- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.201
Yaa kuzum benim geçecek inşallah az kaldı hamileliğin balayına gireceğizAma amaa hormonunu öperimki senin o banada oluyorya ama busefer bugün durmadan ağladım gözyaş boyle birşey yok bu dönemde böyle değişik değişik düşüncelere kapıliyorr istediğim yemek yiyemiyorum diye ağladım sabahhyemek yiyemiyorum diye
Ben bugün sormadım yarın da pazar. İnşallah kötü olmam da sormama gerek kalmaz sağol kuzucumBen doktoruma sorduğumda parol kullanabilceğimi söylemişti ama onlarda anlık iyi ediyorlar tabii. İnşallah geçer bir an önce
Ama çok şekerçıkıyor valla küçük küçükben de bunu 9. haftanın sonunda çekmiştim, yüzümü koymak yasak mı bilemedim, kafamı kesip ekledim. "kafamı kesip" cümleye bak
Eveett evetttYaa kuzum benim geçecek inşallah az kaldı hamileliğin balayına gireceğiz
Ben bugün sormadım yarın da pazar. İnşallah kötü olmam da sormama gerek kalmaz sağol kuzucum
Tekirdağ mııMerhaba benimde 22 Haziran doğum olcak sezeryan olucam 2 çocuk 22 yaşındayım Tekirdağ'da yazıyorum kalp atışı kese gördük
Tekirdağmııı kız neresindenMerhaba benimde 22 Haziran doğum olcak sezeryan olucam 2 çocuk 22 yaşındayım Tekirdağ'da yazıyorum kalp atışı kese gördük
Hosbulum cnm Rabbim evlatlarimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Ay sorma ya bende çok az içiyorum 1.5 litre ancak bazen o bile yok yani. Bir de kesedeki sıvı içinde önemliymiş içmek valla artırcaz bi şekilde mecbur
İyi akşamlar.İyi akşamlar herkeseAranızda subkoryonik hematomu olan var mı? Hangi ilaç ve iğneleri kullanıyorsunuz?
Haklısın canım mutlaka içecegim artık . Umarım dediğin gibi olur enfeksiyon falan kalmaz ödem olmazYaaaa benim arkadaşım hergün 3 litre içmiş ne ayağım şişti diyo ne ödem topladı diyo ben bile okadar içemiyorumm bi 2 litre oluyo bi 1.5litre oluyor içiyorum gerçekten su ödemle savaşıyor öyle söyliyimm yanında bulundur gördükçe içersin hep idrarını yapman lazımkii için temizlenmiş olsun hem enfeksiyonu bile temizler dışarı atıyor bende gece 2 sefer kalkıyorum gece kalkmıyim dersen sabah diyelim9 da kalk kahvaltını at 2 litre su yanına alll saatte bir iç bende durmadan gelir idrarım ama yapcak birşey yokakşma 9dan sonra içmezsin
Hemde çok ihtiyacı varrr ben enfeksiyon gecirdiğimde dr öyle demişti bana bolbol su iç dedi içindeki mikropları stsın dedi hepHaklısın canım mutlaka içecegim artık . Umarım dediğin gibi olur enfeksiyon falan kalmaz ödem olmazen çok da bebegim için endişeleniyorum onunda suya ihtiyacı var
9.2 kanama alanına hematom deniyor bildiğim kadarıyla. Bana da bu teşhis konuldu. Bunu yaşayıp 12.haftadan sonra kanaması duranlar var mı merak ediyorum. Benim hergün kahverengi kanamam oluyorİyi akşamlar.
Kanaması olan hatta kese yakınında kanama alanı olan çok kişi var burada.
Ama kimseden öyle bir teşhis duymadım canım.
Kaç haftalık hamilesin?
Canım benim cok cok gecmis olsun sanada. Evet bende de myom var belki de o yaptı bilemiyorum ki doktor birşey demedi gece de o kadar korku içindeydik ki aklımıza gelmedi hiç sormak . Bugün koyu renge döndü aradaDün aynısını bende yaşadım bir gün önce kahverengi leke geldi iğne yaptırdım, sonra kesildi dedim oh ,akşam ına pembe leke görğnce hemen doktor a gittim şakı şakır kanadı muaynede pıhtı düşürdüm eyvah gitti 1 kese vardı dedim.2 saat yatırdılar iğne serum yaptılar tekrar muayneye aldı doktor 2 kese görünüyor yerinde dediçok şükür
Ama neden böyle olduk ben çok üzüldüm dün ,bende myom var o yapmış olabilir mi ?
