Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben internetten masal kitapları sipariş vermiştim, az önce geldi, akşamları sesli bir şekilde masal okumaya başlıycam bir arkadaşım önermişti, hem ona hem de bana iyi gelir diye düşündüm
Yaa ne güzel düşünmüşsün Bizde kulaklıkla kuran dinletmeyi düşünüyoruz eşimle. Sonra da eşim İngilizce mealini dinletcem dio

Kızlar ben internetten masal kitapları sipariş vermiştim, az önce geldi, akşamları sesli bir şekilde masal okumaya başlıycam bir arkadaşım önermişti, hem ona hem de bana iyi gelir diye düşündüm
Yaa nasıl güzel bir düşünce bende alayım okuyayım kendim için oluyorum ama bebiş için düşünmemiştim

Kızlar 2 litre su nasıl içiyorsunuz ya ben 1 bardak içeyim sabaha kadar tuvalete kalkıyorum uykum kaç kere bölünüyor. ödem mi toplayacak vucut gerçekten ozaman icmem lazım off

ben öyleyim biliyo musun haftalardır vicdan azabından ölecektim artık ve benim sudan midem bulanıyordu üstelik istesem de içemedim

son iki gündür düzeldi içebiliyorum

ben öyleyim biliyo musun haftalardır vicdan azabından ölecektim artık ve benim sudan midem bulanıyordu üstelik istesem de içemedim

son iki gündür düzeldi içebiliyorum
Ah darısı başıma hiç içemiyorum alışkanlığım pek yok acaba ondan mı enfeksiyon çıktı bilemiyorum. Işcem de 5 dakika sürmüyor tuvalete gidiyorum vücut hemen atıyor dışarı resmen suyu kabul etmiyor sanki . Bende çok vicdan azabı çekiyorum gerçekten ve ödem de yapıyormuş hamilelik korktum ama vücudum suyu hemen atıyor

Slm kizlar
4 kez anne olacagim insAllah
Bugun keseyi gorduk haftayada kalp atislarini duyariz insAllah
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Kızlar 2 litre su nasıl içiyorsunuz ya ben 1 bardak içeyim sabaha kadar tuvalete kalkıyorum uykum kaç kere bölünüyor. ödem mi toplayacak vucut gerçekten ozaman icmem lazım off
Ay sorma ya bende çok az içiyorum 1.5 litre ancak bazen o bile yok yani. Bir de kesedeki sıvı içinde önemliymiş içmek valla artırcaz bi şekilde mecbur

Suyun vücutta durmasına gerek yok ki canım.
İçip tuvalete gitsen bile içmeye devam et.
Ben 3lt’ye yakın içiyorum her gün.
Gece 2 kez uyanıyorum, evet.
Ama metabolizmayı hızlandırıyor.
Rahim kasılmalarını azaltıyor.

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun

Ay sorma ya bende çok az içiyorum 1.5 litre ancak bazen o bile yok yani. Bir de kesedeki sıvı içinde önemliymiş içmek valla artırcaz bi şekilde mecbur
Bugünden başlayayım ozaman belki vücudum alışır. Su hatırlatma uygulaması indireyim en iyisi sagolun kızlar

bende de aynı durum var bulansamda içmeye çalışıyorum ama iki falan değil 4 5 kez kalkıyorum perişan oluyorum eşimde sürekli iyimisin diye soruyor ben kalktıkça evde yine bi nebze idare ediliyor iş yerinde mahvoluyorum resmen tuvalete gitmeye utanır oldum

Aynı beni anlattın inan bir bardak suya 2-3 kez tuvalete gidiyorum geceleri mutlaka tuvalete kalkıyorum 1-2 kez bende suya başlayamadım -C-A-N-A-N- dediği gibi şişe almamız lazım göz önünde olmadığı için unutuyoruz da

Yaaaa benim arkadaşım hergün 3 litre içmiş ne ayağım şişti diyo ne ödem topladı diyo ben bile okadar içemiyorumm bi 2 litre oluyo bi 1.5litre oluyor içiyorum gerçekten su ödemle savaşıyor öyle söyliyimm yanında bulundur gördükçe içersin hep idrarını yapman lazımkii için temizlenmiş olsun hem enfeksiyonu bile temizler dışarı atıyor bende gece 2 sefer kalkıyorum gece kalkmıyim dersen sabah diyelim9 da kalk kahvaltını at 2 litre su yanına alll saatte bir iç bende durmadan gelir idrarım ama yapcak birşey yok akşma 9dan sonra içmezsin

Kışta geldi ev botunu çıkar wc ye gir pijamayı indir taytı indir hırkaları kaldır çamaşırda kalıyor daha bide üşüyoz sonra bunları tekrar giy maksimum 5 dakika ordasın

newnew Kuzum sen grip geçirmiştin değil mi? Ateşin yükseldi mi hiç ara ara ölçüyorum ateş ölçer doğru ölçüyorsa 37 nin üstüne çıkmadı ama vücudum kırılıyor 2 gündür. Bir sorun yok değil mi iyi misin iyilestin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…