Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyyy bu 2cimi bide maşaaallahhhh ilk çocuğun kızmı erkekmi

Aaaaa siz kac yaşındasınızkii ayıptır sormasıı
39 yaşındayım kuzum erken evlilik yaptım malesef aslında 2 ci çocuk hiç aklımda olmayan birşeydi ama hayat bize neler sunacak malesef bilemiyoruz 1 sene önce 2 ci evliliğimi yaptım ve eşimin çocuğu ufak yaşta vefat etmiş o çok istedi allahta nasip etti inşallah sağlıcakla devam eder kucağımıza alırız yaş sordun hayat hikayemi özet geçtim ama

gece prilam içmeyince ertesi gün ayağa kalkamıyorum ben. Kustukca başım ağrımaya başlıyor. Gün içerisinde de ekşi elma ve portakal suyu felan tüketmeye calışıyorum rahatlatıyor azcık. Tek dileğim 3.ay ile biter bulantılarda yoksa 9 ay nasıl geçer bilemiyorum

Yaaaa resmen soramadığım hikayeyi geçtin amaa cok fazla sevmiyorum sormayı belki anlatmak istemez diye aayyy nasıl duygulandımmm olsun bakk allah yüzünüzü gercekten güldürmüş eşinizede çok iyi gelcek eminim sağlıklı kucağınıza alın inşaallahhh

Benim de var vücudumda halihazırda. Demek ki göbeğim de çatlayacak. Yine de elimizden geleni yapalım da. Peki oluşan çatlaklar görüntü olarak azalıyor mu

Yanii genelde 19 yaşında kızın var ne çocuğu diyende oluyor o yüzden özet geçtim çünkü bende çok ikilemde kaldım boyumca kızım var ve 2 ci bebek ama eşim herşeyi hak eden biri onu mutlu etmeye değer diye düşündüm yani çok uzun bir ara var sil baştan başlamak beni korkutmuyor diyemem rabbim neylerse güzel eyler yaşanacakmış diyorum

Benim de var vücudumda halihazırda. Demek ki göbeğim de çatlayacak. Yine de elimizden geleni yapalım da. Peki oluşan çatlaklar görüntü olarak azalıyor mu
Malesef benimki azalmadı ve kilo verince daha kötü bir görüntü oluyor ama şu bir gerçek evlat okadar güzel bir varlık ki inan ne vücudunda bıraktığı hasar ne kötü görüntü çokta umrunda olmuyor onun için can vermeye hazırken vucüdün kötü olmuş umrunda olmuyor yani benim için öyle rabbim herkese tattırsın bu duyguyu gerisi hiç önemli değil bence

Ben de dün unutmuşum mesela sabah yine çok kötüydüm. Krakerden bile koku geliyor midemi bulandırıyor. Korona geçirdim o zaman koku gitmişti bende. Şu an öyle bi geri geldi ki anlatamam. Sanırım kokulardan dolayı yaşıyoruz tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…