Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Badem yağı kullanıyordum ilk hamileliğimde ozaman doktorum tüylenme yapıyor bebe yağı kullan demişti düzenli kullanmama rağmen yine çatlak çok fazla oluştu ozamanlar bukadar çeşit yoktu kremlerde bizim gelin zeytin yağı kullandı çok aşırı kilo almasına rağmen hiç çatlağı olmadı biraz kişinin yapısıyla alakalı birşey olduğuna inanıyorum normalde de 1 2 kilo alıp verince çatlayan bir vücudum var

Hamilelikte Grip Nasıl Geçer?​

Hamilelikte grip sorunuyla karşılaşan annelerin öncelikle mutlaka doktoruna başvurması gerektiğini bilmesi gerekir. Çoğu doktor hamilelik için uygun grip aşıları ile tedavi sürecinize başlayacaktır, ancak şunları evinizde yaparak tedavi sürecine destek olmanız da mümkündür:

1. Bolca dinlenin,
  2. Çok fazla sıvı için ve sık sık tuvalete çıkın,
  3. Boğaz ağrısı ya da öksürük sorunu varsa ılık tuzlu suyla boğazınızı çalkalayın.
Giderek daha kötü olursanız:
  • İltihaplı burun dokusunu tedavi edebilmek için uygun burun damlamaları kullanmanız gerekir. Doktorunuz hangisini kullanacağınızı söyleyecektir.
  • Burun tıkanıklığını gidermek için nemli hava solumanız, ılık duş almanız iyi olur.
  • Tavuk çorbası tıkanıklığı hafifletme ve enfeksiyonu tedavide ciddi bir başarıya sahiptir.
  • Boğaz ağrınızın şiddetini hafifletmek için kafeinsiz ballı ya da limonlu çay içebilirsiniz.
  • Burnunuzun üzerine sıcak ya da soğuk su torbası koyarak sinüslerinizi rahatlatabilirsiniz.

Belirti olmayıncada insan tedirgin oluyor grip etkilemez bebeği canım evham yapıyoruz sadece benimde 2 hafta sonra kontrol bugün gitsem mi gitmesem mi kendimle mücadele verdim herşey yolundadır umarım güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Bazılarından biri de benim sanırım hiç olmadı olmamasıda tedirgin ediyor insanı olsa dert olmasa dert sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişlermi diye başka belirti yok çünkü
Benimde pek belim ağrımıyor meselaa normalde ne yesem midem yanardı reflü olduğum için oda olmuyor göğsüm eskisi gibi çok ağrımıyor çok hafif hatta anlamazsın bile

Evet önemli tabiikii

Benimde pek belim ağrımıyor meselaa normalde ne yesem midem yanardı reflü olduğum için oda olmuyor göğsüm eskisi gibi çok ağrımıyor çok hafif hatta anlamazsın bile
Benim göğüslerimde çok ağrırdı bu günlerde geçti sadece şişkinliği var

Reactions: Jou
Aynen öyle canım bende geçen hafta koştum gittim doktor böyle 9 ayı nasıl geçireceğiz sakin ol dedi. Her şey yolunda diye güzel güzel anlattı bende ay sonunu bekliyorum artık
Umarım bebislerimiz güzel güzel büyüyordur

Bende ay sonunu bekliyorummm

Ben ilk hamileliğimide rahat geçirmiştim nadir mide bulantısı ama aşırı bir mide yanması yaşamıştım tabi ozaman yaş 20 di şimdi 2 katı olduk ama çok şükür buda öyle geçiyor inşallah öylede devam eder sağlıklı olsunlarda gelip geçici şeyler olsun razıyım rabbim herkesin yardımcısı olsun özellikle çalışan hamişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…