- 2 Ağustos 2013
- 38.616
- 130.587
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.581
Sen kurtuldun rahatsın gördün bebişiniAy dişler sıkıntı valla şu dönemde. Kalsiyum tüketmeye çalış bol bol. Anlamında hamileyken dişleri kırılmıştı hep. Sumaklı bir tarif vardı burda diş eti için biri yazmıştı sanki
Kız sabredin azıcıkBundan sonra ayda 1 olacak muhtemelen
Merhabalar, bugün iyiyim baya hani kilo almıştın bence hiç almış gibi durmuyorsunKimseden ses yok yine nasılsınız
Sen kurtuldun rahatsın gördün bebişiniay benim de karnımda kaygı allahım nasıl iyi mi cinsiyeti ne sağlıklı mı aklımda deli sorular normalde çarşamba da benim kontrolüm perşembe cuma gidicem babası da görsün
8 dakika önce halbuki konudaymıș umarım iyidir ya aynen merak ediyoruz birbirimiziben de merak ettim yazdım görmedi, ya işi çoktu girmedi ya da uyuyo herhalde
insanlar burada birbirine alışıyo merak ediyo valla
Ya bu remzi yada nub a göre nasıl oluyor kızlarTarama yaptırmam dedim ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım demişti. Sadece ona bakacak kan vermeyeceğim
Valla erken dedi en son çıkarken de erkeğe benziyor dedi ramziye göre doğru
Ramzide erkektiValla başta erken dedi sonra erkeğe benziyor dedi
Nub a göre söylemiştir bence deValla bu sefer 3 boyutlu verdi normal ultrason gibi değil nuba bakamayız ondan
Saolun Kürtaj da devlet hastanesinde canlı yapılıyor yapamadım öyle özelde yapmak isteyorum özelin fiyatını biliyor musunuz yada bilen var mıMerhabalar, öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim hiçbir bilgim yok ama eğer içerde parça kaldıysa kürtaj olman gerekiyor ablamda da 10
haftalık gelişemediği için parça gelmişti kürtaj oldu
Valla kuzum çok şükür iyi sayılırım sadece ara bulantılarım oluyor . Folik asit almayı kestim ama ek vitaminlere daha başlamadım Aralık başı kontrolüm var o zaman başlarız dedi doktorÇarşamba gidiyorum kontrole ama kendimi çok iyi hissediyorum Özge yaa
rahat ettim resmen bulantılar kesilince ohh be dünya varmış diyorum, senin ne durumda, kesildi mi bulantılar?
Bende Ümraniye deyim canim hangi doktora gidiyorsun?amin çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, anadolu yakasındayım diyelim, sen ne taraftasın?
Bende sağlık ocağında kan tahlili verdim 4 çıkmıştı özelde yaptırdım 2.7 çıkmıştı doktor ilaca gerek yok dedi aradan bir ay geçti acaba kan tahlili yaptırsam mi tekrar?Selam.. Benim ciddi tiroid problemim var. sağlık ocağında ölçtürülen tsh lar doğru değil. sürekli ilaç kullanıyorum. bıraktığım an artıyor. sizinde takip edilmeli. aynı doz ilaç kullanıyorum. 3 hafta önce özel hastanede 2.5 çıktı geçen hafta sağlık ocağında 9 çıktı.
Kuzum sonuçlar iyise nipt testine gerek yok bence ama yine de sen bilirsin. Bende eşim istedi diye nipt oldum ama gerek var mıydı bilmiyorum. sonuçlar güzel gelir diye dua ediyorum sürekli işteKızlar doktora gittiğimde doktorum burun kemiği ve ense kalınlığına da baktı şuan için gayet iyi sonuçlar.Birde fetal dna uygulamasını önerdi böylelikle 2li 4 lü vs tarama testleri olmayacağım.Aradığımda fiyatlar 3.500-4000 arasında değişiyor.Siz ne düşünüyorsunuz fetal dna testleri ile ilgili?
550 tl demisti benim doktorum canımİkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
Kuzum tuzlu su ile bol gargara yap tansiyon sıkıntısi yoksa bir de bol yoğurt kefir süt tarzı ürünler tüket.kızlar aranız da diş etleri ağrıya var mı ?
ben 2 gündür en alt dişlerimin arkasında ki yer ağrıyor dilimle kontrol ediyorum davul gibi şişmiş gibi.
bugün iyice azıttı ağırısı. valla duramıyorum sızıdan.
