Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bende evdekinden yaparım yani ayy ne yapcam bugün
BLW büyük rahatlık. Azıcık ortalık kirleniyor ama olsun
Ayrı yemek pişirme derdi yok. Veriyorum eline brokoli,havuç ne varsa yediğini yiyor.
Akşama ne pişirirsem baharat atmadan ayırıyorum bebişe oldu da bittiii

Heee iste bizim yemekte yok ortadaa
Blw yi yok ugrasamıyorum ben

Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini
Bende a 101de keciboynuzlu irmikli bebe bisk. Buldum onu cok sevdi digerinide yiyor ama bunu ihlamura banip banip verdim icine birsey koymasamda götürdü valla

Bende ihlamura banip yumusatip yediriyorum bulamac sevmiyor pek. Evet ya herkes veriyor biz cok ince detayciyiz.kaynanam 1 yasindayken almisti baktigi cocugu ozaman koca biberon sut bebe bisk. Yerdi sabah aksam oglende her gün tarhana corbasi baska birsey vermezdi inanki topaç gibiydi oda onu biraktiktan sonra zayifladi cok az ama diri simdi bile her yemegide yiyor valla ayirt etmiyor once agzina surmezdi sadece sütlü bisk.

Ay yaa insan bi yesin diye bi de uyusun diye napicagini sasiriyo, bnmki de uyumuyo diye dunyayi durdurucsm nerdeyse ses cikmasin diye bi adam vardi haberlerde mahalleye pankart asmis ya bebek uyuyo sessiz olun diye, o durumdayim
2buçukta Uyudu ama uyusa ne malum saat başı uyandı
Vay bize vay bizee
Ay girdim yazdım çiktım kahvaltıyı attım sanmiştım

Tereyağında yumurta üzerindede labne
Pekmez tahin karışımı
Elma suyu

Eki Görüntüle 3210003
Oh afiyetolsun bebike, benmki de armutlu avokadolu yumurtali yulaf ve ispanakli pankek yedi, o da yarim

Ay yaa insan bi yesin diye bi de uyusun diye napicagini sasiriyo, bnmki de uyumuyo diye dunyayi durdurucsm nerdeyse ses cikmasin diye bi adam vardi haberlerde mahalleye pankart asmis ya bebek uyuyo sessiz olun diye, o durumdayim

Vay bize vay bizee
Uykular haramm oldu
Oh afiyetolsun bebike, benmki de armutlu avokadolu yumurtali yulaf ve ispanakli pankek yedi, o da yarim
Ooooo epeyyde birseyler yapılmış harikasınız vallahaa pankeki biturlu ben edemedim

Uykular haramm oldu

Ooooo epeyyde birseyler yapılmış harikasınız vallahaa pankeki biturlu ben edemedim
Kiz dunku pankekin devami 2-3 gun yediriyorum bi kere yapinca napim, ekmek niyetine, aslinda malzemeleri tek tek vermek istiyorum artik armutu, avokadoyu, yaninda zeytini falan ama acmiyor agzini cocuuk, actiginda pure halinde bir kerede tikiyorum mecbur, obur turlu 50saat surecek

Reactions: Jou
Amaann yemiyorsa ugraşma vallahaa elbet yiyecek yani büyüyüncee zorlamanın ne alemi varr

Yulaf ezmesi lifalif ince öğütülmüş varmış sanırım, sen hangisini kullanıyorsun murphycim isyandayım ben yine yapacak bir şey bulamıyorum

Yok normal lifalifin yulaf ezmesinden alıyorum. İnceye gerek yok bence. Pişince zaten yumuşuyor

Ben wc ye giderken pusete koyup yanıma alıyorum durmuyor :))

Valla öyle yemeye devam ederse hemen toparlanır
Ahahah durmuyorlar valla ya
Evet öyle oluyordu bizde. 9 ay aşısı yaptıracaksan yumurta beyazını vermelisin unutma. Bence yumurta beyazı tadımı yaptır artık
Evet ben zy kullanıyorum pişirirken. Yumurta pişirirken tereyağ kullanıyorum
Ekmek hazır mı veriyorsun annem eline tutuşturuyor benimkinin hazır ekmek emip duruyor yemeği böyle iştahla karşılamıyor
Evet ya veriyorum ben artık. Ekmeği bi ağzına götürüyor zaten eline verince başka şeyi götürmüyor
Anaaam tosun olmasın bu da minnak derken elinde yemiyor veriyorum da
Haftaya gidecez bakalım kilosu en son 1 ay önce 7500 du. Almaya başlamıştı da bence durdu 1 haftadır içmiyor ya mamayı. Valla hep tek yiyor bize denk gelmiyor hiç
Ahahahaah valla her sabah eşim uyandırıyor bizimki de hazır çıt sesine adamı boğacam en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…