Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
inşallah bende de biter sadece 1 gün dursun hiç bir renk kan görmeyeyim yeter bana ama durmuyor Doktorum biriken kan akıyor dedi ama ne kadar birikmiş ola bilir ki hiç bitmiyor. Ultrasonda bebeğin durumu iyi görünüyor ama ben yine de korkuyorum. Evet subkoryonik hematom deniyor benim durumuma ve riskli bir durum düşüğe sebep ola bilir. Çoğu kişi 12.haftada kurtuluyor ama sona kadar devam edenler de var Sadakatsizi izliyorsanız ordakı bahara da aynı şeyleri söylemişdi dizideki doktor

Yok, izleniyorum canım.
Çok geçmiş olsun.
İnşallah çok uzun sürmeden biter.

Hamilelikten dolayı olabilir bende ilk öğrendiğim gün hastalanmış 1 haftadan fazla çekmiştim. Ama süper grip diye bir şey varmış uzun sürüyormuș ve covide benziyormuş belirtileri öyle de olabilir
Sanırım ben ondan oldum bugün 3. gün ama sürekli bir yerleri kokluyorum tat koku gitti mi diye. İyileşince hemen kendi doktoruma değil de başka bir doktora gideceğim ay sonunda da kendi doktoruma güzelce anlatırım halimi. İnşallah sağ salim atlatabilirim

Ya varya insanı söylemeye mecbur bırakıyolar bende mecburiyetten söylemiştim artık bel ağrıları normal ben bütün gün yatsamda belim ağırabiliyor rahat ol yani
Aynen canım biz Bi müddet eşimle söylememe kararı aldığımız için ailemden önce onlara söylemek istemedim o yüzden söylemedik kimseye hala bu da böyle atlatıldı diyelim artık

Gunaydin guzel analar benim dunden beri mide bulantimda azalmalar var sanki. Cok hos nasilsiniz ??

günaydın

ben de 3 gündür iyiyim böyle iyi olunca da iki akşamdır çok afedersiniz dana gibi yedim, aç kaldığım günlerin acısını çıkardım böyle gitsin diye umalım

Günaydın benimde hala belirtim yok bundan sonra da olmaz herhalde. Sarı akıntı olanlar var mı canım çok sıkılıyor. 2. Defadır antibiyotik kullanıyorum. Umarım enfeksiyon değiştir. Yarın idrar testi vereceğim

inşallah böyle belirtisiz devam eder enfeksiyon olsa bile sonuca göre mutlaka geçmesi için bir şey verir ya işte su biraz çözüm de içilmiyo ki

inşallah böyle belirtisiz devam eder enfeksiyon olsa bile sonuca göre mutlaka geçmesi için bir şey verir ya işte su biraz çözüm de içilmiyo ki

İnş canım saol veriyor ilaç ama fayda etmiyor nedense. 3 lt su içiyorum hergün

günaydın

ben de 3 gündür iyiyim böyle iyi olunca da iki akşamdır çok afedersiniz dana gibi yedim, aç kaldığım günlerin acısını çıkardım böyle gitsin diye umalım
Ben de dün iyiydim, bi dolu yedim.
Bugün hafiften var sanki bulantım.
Olmayınca korkuyorum hala.
Çarşamba günü randevum, bi geçmiyo günler.

günaydın

Ben de dün iyiydim, bi dolu yedim.
Bugün hafiften var sanki bulantım.
Olmayınca korkuyorum hala.
Çarşamba günü randevum, bi geçmiyo günler.
Afiyet olsun kızlar bebişlere yarasın 3 ayı anlatınca geçer gider inşallah herşeyi gönül rahatlığıyla yersiniz

Tat koku 5.günde gitmişti bende. Ama bu süper gripte tat kokuda gidebiliyormuș
Jou geçtimi kuzum ağlama krizlerin nasılsın bugün
Anam ben görmedim ne ağlama krizi kız Jou

Tat koku 5.günde gitmişti bende. Ama bu süper gripte tat kokuda gidebiliyormuș

Anam ben görmedim ne ağlama krizi kız Jou
Düb cok fenaydım ben sürekli agladım kacgündür böylede dün çok fena oldum hiçbirşey yiyemiyorum diye ağladım aklım yrmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…