Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok artık, kız Allah korusun kolesterol fırlar 5-6 yumurta ile.
Biz 1 yiyorsak hadi sen 2 ye, 6 nedir?

Kızlar ben 175 boy 112 kiloydum tedaviye başladığımda.Bugün tartıldım. 102 kiloyum. Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım düzenli yemek ve bol su. Allah'a şükür mide bulantısı sabah iğne olunca oluyo.o kadar o da az.
En sevdiğim dönem sanırım göbeğim var ve gizlemek zorunda değilim
Belirti çok var bende . İgnelerden mi bebişten mi anlamıyorum ama konuşunca duruyor Gec3 sırtüstü yatırmiyor Tahmin üst kısmında ara ara sancı oluyor. Ben işten ayrılıp evde ahşap boşama işine devam ediyorum Bebislerin kapı süslerini filan yapıyorum. Bugün bı anda sancı girdi çocuğum ne kıskanıyorsun sana da yapacağım dedim durdu

Son düzenleme:
Evet kuzu ikiz olduğu için senin daha iyi yemen lazım dedi nasıl yiyim ya hayatta yiyemem 2 tane yumurta haşlıyorum her gün

İyi olduğunuza sevindim Bende iyiyim çok şükür hapı bırakınca perişan oluyorum. Bulantılar bitti mi diye haftada 1 içmiyorum ama henüz bitmemiş Bende bazı yorumlardan etkileniyorum sonra takmamaya çalışıyorum Sağlıkla gelsin kuzucuklar

Sen ne diyon bacım diyeydin Şu kas yapmaya çalışan erkekler günde bilmem ne kadar yumurta yiyor ya onun gibi

Bende takmak istemiyorum ama kaygı oluyor işte. Senin göbişin çıktı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…