Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün yatılı misafirim geldi hemde ani bir şekilde Bi kaç saat öncesinden haberim oldu evi haftalardır temizlemiyordum eşşek gibi hızlı hızlı heryeri temizleyip üstüne yemek yaptım markete gidip poşet taşıdım ama aşırı ağır değildi birazcık ağırdı yorgunluktan ölüyorum benim hamile olduğumu henüz eşim dışında kimse bilmediği için birşey de diyemedim bittim bugün anlayacağınız Bi şey olmamıştır demi bel ağrısı çekiyorum ama kanama herhangi bir sıkıntı hiçbir şey yok sadece yorgunluk var yani

öyle sevmiyorum ki bu emrivaki işleri en sevdiğim olsa bile yaniiii

yormuşsun artık, ama daha yorma kendini umarım da ziyaret kısa sürer

bu arada kanamanın olmaması iyi ama dikkat et olur mu

Ya çok teşekkür ederim inşallah kötü bir sonuç çıkmaz cumayı beklicem mecbur biraz olsun içim rahatladı

öyle sevmiyorum ki bu emrivaki işleri en sevdiğim olsa bile yaniiii

yormuşsun artık, ama daha yorma kendini umarım da ziyaret kısa sürer

bu arada kanamanın olmaması iyi ama dikkat et olur mu
Al benden de o kadar canım.
Son dakkada ortaya çıkan işi de sevmem, son dakka iptal olanı da...
Kafamdaki plan bozulduğu anda bana bir şeyler oluyo.

Arkadaşlar hayırlı geceler ben de burayı sessiz sedasız takıl edenlerdenim küçük bir oğlum var zor da bir hamilelik yaşıyorum o yüzde çok fırsatım olmuyo. Naçizane bir kaç bir şey söylemek istedim. Stresli arkadaşlara ithafen ben pko ve insülin direnci ile uzun süre hamile kalmayı beklemiş bir anne 4 hamilelik yaşamış birini sağlıklı kucağına almış da bir anneyim. Gerçekten endişeleriniz çok normal ama içinizde bu en güzel süreci kendinizi yıpratmak yaşayan çok var evet zor zamanlar ama en güzel zamanlarida bu zamanlar çünkü evladınız şu 9 ay boyunca sizinle bir bütün olacak kanınız ona kan canınız can olacak her şeyi sizden alacak yaşamı bile doğduktan sonra o artık bir birey oluyor ve bütünlük başka duygulara aktarılıyor. O yuzden bu zamanlari çok güzel geçirin eğer bir şey olacağı varsa 9 ay da yatsanız olacak ama o size nasipse ne yaparsanız yapın sizi bırakmaz.. Ben de oğlum da neler yasadm ne korkular ne stresler ama çok şükür şu an yanımda uyuyor biri icerde biri disarda Rabbımin en güzel lutuflari. Bizim yerimizde olmak isteyen nice kadin var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerede sağlıklı bir doguk sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Korkmayın Rabbime bol bol dua edin he bide bol bol kuran okuyun dinleyin dinletin sizde oda huzur bulsun inşallah

İnşallah birbirimizi dua edelim

Dün aynısını bende yaşadım bir gün önce kahverengi leke geldi iğne yaptırdım, sonra kesildi dedim oh ,akşam ına pembe leke görğnce hemen doktor a gittim şakı şakır kanadı muaynede pıhtı düşürdüm eyvah gitti 1 kese vardı dedim.2 saat yatırdılar iğne serum yaptılar tekrar muayneye aldı doktor 2 kese görünüyor yerinde dedi çok şükür
Ama neden böyle olduk ben çok üzüldüm dün ,bende myom var o yapmış olabilir mi ?

Canım hepimizde yaşadık bunu ister istemez yaşanıyor belki kalmış reglin dökülmesi gerekiyordu mesela leke geliyor ama ultrasonda bile belli olmayabiliyor nedenini bile bilemiyoruz bazen

Merhaba hanımlar aranızda Ankara da olup da doktor seçiminden bahsetmek isteyen var mı?

Yok yok şilkinliğim yok benim bu ara biliyorum bu göbek benim normalde göbeğim yoktu kilo da almadım bu bebişlerimiz in bize ilk merhabası
Yaa göbek değil bebek diyosun ben de kendi kendime diyorum saçmalama hemen göbekmi çıkar geçen birisi dedi göbeğin çıkmış iç karnın dar demekki

Eşofman takımımın beli sıktı yeni almıştım bide neyse göbüşe değer senin ikiz bide kuzu hepten çıkar
Bende kendi kendime ne göbeği sen zâten göbeklisindir diyordum minyon tipim var hemen fizikten belli ediyor ama gerçekten bu karın şekli çok farklı allah nasip ederse en büyük karınlı da ben olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…