Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yıllardır tiroid hastasıyım. Değerim 38 lerde idi. Yüksek mg da ilaç kullanıyorum. En son 2. 5 a kadar düşürdük. Ama sağlık ocağında kesinlikle yanlış. Kan orada bekleyip tahlile gittiği için yanlış çıkıyormuş. Kendi doktorum söyledi. Sen son olarak dahiliye ye git. Ölçtür ilaca o karar versin. Aklından da çıkmış olur.

Kuzum migren çok kötü oluyor hemen geçer inşallah çok geçmiş olsun
Evet canım yaa, maalesef çok kötü.
Ya mide bulantısı olmasa yine çekiliyo.
Şimdi geçti bulantım çok şükür, ama yüzümün sağ tarafı çok fena.
Gözüm küçücük kaldı, yaşarıyo.
Burnumun sağ tarafı da akıyo.

Bana plasentayı gösterdi ama rahim ağzında falan hiç öyle bir şey söylemedi.
İstirahat dedi sadece.

Fetal DNA’yı ben de mantıklı buluyorum ancak biraz korkmaya başladım. Ya olumsuz bir sonuç gelirse, hamilelik nasıl geçer bilemiyorum.

Ahh kuzum ya çok iyi biliyorum o durumu defalarca yaşadım, iyiki bulantin bari kesilmiş

Bana hiç öyle bir test yapmadı canım.
Yarın yaptırdığında tam adını söylersen sevinirim.
En kötü Hematoloji bölümüne gidicem.
0,6’lık verdi bana çünkü, bence çok fazla.
Hiç kimsede 0,6’lık duymadım.

Ben 0,4 lük kullanıyorum canım.
Tek gende heterozigot var bende.
Yarın öğrenince yazarım ben tekrar. İğneyi sabah 7 gibi yapıyorum tam 4 saat sonra kan vermem gerekiyormuş.

off kuzum yaa migren gerçekten çok fena benim de var ama beni vurmadı bu süreçte

çok geçmiş olsun, inşallah geçer insanın bütün hayat enerjisini emiyo

Ben 0,4 lük kullanıyorum canım.
Tek gende heterozigot var bende.
Yarın öğrenince yazarım ben tekrar. İğneyi sabah 7 gibi yapıyorum tam 4 saat sonra kan vermem gerekiyormuş.
Bana özellikle iğneyi akşam 9’da yap dedi.
Niye bilmiyorum, artık öyle yapıyorum.
Eskiden sabah 11’de sağlık ocağına Progestan iğnem için gittiğimde yaptırıyordum.
Artık eşim yapıyo.

off kuzum yaa migren gerçekten çok fena benim de var ama beni vurmadı bu süreçte

çok geçmiş olsun, inşallah geçer insanın bütün hayat enerjisini emiyo
Çok şükür canım, inşallah da hiç vurmaz.

Çok teşekkür ederim, aynen dediğin gibi.
Dün mahvoldum.
Bugün nispeten daha iyiyim.

Normalde 3 gün sürdüğü oluyordu, 72 saat yani.
Bakalım bu sefer ne kadar sürecek.

Bana özellikle iğneyi akşam 9’da yap dedi.
Niye bilmiyorum, artık öyle yapıyorum.
Eskiden sabah 11’de sağlık ocağına Progestan iğnem için gittiğimde yaptırıyordum.
Artık eşim yapıyo.
Başından beri eşim göbekten yapıyor benim. Benim doktorum da sabah yaparsın demişti. Uyanınca işe gitmeden yapıyoruz.
Bu sabah/akşam konusunu araştırdım forumda herkese farklı bir şey söylüyor doktorlar. Her türlü kullanan var.
Ama soracağım yine yarın doktoruma.

Ablalar yardım...
ben şuan tam olarak 11+4 hamileyim
geçtiğimiz çarşamba günü kan ve idrar tahlili istendi. Bugün baktım sonuç çıkmış, ama kan tahlilden pek bir şey anlamadım anlayanlar var mı aranızda?

Eklentiler

• FDBCCC4F-BF1C-4D82-8022-59663FF23648.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 69
Geceleri hareketsizlikten pıhtı atma olayı daha fazla, ben ondan diye düşünüyorum.
Gündüz zaten hareket halindeyiz ve kan akışı daha çok oluyo.

Bir de hamileliğin son zamanlarına doğru özellikle gece tercih ediyor doktorlar.
Ola ki anne adayı gündüz muayeneye gittiğinde acil sezaryenle bebeğin alınması gerekiyorsa kan dolandırıcının üzerinden en az 8 saat geçmiş oluyormuş.

Sadece bu değerlerle bir şey söylenemez.
İkili test sonucu sana rapor olarak verilecek.
Yaşın, bebeğinin ultrason ölçümleri, bu değerler...
Hepsi için ortak bir rapor gelecek, sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…