Merhabalar canım yenice gördüm yatıyorum pek giremedim. Inan bilmiyorum ilişki sordu yoktu yapmadık epeydir risk ilk 3 ay diye. Myom var bende o sebep olabilir diye düşünüyorum çünkü öyle böyle bir kanama değil 1 günde 1.5 ay adet kanaması resmen gördüğümÇok geçmiş olsun. Neden oluyormuş acaba ya benim kuzende de oluyordu hep
Aynı şey benim başıma da geldi. Burdan hediye gelmişti teslim edildi diye gözüktü ama yoktu. O ara yoğundum üstüne düşmedim bende
Normal canım doktor sıkıntı olsa söylerdi
Bende netten bakıyorum da denemeden alamam tabi hiç bilmediğim bişey sonuçta
Ayy çok korkutucu ya insan tedirgin olur ister istemez sıkıntı yok dese de doktor. Belki de myom dan olabilir doğruMerhabalar canım yenice gördüm yatıyorum pek giremedim. Inan bilmiyorum ilişki sordu yoktu yapmadık epeydir risk ilk 3 ay diye. Myom var bende o sebep olabilir diye düşünüyorum çünkü öyle böyle bir kanama değil 1 günde 1.5 ay adet kanaması resmen gördüğüm
Kanamaya hematom dendiğini biliyorum.9.2 kanama alanına hematom deniyor bildiğim kadarıyla. Bana da bu teşhis konuldu. Bunu yaşayıp 12.haftadan sonra kanaması duranlar var mı merak ediyorum. Benim hergün kahverengi kanamam oluyor
+1 le ben de varım maalesef. Bugün tam 10 gün oldu. Nasıl bir grip nasıl bir burun akintisiysa bir türlü bitmedi. Agzim burnum yara içinde kaldı. Neyse ki çok daha iyiyim şimdi ama 10 gün üzerine anca toparladım. Hayatımda yemediğim kadar mandalina ve zencefilli bal yedim herhalde:) kovidin hiçbir belirtisi olmadığı için şüphelenip tahlil istemediler ama bu kadar uzun sürmesi mantıklı değil sanki? Ya da hamileyiz diye mi acaba böyle uzun sürüyor ki..Evet canım çok ağır grip oldum ilk 3-4 gün ateşim çok hafif çıktı ama en fazla. 37.8 oldu parol içince düştü.Grip olduğum süre boyunca bol portakal, mandalina vs yedim çorba içtim zencefili kaynatıp demleyip çayını içtim heep yattım ve dinlendim ama buna rağmen 10 gün sürdü tam maalesefçokta yapıcak bişey yok yani dinlenip iyileşmeyi bekliceksin.Umarım sen benim kadar ağır atlatmassın
Hamilelikten dolayı olabilir bende ilk öğrendiğim gün hastalanmış 1 haftadan fazla çekmiştim. Ama süper grip diye bir şey varmış uzun sürüyormuș ve covide benziyormuş belirtileri öyle de olabilir+1 le ben de varım maalesef. Bugün tam 10 gün oldu. Nasıl bir grip nasıl bir burun akintisiysa bir türlü bitmedi. Agzim burnum yara içinde kaldı. Neyse ki çok daha iyiyim şimdi ama 10 gün üzerine anca toparladım. Hayatımda yemediğim kadar mandalina ve zencefilli bal yedim herhalde:) kovidin hiçbir belirtisi olmadığı için şüphelenip tahlil istemediler ama bu kadar uzun sürmesi mantıklı değil sanki? Ya da hamileyiz diye mi acaba böyle uzun sürüyor ki..
Bilemiyorum ama çok değişik olduğu kesin. Allah tüm hastalara şifa versin, beterinden de korusun inşallah herkesi hepimizi. Iyi geceler kızlar❤Hamilelikten dolayı olabilir bende ilk öğrendiğim gün hastalanmış 1 haftadan fazla çekmiştim. Ama süper grip diye bir şey varmış uzun sürüyormuș ve covide benziyormuş belirtileri öyle de olabilir
Canım göbeğim daha çıkmadı
Evet canım hamile iken bağışıklık düşüyor çünkü.Hamilelikten dolayı olabilir bende
+1 le ben de varım maalesef. Bugün tam 10 gün oldu. Nasıl bir grip nasıl bir burun akintisiysa bir türlü bitmedi. Agzim burnum yara içinde kaldı. Neyse ki çok daha iyiyim şimdi ama 10 gün üzerine anca toparladım. Hayatımda yemediğim kadar mandalina ve zencefilli bal yedim herhalde:) kovidin hiçbir belirtisi olmadığı için şüphelenip tahlil istemediler ama bu kadar uzun sürmesi mantıklı değil sanki? Ya da hamileyiz diye mi acaba böyle uzun sürüyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?