Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kışta geldi ev botunu çıkar wc ye gir pijamayı indir taytı indir hırkaları kaldır çamaşırda kalıyor daha bide üşüyoz sonra bunları tekrar giy maksimum 5 dakika ordasın
Ahaahahhaha kahkaha attımm burdaaa evettt doğruuu durmadan çekilecek şifonn gelsin su faturalarr

Evet canım çok ağır grip oldum ilk 3-4 gün ateşim çok hafif çıktı ama en fazla. 37.8 oldu parol içince düştü.Grip olduğum süre boyunca bol portakal, mandalina vs yedim çorba içtim zencefili kaynatıp demleyip çayını içtim heep yattım ve dinlendim ama buna rağmen 10 gün sürdü tam maalesef çokta yapıcak bişey yok yani dinlenip iyileşmeyi bekliceksin.Umarım sen benim kadar ağır atlatmassın

Kızlar prilamı aç karnına mı içiyorsunuz? Ben aç karnına içiyorum ama midemi bulandırdığı için sonrasında ya muz ya bişey yiyorum acaba işlevini azaltır mı bilemedim

newnew yaaaa kızlar cok geçmiş olsun biara bende olcak gibiydim hasta burnum tıkanıyordu ama geçti biara hep öksürdüm çok zorr kendinize hep dikkat edin dışarı çıkmamayı özen gösterin ılık duş alın

Benim geçti çok şükür şuan gayet iyiyim Ama ben covid vakaları çok fazla diye markete bile çıkmıyorum 7/24 evdeyim nasıl hasta oldum nerden kaptım gribi soruları hep kafamdaydı bence insan evde oldukça da hassaslaşıyor sanırım en ufak bişeyde yatak döşek hasta oldum

Oluyormuş demekkii belkide olacağın vardıda denk geldiii

Valla kuzum 2 gündür vücudum dökülüyor inşallah daha da agirlasmaz hiç parol içmedim henüz ama ateşim yükselirse doktoruma sorarım bende. Çorba mandalina portakal falan idare etmeye çalışıyorum limon,karabiber,bal,su yani doğal aklına ne geliyorsa inşallah çok uzun sürmez
Ahh kuzum çok sağol valla iyimi şu 1 haftalık okul tatili dönemine denk geldi dinlenebilecegim sanırım en büyük şansım o oldu
Bende çalışıyorum babam bana kızıyor dikkat etmedin falan diye gelecek olduktan sonra her türlü gelir diye düşünüyorum bende eşlerimiz çalışıyor illaki insanlarla karşılaşıyoruz

Evettt iyi olmuş bende bugün durduk yere sürekli ağladımm niye ağladığımı bilmiyorum ağlamaktan gözlerim kaşınıyor

Bende karnımı okşayıp okşayıp ağlıyorum hormonlar fena sarsıyor
Ama amaa hormonunu öperimki senin o banada oluyorya ama busefer bugün durmadan ağladım gözyaş boyle birşey yok bu dönemde böyle değişik değişik düşüncelere kapıliyorr istediğim yemek yiyemiyorum diye ağladım sabahh yemek yiyemiyorum diye

Ben doktoruma sorduğumda parol kullanabilceğimi söylemişti ama onlarda anlık iyi ediyorlar tabii. İnşallah geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…