Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende kendi kendime ne göbeği sen zâten göbeklisindir diyordum minyon tipim var hemen fizikten belli ediyor ama gerçekten bu karın şekli çok farklı allah nasip ederse en büyük karınlı da ben olucam
Ben de öyle dedim hani size bile sormadım göbeği çıkan varmı diye bide ben diyet yapıp öyle hamile kaldım göbeğim o ara yoktu evet en büyük göbek kraliçesi ikiz anaları olucak

Çatlak olmaması için tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyor musunuz? Benim arada karnım kaşınmaya başladı bacaklarım da öyle. Sanırım zamanı geldi.
Yaa benim de kaşınıyor bundanmı acaba bebek yağı iyi mi geliyor ki benim kesin çatlar annemin çok çatlağı var

Ben de öyle dedim hani size bile sormadım göbeği çıkan varmı diye bide ben diyet yapıp öyle hamile kaldım göbeğim o ara yoktu evet en büyük göbek kraliçesi ikiz anaları olucak
ama düşünsene taşıması zor olur, kendime diyorum bu günlerin keyfini çikar bunlar iyi günlerin

Yaa benim de kaşınıyor bundanmı acaba bebek yağı iyi mi geliyor ki benim kesin çatlar annemin çok çatlağı var
Duştan sonra hafif hafif masajlarla yağlanmak iyi oluyor. Genetik etkisi de büyük tabi ama mümkün olduğunca en az çatlakla bitirmek gebeliği

Çatlak olmaması için tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyor musunuz? Benim arada karnım kaşınmaya başladı bacaklarım da öyle. Sanırım zamanı geldi.
Canım çatlak şimdi olmaz.
Anca 20.haftalardan sonra karın büyüdükçe olur.
Bende de o kaşıntılardan vardı, sonra oralarda bi güzel tüyler çıktı.
Dikkatlice bak, 1-2 haftaya minik minik görebilirsin.

Ben çok fazla yemiyorum önceden her zaman nasıl yersem öyle. Ama karnımı ölçüyorum büyüyor hafiften haftadan haftaya

ama düşünsene taşıması zor olur, kendime diyorum bu günlerin keyfini çikar bunlar iyi günlerin
Benim halamda ikiz doğurdu ama çok güzel geçti hamileliği bulantılar dışında hani karnı bile öyle kocaman değildi normal tek çocuk gibiydi yani taşırsın Allah o gücü de verir

Ben ilk gebeliğimde erkenden yağ kullanmaya başlamıştım. Bu haftalarda. Karnımda hiç yok çatlak. Havalardan da olabilir kuru çünkü ciltte kuruyor tabi. Takip edeyim bakayım minik tüylerden çıkacak mı

Ben çok fazla yemiyorum önceden her zaman nasıl yersem öyle. Ama karnımı ölçüyorum büyüyor hafiften haftadan haftaya
Ben de şöyle iştahlıyım ama arada bir kaçamak yaptım kahvaltımı yapıyorum yumurta peynir zeytin domates falan abur cubur yemiyorum zaten meyve yiyorum aralarda akşam yemeği bazen sebze bazen et bazen bakla olarak haftada bölüyorum tam buğday ekmek yanın da yoğurt yiyorum zaten ondan 1-2 saat sonra ceviz meyve yatmadan öncede süt genel olarak bu..kaçamakları demiyorum e olsun o kadarda

Benim halamda ikiz doğurdu ama çok güzel geçti hamileliği bulantılar dışında hani karnı bile öyle kocaman değildi normal tek çocuk gibiydi yani taşırsın Allah o gücü de verir
İnşallah inşallah, rabbime şükürler olsun benimde bulantım hiç olmadı bu konuda şanslıyım allahım kucağıma alayım de razıyım herşeye allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ben ilk gebeliğimde erkenden yağ kullanmaya başlamıştım. Bu haftalarda. Karnımda hiç yok çatlak. Havalardan da olabilir kuru çünkü ciltte kuruyor tabi. Takip edeyim bakayım minik tüylerden çıkacak mı
İmza alanına gebeliğini girsene kuzu göremiyoruz kaç haftalıksın

İnşallah inşallah, rabbime şükürler olsun benimde bulantım hiç olmadı bu konuda şanslıyım allahım kucağıma alayım de razıyım herşeye allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Maşallah canım amiiin sağ salim alalım bebişleri kucağımıza
Ay aynısını bende düşünüyorum iç karnım dar diyorum
Tamam tamam kesinleşti artık

Erkenden yağ kullanabilirsiniz tabii ki, bir sakıncası yok.
Aksine çok kuruysa cildiniz nemlenmiş olur.
Ama göbek ve bel çevresi genişlese de 10.haftada çatlak olmaz, korkmayın.

Canım hepimizde yaşadık bunu ister istemez yaşanıyor belki kalmış reglin dökülmesi gerekiyordu mesela leke geliyor ama ultrasonda bile belli olmayabiliyor nedenini bile bilemiyoruz bazen
tşk ederim canım bu sabah azalmıltı kanamam inşallah kimse yaşamaz bu durum u çok kötürdüm dün akşam

Eklemeye çalıştım olmuştur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…