Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa kuzum benim geçecek inşallah az kaldı hamileliğin balayına gireceğiz
Ben doktoruma sorduğumda parol kullanabilceğimi söylemişti ama onlarda anlık iyi ediyorlar tabii. İnşallah geçer bir an önce
Ben bugün sormadım yarın da pazar. İnşallah kötü olmam da sormama gerek kalmaz sağol kuzucum

Haklısın canım mutlaka içecegim artık . Umarım dediğin gibi olur enfeksiyon falan kalmaz ödem olmaz en çok da bebegim için endişeleniyorum onunda suya ihtiyacı var

Reactions: Jou
Haklısın canım mutlaka içecegim artık . Umarım dediğin gibi olur enfeksiyon falan kalmaz ödem olmaz en çok da bebegim için endişeleniyorum onunda suya ihtiyacı var
Hemde çok ihtiyacı varrr ben enfeksiyon gecirdiğimde dr öyle demişti bana bolbol su iç dedi içindeki mikropları stsın dedi hep

İyi akşamlar.
Kanaması olan hatta kese yakınında kanama alanı olan çok kişi var burada.
Ama kimseden öyle bir teşhis duymadım canım.
Kaç haftalık hamilesin?
9.2 kanama alanına hematom deniyor bildiğim kadarıyla. Bana da bu teşhis konuldu. Bunu yaşayıp 12.haftadan sonra kanaması duranlar var mı merak ediyorum. Benim hergün kahverengi kanamam oluyor

Canım benim cok cok gecmis olsun sanada. Evet bende de myom var belki de o yaptı bilemiyorum ki doktor birşey demedi gece de o kadar korku içindeydik ki aklımıza gelmedi hiç sormak . Bugün koyu renge döndü arada

Merhabalar canım yenice gördüm yatıyorum pek giremedim. Inan bilmiyorum ilişki sordu yoktu yapmadık epeydir risk ilk 3 ay diye. Myom var bende o sebep olabilir diye düşünüyorum çünkü öyle böyle bir kanama değil 1 günde 1.5 ay adet kanaması resmen gördüğüm

Ayy çok korkutucu ya insan tedirgin olur ister istemez sıkıntı yok dese de doktor. Belki de myom dan olabilir doğru

9.2 kanama alanına hematom deniyor bildiğim kadarıyla. Bana da bu teşhis konuldu. Bunu yaşayıp 12.haftadan sonra kanaması duranlar var mı merak ediyorum. Benim hergün kahverengi kanamam oluyor
Kanamaya hematom dendiğini biliyorum.
Ama biz genelde kanama, lekelenme falan diye konuşuyoruz burada.
Hatta rengine varana kadar...
Kırmızı, kahverengi, turuncu, pembe, sarı, yeşil, hepsini gördüm ben.

Subkoryonik hematomu ilk defa sizden duydum ve araştırdım.
Keseye çok yakın olan kanamaya deniyormuş anladığım kadarıyla.
Doğru mu anlamışım?

Benim kanamam keseye yakındı ama hemen dibinde değildi canım.
4+3’te kahverengi gibi, 4+5’te pembe gibiydi.
5+4’te bildiğin adet kanamasıydı.
Ara ara kahverengiye döndü.
En son 8+2’de kıpkırmızı pıhtı gibi bir şey düştü ve 2-3 gün yine kahverengi lekelenme oldu.

Bugün 9+0, çok şükür normale döndü.
Tekrar olur mu, yoksa devamı gelir mi hiç bilmiyorum.

Doktorumun dediği gibi, bekleyip göreceğiz.

+1 le ben de varım maalesef. Bugün tam 10 gün oldu. Nasıl bir grip nasıl bir burun akintisiysa bir türlü bitmedi. Agzim burnum yara içinde kaldı. Neyse ki çok daha iyiyim şimdi ama 10 gün üzerine anca toparladım. Hayatımda yemediğim kadar mandalina ve zencefilli bal yedim herhalde:) kovidin hiçbir belirtisi olmadığı için şüphelenip tahlil istemediler ama bu kadar uzun sürmesi mantıklı değil sanki? Ya da hamileyiz diye mi acaba böyle uzun sürüyor ki..

Hamilelikten dolayı olabilir bende ilk öğrendiğim gün hastalanmış 1 haftadan fazla çekmiştim. Ama süper grip diye bir şey varmış uzun sürüyormuș ve covide benziyormuş belirtileri öyle de olabilir

Hamilelikten dolayı olabilir bende ilk öğrendiğim gün hastalanmış 1 haftadan fazla çekmiştim. Ama süper grip diye bir şey varmış uzun sürüyormuș ve covide benziyormuş belirtileri öyle de olabilir
Bilemiyorum ama çok değişik olduğu kesin. Allah tüm hastalara şifa versin, beterinden de korusun inşallah herkesi hepimizi. Iyi geceler kızlar❤

Hamilelikten dolayı olabilir bende
Evet canım hamile iken bağışıklık düşüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…