ne iyi gelir ki
Ramzi bebeğinin konumuna göre 6.haftalarda falan yorum yapılıyor. Nub da bebeğin genital çıkıntısı yani Nubuna bakılarak yorumlanıyorYa bu remzi yada nub a göre nasıl oluyor kızlar
Çin takvimine göre doğru çıktı mı peki?? Hajsjsjsh bir umut biz de var yaTarama yaptırmam dedim ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım demişti. Sadece ona bakacak kan vermeyeceğim
Valla erken dedi en son çıkarken de erkeğe benziyor dedi ramziye göre doğru
Ramzide erkektiValla başta erken dedi sonra erkeğe benziyor dedi
Nub a göre söylemiştir bence deValla bu sefer 3 boyutlu verdi normal ultrason gibi değil nuba bakamayız ondan
Değişik bişey teşekkür ederim canımRamzi bebeğinin konumuna göre 6.haftalarda falan yorum yapılıyor. Nub da bebeğin genital çıkıntısı yani Nubuna bakılarak yorumlanıyor
Merhaba, devlet hastanesindeki doktor da bana imkanın varsa fetal yaptırmanı öneririm diğerleriyle stres yaşamaktansa çünkü en kesin fetal sonuç veriyor demişti de ben önce ikili yaptırcam risk falan çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç yerden fiyat aldım Şişli galen lab 4000 lira fiyat verdi bana en yakın Kars orası da 3500. Cidden çok para o yüzden direkt bunu yaptırmak istemedim. Belki ikilide bişi çıkmaz. Siz ne düşünüyorsunuz??Kızlar doktora gittiğimde doktorum burun kemiği ve ense kalınlığına da baktı şuan için gayet iyi sonuçlar.Birde fetal dna uygulamasını önerdi böylelikle 2li 4 lü vs tarama testleri olmayacağım.Aradığımda fiyatlar 3.500-4000 arasında değişiyor.Siz ne düşünüyorsunuz fetal dna testleri ile ilgili?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum keşke öyle bişi olsaYa aslında telegram uygulamasında grup mu açsak hem daha iyi kaynaşırız ben böyle kim kim anlamıyorum
Hangi ildesiniz ona göre değişir sanırım. Konyada 400 küsü gibi bir fiyat vermişlerdi Kars’ta 350 mesela. Ama bu bantlarda olur heralde aşağı yukarı diye düşünüyorum.İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
Doktor mu yönlendiriyor bu labaratuvarlara Urfadayim çünkü hiç bilmiyorum burada fetal dna yapılıyor mu yani kan gönderiliyor mu bilmiyorum bende doktoruma soracağım.Merhaba, devlet hastanesindeki doktor da bana imkanın varsa fetal yaptırmanı öneririm diğerleriyle stres yaşamaktansa çünkü en kesin fetal sonuç veriyor demişti de ben önce ikili yaptırcam risk falan çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç yerden fiyat aldım Şişli galen lab 4000 lira fiyat verdi bana en yakın Kars orası da 3500. Cidden çok para o yüzden direkt bunu yaptırmak istemedim. Belki ikilide bişi çıkmaz. Siz ne düşünüyorsunuz??
Bi de Türkiye’de yasal kürtaj süresini biliyor musunuz bebekte anormallik tespit edildiği herhangi bir zaman mı?? Hadi ilk zamanlar neyse de Son anlarda da insan nasıl kıyar bebeğine bilemedim
benim ilk haftalarda bütün diş etlerim şişmişti
sonra düzeldi ama ben yine dikkat ediyorum,
bu dönemde dişlerinde problem yaşayanlar çok olurmuş, dün bir arkadaşımla konuştum ilk hamileliğinde 3 tane dişi çürümüş
calsiyum içeren besinleri eksik etme
ne olur ne olmaz diye ben bir de doğal diş macununa geçiş yaptım
Ay dişler sıkıntı valla şu dönemde. Kalsiyum tüketmeye çalış bol bol. Anlamında hamileyken dişleri kırılmıştı hep. Sumaklı bir tarif vardı burda diş eti için biri yazmıştı sanki
Kız sabredin azıcıkBundan sonra ayda 1 olacak muhtemelen
inanın ki her sabah 1 bardak süt içip az da olsa peynir yiyorum,Valla kuzum çok şükür iyi sayılırım sadece ara bulantılarım oluyor . Folik asit almayı kestim ama ek vitaminlere daha başlamadım Aralık başı kontrolüm var o zaman başlarız dedi doktor
Bende Ümraniye deyim canim hangi doktora gidiyorsun?
Bende sağlık ocağında kan tahlili verdim 4 çıkmıştı özelde yaptırdım 2.7 çıkmıştı doktor ilaca gerek yok dedi aradan bir ay geçti acaba kan tahlili yaptırsam mi tekrar?
Kuzum sonuçlar iyise nipt testine gerek yok bence ama yine de sen bilirsin. Bende eşim istedi diye nipt oldum ama gerek var mıydı bilmiyorum. sonuçlar güzel gelir diye dua ediyorum sürekli işte
550 tl demisti benim doktorum canım
Kuzum tuzlu su ile bol gargara yap tansiyon sıkıntısi yoksa bir de bol yoğurt kefir süt tarzı ürünler tüket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?