Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne zaman gecirdin canım benim 1 yıl oldu hatırlayamıyorum ama toparlanmam gerekirken tam tersi oluyormuş gibi geliyor
Bende geçen sene Eylül de geçirdim ama hatırlıyorum her şeyini uzun süre sıkıntı yaşadım tat ve kokuda.

Bence normal grip ya herkes aynı uzun süre atlatamıyor biz bide ilaç kullanamıyoruz da

Geçtii kuzumm tesekkür ederiimm ama dün neydiii başımada böyle durduk yere gelmemiştii
Benimde köpeğim var yavru diye evde bakıyordum artık bahçeye alıştırmam lazım bütün gün ağladım ben bunu dışarıda karanlıkta nasıl bırakıcam diye eşim geldi ne oldu gözlerin şişmiş diyor ben yine hönğğğğ nasıl dıışarda bırakıcam ee tamm evde kalsın niye ağlıyon diyor olmaz kokuyor bahçeye alışması lazım ama yine hönğğğğğ ağlama krizizaten hemen ağlayan biriyim bu hamilelik iyice sulu göz yaptı benide
Ayyyy cotton Bende duygusallık yok eskiden daha çok duygusaldım hamilelik bozdu beni
Sende ters etki yapmış hormonlar

Ayyyy cotton Bende duygusallık yok eskiden daha çok duygusaldım hamilelik bozdu beni
Ben duygusaldım ama hamileyken çok baskın vurdu bana resmenn ağlamaktan gözlerim kaşınıyor bu haftalarda böyle görülüyormuş aklına ister istemez birşey geliyo ağlayabilirsin yanii

hahahaahah kendimi gördüm sende yaaa daha instada bi köpek çok masum bakıyorduu ben başladım sulu göz olmayaaa eşim diyo iyice ağlak oldun dahada ağlayacan 8ay hayırlısı diyor hahahahaha vuyy başıma gele yaa ağlama kriz haftaları herhalde uygulamada öyle görmuştüm daha bu sabah değişik ruya gördüm gözüm doldu iyi ağlamak tutmadı

Aman neyse ağladığımız şeyler anlatırken gülebileceğimiz saçma sapan şeyler olsun diğerleride hep mutluluk göz yaşı olsun kuzum

Aman neyse ağladığımız şeyler anlatırken gülebileceğimiz saçma sapan şeyler olsun diğerleride hep mutluluk göz yaşı olsun kuzum
Amiin inşaallahh hepimiz Evett canım benimm biyandanda mutluluk gözyaşı oluyor bebek gorüncede bi duygusallık başlıyorr arada gözyaşımm pıtt resmen ben büyütürken bebeği gece gündüz aglarsa bende onla ağlarım herhalde diyorum

Bende geçen sene Eylül de geçirdim ama hatırlıyorum her şeyini uzun süre sıkıntı yaşadım tat ve kokuda.

Bence normal grip ya herkes aynı uzun süre atlatamıyor biz bide ilaç kullanamıyoruz da
Covidde ateş olmamıştım ben şimdi bazen 37,5 oluyor korkuyorum pazar diye doktoruma da soramadım acile gitsem mi onu da bilemedim çok üzülüyorum

Merhabalar kızlar. Kanama koyu renge döndü dün bugün sıkıntı yok ama kafam karışık göğüs hassasiyetim azaldı korkuyorum bebeğim iyimidir diye

Kızlar selam yarın tahlil için hastaneye gideceğim epey uzun bir liste verdi texoplasma vs onlara bakılacak. İdrar da istiyorlar mı sadece kan mı ona göre su içip gideyim

Bende aynı şekilde. Ilkokul 1 anası, yarı uykulu çalışmaya çalışan bir anne adayı

Eee cinsiyetle ilgili bir şey dedi mi
Ben gittim doktora ultrasonda baktı, sonra kan aldılar kan sonuçlarına göre dönüş yaparız dediler bakalım beklemede kaldık .
Merhabalar kızlar. Ben perşembe gecesi kanama yasadım öyle böyle değil. Doktor 1 hafta yatak istirahati verdi yemek ve wc harici kalkma dedi. O kanamaya bebeği kaybettiğimizi düşündüm çok çok şükür Rabbime kalp atıyordu bebiş duruyordu bugün de göğüs hassasiyetim azaldı korkuyorum bebeğim iyimidir diye kızımdada leke oldu progestan hap verdiler ama bu bildiğiniz 2 aylık adeti 2 saatte akıttı vücudum

Merhabalar kızlar. Kanama koyu renge döndü dün bugün sıkıntı yok ama kafam karışık göğüs hassasiyetim azaldı korkuyorum bebeğim iyimidir diye
O arada bi azalıyor bi yükseliyor canım benimde şuannpek ağrimiyor mesela koyulaştıysa süper yavaş yavaş oda biticek zateb 11 haftalıksın zaman zaman hassasiyetler bitiyor

Kızlar selam yarın tahlil için hastaneye gideceğim epey uzun bir liste verdi texoplasma vs onlara bakılacak. İdrar da istiyorlar mı sadece kan mı ona göre su içip gideyim
Idrar istiyolsr canım açkarna gitmeni öneririmm drum bana öyle demişti açkarna gitmiştim tahlile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…