Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok haklısın benimde moralim çok bozuldu kafam bi an oraya gitti ve modum düştü rabb'im korusun inşallah

Benim moralimi bozmadı açıkçası canım birbirimize sadece söylüyor destek olmaya çalışıyoruz
Kuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim.

Ben demicektim aslındada düşündüğümden oyle demiştim kuzum afedersin
Yok canım yaa, estağfurullah.
Bu tamamen benim düşüncem.

Senin yazdığını görmedim bile.
Bir iki tane okuyup üzgün ifade bıraktım, sonrakileri kimin yazdığına bakmadan okumadan geçtim.

Nasip olursa Şubat ayında, sıra da gelirse tabii, 3.doz BioNTech aşımı olmayı düşünüyorum.
Aşı olmuş kalbi durmuş falan filan...
Mesajlardan sonra tabii ki olmasam mı diye hiç düşünmedim ama korkmadım da diyemem.

Hani devamı gelirse bu mesajların faydadan çok zararı var.
Onu söylemek istedim.

Merhaba yazdıklarınızı okudum bende 3 günde biir proluton ve günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum

Neden peki kız olursa bir daha yapmayacaksınız merak ettim :)
Kiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparim baksana bebis 5 aylik ben 2 aylik hamileyim
canim insan oglu iste hep bi tatminsizlik basta saglik bitanem ben oylesine soyluyorum.

Reactions: kdv
Kuzu senin yada baskasının yazısı beni etkilemedi haberlerde dün çıktı ve sürekli gündemde ister istemez gözümüz korktu allaha sığınıp güzel günleri hayal edelim.
Evettt tabiiki doğruu acıkmaya başladım şimdidee ama bu turşucular için yemeyecem bugün turşu

Evettt doğru yaaa geliyomu kız 3cüsü ben duymadım ha ister istemez tabi insana etkiliyor sende haklısın

Kiz iste benimki de laf olsun bu gidisle ben 4 tane bile yaparim baksana bebis 5 aylik ben 2 aylik hamileyim

canim insan oglu iste hep bi tatminsizlik basta saglik bitanem ben oylesine soyluyorum.
Öyle tabiii o ayrıı ama benim kız yeğenn hep kardeş istiyor ama oda kız olcak

ben de ayran içtim bugün ama benim de kefire geçmem lâzım daha sağlıklı
Ayranda iyidir de tabii kefir daha iyii alırsın kuzumm mesela ben mutlaka 3 buçuk 4 arası yoğurt yiyorumm içine ceviz kırıp atıyorumm öyle yiyorum ondan ö ceki avokado vardı onuda atmıştım yedim buzamana şimdi yağsız tüketmemiz önemli

yoğurt yiyorum normalde ama yoğurdun içine ceviz çok mantıklıymış bi taşla iki kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…