Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim de alt karnımda şişlik var gece sırt üstü yatınca bile hafif hafif hissediyorum. Yaklaşık 1 kilo almışım ama sanki 3-4kilo almışım gibi hissediyorum. Haftaya diyetisyene gideyim diyorum en azından daha düzenli beslenirim

Benimde şişlik var canım orda diyetisyene gitmen daha iyi olur hem kafanı yormamış olursun hem liste ne varsa rahat rahat yersin benim eşim diyetisyenin yanında çalıştığı için butür şeyler bilgisi var buyüzden o uyguluyor bana dr banada dedi diyetisyene git diye kilonu koru dedi

İlk haftalar çok dikkat ettim ama artık hafiften iştahım açıldı gibi 3ay sonra başlarım diyordum ama bünyem almaya meyilli dediğin gibi canım hem beni kontrol eden biri olursa daha rahat hissederim diye düşündüm ben de

Inanki bende çok zorlanıyorumm aklım hep pizzaa lahmacun ciğköfteee de hep dışardan yemek istiyorum az birşey yesende iyi gelir evet ama ben oylede sevmiyorum löplöp yemek istiyorum hiç böyle zorlanacağımıda düşünmezdim açıkçası düzensizlikledir belkii bolbol su içmen gerek ben günde 2 litre içiyorum çünkü ödem başlıyor yavaştan

Günaydın. Bel ağrısına günlük düzenli yürüyüş iyi geliyor. Bende de vardı azaldı epey.
Yaa tabii hep oturmaktan hep uzanmaktanda ağrılar oluyor bu allah izin verirse bu işi atlatalımda yaparız yavaş yavaş bi yuruyüş

Yaa tabii hep oturmaktan hep uzanmaktanda ağrılar oluyor bu allah izin verirse bu işi atlatalımda yaparız yavaş yavaş bi yuruyüş
Evet canım takip ettiğim kadarıyla senin gebeliğin biraz kanamalıydı. Sen doktor ne derse onu yapmalısın Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah bebeğini

Reactions: Jou
Evet canım takip ettiğim kadarıyla senin gebeliğin biraz kanamalıydı. Sen doktor ne derse onu yapmalısın Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah bebeğini
Inşaallahh inşaallahh 1 kasımda gittim doktora herşey düzeldii canım kesenin ağzıda kapandı dedi birşeyin birşeye zararın yok dedi herşey normal dedii yavaş yavaş yürüyüşler yapabilirsin ama birazdaha dinlen dedi buyüzden dinleniyorum ama insan oturmakta da heryeri ağrıyor resmen

Heh bunu nerede gördüm diyordum ben de iki gün önce özel hastaneye yorumları iyi olan bir doktora göründüm kalp atışı duyduk şükür ve muayeneden sonra konuşurken kesem kapanmış mı daha erken mi yoksa dedim benim de lekelenmem var diye çünkü. Doktor da güldü ilk defa böyle bir şey duyuyorum diye gergin davrandı zaten kendimi kötü hissettim ben de gerildim eşim de yanımdaydı tavrı hoşumuza gitmedi. Doktorumu değiştireceğim bir sonraki muayenede

Bulantı için neler yapıyorsunuz? Ben prilam içiyorum günde üç kere ama bir işe yaramıyor mahvoldum kusmaktan. Doktor normal bi süre böyle olacak dedi sürekli ekmek yiyorum başka bişi yiyemiyorum ne yumurta ne et ne bişi. Bana önereceğiniz bir şey var mı deneyip işe yarayan??

Ne gülüyoo dalga geçer gibi terbiyesizz oda içine sinmediysee baska bulursun amaa tavrı gerginse iyi yapmışsın zaten seveceğin bi doktorun olsun hep içine sinmemiştir

Vallahaa bende bu sabah hiç bulanmadı buaralar akşam 10 11 gibi baslıyoe aşırı derece geçiyorr ama limonlu su içersenix iyi gelir bide süt

Canım ben 2,5-3lt içiyorum.
Bulantım olduğunda zorluyo biraz ama onun dışında iyi geliyo.
Metabolizmayı hızlandırıyo bence.

Vallahaa bende bu sabah hiç bulanmadı buaralar akşam 10 11 gibi baslıyoe aşırı derece geçiyorr ama limonlu su içersenix iyi gelir bide süt
Süte alerjim var ama limonlu suyu deneyim. Benim sabaha bi başlıyor geceye kadar. Karbonhidrat al al şiştim iyice. Geçecek diyorlar ama ne zaman bazılarında hiç bulantı olmuyormuş bu ne şans maşallah

Canım ben 2,5-3lt içiyorum.
Bulantım olduğunda zorluyo biraz ama onun dışında iyi geliyo.
Metabolizmayı hızlandırıyo bence.
Evetttt bi ara 1 kilo almıştım gene inmiş eski kiloma dönmüşümm kuzu su genede benide aşırı derece bulandırıyorr kaçgündür gece başlıyor benimm çok kötüydüm dün

Süte alerjim var ama limonlu suyu deneyim. Benim sabaha bi başlıyor geceye kadar. Karbonhidrat al al şiştim iyice. Geçecek diyorlar ama ne zaman bazılarında hiç bulantı olmuyormuş bu ne şans maşallah
Hee kızz bazılarında olmuyormuş 1 ay daha sık dişini herşeye düzene girecek

Evetttt bi ara 1 kilo almıştım gene inmiş eski kiloma dönmüşümm kuzu su genede benide aşırı derece bulandırıyorr kaçgündür gece başlıyor benimm çok kötüydüm dün
Yaaa, kıyamam canım.
Benim sabah akşam oluyo genelde.
Bazen tüm gün sürüyo, o baya zorluyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…