Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben ocean microfer kullanıyorum canım bizim demir ilacı beyaz renk aksini düşünemiyorum illaki sürüyor biyerlerine

Ooo 9bucuk kilooo laaaa nerdesinn gunlerdir unuttun hepten bizi iyiki bebe dogurdun
isim mi değiştirdin kızzz
Aynı annem gibi konuştun kız sorma psikolojim bitik sürekli hamile gibi hissediyorum ve malum son zamanların deprem stresi İstanbul da olduğum için aşırı tedirginim bide kiraya çıktık kızlar 9 bine ya şaka gibi kafayı yiyoruz

Bak şinii unutanıda ayar oluyorum yaa demekki önemsememişki unutuyolarr
Bir tuhaflar tavuk satıcısı birde bunlar nasıl bulamazlar anlamadım Arkadaşına söylemiş eşim bulurum demiş bakalım haber bekliyoruz.. Fethiye gibi yerde köy tavuğu bulamamak ne demek ya Ankara da kasap 3. Gün getirmişti

Reactions: Jou
Hahahahahahaha eveett bide köyde fethiyede şaşırılacak iş yazlıktayız keşanda nese erikliden dönüyoruz yazlık evimize tavuk alalım erikliden dedik anaaaaa geldiği gün bitmiş tavuklar millet mangal peşinde tabii ev aç geldik

Bende bu akşam yoğurt çorbası, bulgur pilavı ve taze fasülye verdim. Yoğurt çorbasına bayılıyor. Öğlen de bulgurla patates yedi. Ve bgn 3. dişimizde patladı bu gece uyku yok bana
Taze fasulyeyi bende vermem lazım iyi aklıma soktunafiyet olsunn minnokaaaa

O bizide bozduu zaten deprem
Istanulun neresinde peki

Şu köşede ağlayabilir miyim. Çok uykum var ama belisin totosu yerinde durmuyor sürekli dönüp duruyor. Sonra emziğini düşürüp ağlıyor
Ay yaaa bizde de 2 haftadır. Bebeği uyutup yatağına yatırıyorum. Hopppp 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sonra yanına yatıyorum emziriyorum dönüyoruz söyleniyoruz bir süre sonra ya uyuya kalıyoruz ya da oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…