorum hiç bir şeyi
eşinin ailesi yardım ediyor mu peki sana. kalkıp yemek falan yapma sakın sen
İlla hamile hamile sinir edecekler bizi bu kargolardan çektiğimiz ne bilmiyorum
ay hiç sorma :)
aaa geçmiş olsun kuzucum. eğer burnum tıkanırsa doktoruna sor yine ama nasorinse çok iyi geliyor. bir burun deliğinde sıkıyorsun diğerinden çıkıyor. öyle bir rahatlarsın ki. en azından baş ağrın olmuşmaz.
bunu hemen bir kenara not edeyim. umarım lazım olmaz ama lazım olursa diye.
ayy bu çok güzelmiş.... bunu nereden aldın
dün akşam yetiştirememişler. ama sistemdende çıkması gerekiyormuş o yüzden böyle yapmışlar. kavuştum kargoma. eğer elime dün ulaşsaydı daha güzel olurdu tabi. sabah duş almıştım. duştan çıkınca her yerim kurudu. kargoda mustela çatlak kremiydi. en azıdan duştan çıkınca sürerdim :)

Lcw den kuzum bak linki atıyimm alırsın belki siyahındanda aldım

Yaaa hadi hiç çatlaksız bir hamilelik olsun

Nedenkii olmasaydı gitcektin canım
Dün çok bulanmadı ya midem, bugün de olmasaydı bir problem mi var dicektim.
Kasık ağrım da kesildi.

O kadar iyiydim ki dün, yemek yaptım.
Hatta fazla fazla yaptım, kayınvalideme de götürdüm bugün.
Kayınpederle ikisi Covid oldular.
Çok şükür, iyiler ama bi yardımım dokunsun dedim.

İşte bugün de sanki dünkü ben değilmişim gibi mütemadiyen bir bulantı...

Sen nasılsın kuzum?

Reactions: Jou
Hayırr öyle düşünme bazen bi iyi olursun bazen bi kotu benimde bu sabah pek bulanmadı şahsen çok iyiydimm hep bulancak değilkii kuzu içini ferah tutt benimde gece hiç ağrımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…