Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabii ki öyle. Ben de vücudu olması gerektiği gibi kabul etme taraftarıyım güzellik standartlarına uymak zorunda değiliz. Gelirse gitmezse de yapacak bir şey yok başımızın üstünde yeri var bebişler sağlıklı olsun da

Hadi kızlar herkes son dakika göbeğini atsın 9+2

çıkıyor valla küçük küçük ben de bunu 9. haftanın sonunda çekmiştim, yüzümü koymak yasak mı bilemedim, kafamı kesip ekledim. "kafamı kesip" cümleye bak

Eklentiler

• A3D39BCF-135C-4EF4-B13B-4D524293E518.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 100
Ilkinde baya neler yaşamıssın az cok tahmin edebiliyorum gibii ama sanada helal olsun enazından eşini düşünerek istedinn napıcan nasiipp

Ilkinde baya neler yaşamıssın az cok tahmin edebiliyorum gibii ama sanada helal olsun enazından eşini düşünerek istedinn napıcan nasiipp
Anne olmayı bizler nasıl hak ediyorsak oda baba olmayı hak eden biri Allah nasip görürse bir kayıp verdik kalp durması sonucu nasıl üzüldüğünü 2 ci kez yıkıldığını gördüm ve inan bebişi kaybetmekten çok onun üzüntüsüne daha çok üzüldüm rabbim kaybettiklerimiz ömrünü karnımdakine nasip etsin inşallah kız neler yaşamışım bak yazarken duygulandım neyse sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun

Amin inşaallahh canım beniimm ilki boşanmamı oldu anlaşamadınız dimi

Yaa göbek çıkması için daaha biraz erken değil mii büyük ihtimalle 16. Hafta itibariyle biraz biraz çıkmaya başlar gibime geliyo.Bende de var hafif göbek ama gaz ve kendi göbüşüm

ama sadece minik tontiği düşünme kese de var

küçücük çıkabilir ben şu an 49 kiloya düştüm, o sebeple ihtimal veriyorum

gördükçe de çok mutlu oluyorum ben buradayım diyo

Aynen hormonlardan yüzünden kokulara daha bi hassasiyeti oluşuyor. ilk hamileligim gibi bulantı olmaz diye düşünüyordum ama her hamilelik farklı seyrediyormuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…