Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende takmak istemiyorum ama kaygı oluyor işte. Senin göbişin çıktı mı canım
Valla zaten bende azcık göbek vardı ama çıktı biraz daha Aslında çok bir şey de yiyemiyorum kilo aldım mı bilmiyorum unutuyorum sabahları tartılmayı
hahaha onlara bakmam için kas yaptırıyor bana oda bana acıdı ikiz olduğu için herhalde
Olabilir
Bebekler kaslı doğuyormuş :)) cidden çok fazla diil mi
Valla yaa 6 nedir

Ayy reflü kötü ya dikkat etmen lazım ay maden suyu sade asla içemiyorum meyveli de canım istemiyor napalım naneyi yicez
Sanırım sen limon da tüketmiyorsun. Sade maden suyunu portakal ya da mandalina suyu ile karıştırıp meyveli gazoz gibi içebilirsin. Hem vitamin hem mineral sağlamış olursun. :)

Aman diyeyim sakın öyle bir şey yapma. O hemşire kafayı yemiş. Kolesterolün tavan yapar Allah korusun. Günde 5-6 yumurtayı en ağır sporu yapan sporcular bile tüketmez kolay kolay ki onlar yakıyor. Biz çoğunlukla hareketsiziz. Bence sen ilk gittiğinde doktoruna danış beslenme konusunu.

Haklısın sormama gerek bile yok ilk kez duydum

Bende aynı şekilde. Ilkokul 1 anası, yarı uykulu çalışmaya çalışan bir anne adayı

Eee cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi
Bakalım dedi ama göremedi bu aylarda hepsi kıza benziyor dedi doktor 15 gün sonraya gün verdi. Cinsiyet için , erkek organları geç oluşuyormuş bu yüzden bekliycez. Ben ruhsal olarak bunalımdayım neden böyle oldum bilmem.

Ah bunu gördünüz mü kızlar

Çok çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun hepimizin sağlıkla gelsin evlatları yatıp durdum tüm gün şükür birtek sabah geldi sonradan sıkıntı yok çok şükür yatmaktan ta ağrı giriyor her yerime boşa cennet bizlerin ayağı altında değil

Ya evet çok şekerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…