Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
öyle sevmiyorum ki bu emrivaki işleri en sevdiğim olsa bile yaniiii

yormuşsun artık, ama daha yorma kendini umarım da ziyaret kısa sürer

bu arada kanamanın olmaması iyi ama dikkat et olur mu
O kadar yorulmuşum ki bir müddet uyuyamadım yorgunluktan sonra bayılmışım şuan daha iyiyim biraz daha dinlenince bir şey olmaz inşallah ya

Çatlak olmaması için tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyor musunuz? Benim arada karnım kaşınmaya başladı bacaklarım da öyle. Sanırım zamanı geldi.
14.haftadan sonra kullanmaya başlayacağım ben. İncia nın çatlak kreminde karar kıldım
Eklemeye çalıştım olmuştur inş
Neyi Tabloya siz ekleme yapamıyorsunuz
Ben gece yatmadan 1 prilam içiyorum o bana yetiyor. Haftada 1 içmedim 2 kez kesildi mi bulantım diye her seferinde kustum berbattı. Bende yumurta et balık yiyemiyorum. Hiç sağlıklı beslenmiyorum tiksinmeden dolayı. İnşallah bir an evvel düzelir

Reactions: Jou
Cevap yaz diyince tabloda bişiler doldurmama izin verdi galiba ama olmadıysa siz ekler misiniz

Bu kremi ne tarafiniza surmek gerek canim eczanedenmi alınıyor

Beslenme konusunda aynıyız vücuduma giren tek yararlı şey sabah içtiğim diofol. 3 doktora sordum üçü de bebek etkilenmez dedi inş öyledir

Çatlak kremi konusunda da karar veremedim her kreme iyi diyen de var kötü diyen de. Ben weleda ve mama bee arasında kaldım. Kullanmaya başlayan var mı? İkinci trimesterda başlayın şeklinde önermişler hep. İkinci hamileliği olanlar bu konuda bize yardımcı olabilir

Hee kızz bazılarında olmuyormuş 1 ay daha sık dişini herşeye düzene girecek
Bazılarından biri de benim sanırım hiç olmadı olmamasıda tedirgin ediyor insanı olsa dert olmasa dert sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişlermi diye başka belirti yok çünkü

Yok, almıyorum henüz.
Bu zamana kadar 1 kere çıkardım.
Böyle araba tutması gibi dalgalanan bir bulantı.
İlaç içmeye biraz daha var sanırım.
8. Haftada dayanılmaz hale geliyor diye genel bir kanı var. Sanıyorum sizin artık daha kötüye gitmez. Umarım hepimiz bi an önce bulantıdan kurtuluruz

Ne gülüyoo dalga geçer gibi terbiyesizz oda içine sinmediysee baska bulursun amaa tavrı gerginse iyi yapmışsın zaten seveceğin bi doktorun olsun hep içine sinmemiştir
Yok sinmedi gerçekten sezeryandan çıkmıştı o gün üstelik bekledik öğle arasına kaldık hamilelerle, doktor da mola veremedi artık ondan mı gergindi bilmiyorum ama ben zaten evhamlıyım bir de öyle olunca tuhaf hissettik doktor çok önemli sonuçta

Reactions: Jou
Bazılarından biri de benim sanırım hiç olmadı olmamasıda tedirgin ediyor insanı olsa dert olmasa dert sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişlermi diye başka belirti yok çünkü
Benimde bütün belirtilerim kesildi tek belirtim göğüs agrisiydi zaten. Bir de üstüne grip oldum sanırım ondan kesildi belirtiler doktor 3 hafta sonra gel demişti ama içim içimi yiyor grip bebeğe bir şey yaptı mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…