Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa göbek çıkması için daaha biraz erken değil mii büyük ihtimalle 16. Hafta itibariyle biraz biraz çıkmaya başlar gibime geliyo.Bende de var hafif göbek ama gaz ve kendi göbüşüm
Aynen aynennn oyüzden çekmem bile manasız oluyor

Ya varya insanı söylemeye mecbur bırakıyolar bende mecburiyetten söylemiştim artık bel ağrıları normal ben bütün gün yatsamda belim ağırabiliyor rahat ol yani

öyle miiii? ben banu çiftçi'nin uygulamasından takip ediyorum, orada önümüzdeki haftanın videosunda ilk trimester sona eriyor kusmalar azalabilir diyor ama başka yerlere de bakayım
bende 13. haftada ikinci trimers başlıyor diye biliyorum 3 uygulama takip ediyorum üçü de de öyle yazıyor

iyi hadi bakalım o zaman ilk girenlerden oluyorum galiba inşallah sonuna kadar bulantı çekenlerden olmam da güzel haberler veririm
Ayy hadi inşallah güzel haberleri verde umutlanalım 9 ayın böyle geçiceğine inanmak istemiyorum.1 saat önce herşeyden ve herkesten midem bulanıyo diye ağlıyodum eşime çünkü

Merhaba benimde 22 Haziran doğum olcak sezeryan olucam 2 çocuk 22 yaşındayım Tekirdağ'da yazıyorum kalp atışı kese gördük

Kızlar aranızda doktora gidip keseyi gören var mı hiç?
Ben 6 haftalıkken kalp atışını duydum çok şükür
Ayy hadi inşallah güzel haberleri verde umutlanalım 9 ayın böyle geçiceğine inanmak istemiyorum.1 saat önce herşeyden ve herkesten midem bulanıyo diye ağlıyodum eşime çünkü
Allah'ım benim gibileride varmış

Beslenme konusunda aynıyız vücuduma giren tek yararlı şey sabah içtiğim diofol. 3 doktora sordum üçü de bebek etkilenmez dedi inş öyledir
Aynen valla. Aynen ilk 3 ay yediklerimiz pek etkilemiyormuș
Incia. Ben doğal olmasına bakıyorum. Burdan arkadaş önerdi içeriğine baktım. İnstagramda mühendisinoglu var onun önerilerine bakıyorum çoğu şeyde
28 yaşındayım, 26 Haziran muhtemel doğum , il konya olacak yakında kese hatırlamıyorum kalp 5+4 te görmüştük ama hala dinletmediler ısı veriyor dedi dinlediniz mi sizler kalp atışını
Benimkini dinletti 7+2 de
Merhaba benimde 22 Haziran doğum olcak sezeryan olucam 2 çocuk 22 yaşındayım Tekirdağ'da yazıyorum kalp atışı kese gördük
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun

Güvenilirse gerçekten bnde alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…