Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sen kurtuldun rahatsın gördün bebişini ay benim de karnımda kaygı allahım nasıl iyi mi cinsiyeti ne sağlıklı mı aklımda deli sorular normalde çarşamba da benim kontrolüm perşembe cuma gidicem babası da görsün

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim hiçbir bilgim yok ama eğer içerde parça kaldıysa kürtaj olman gerekiyor ablamda da 10
haftalık gelişemediği için parça gelmişti kürtaj oldu

Ay valla sağlıklı olsunlar da geç görsek de olur Hadi bakalım bende Salı bi daha gitcem

Ya bu remzi yada nub a göre nasıl oluyor kızlar

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Benim hiçbir bilgim yok ama eğer içerde parça kaldıysa kürtaj olman gerekiyor ablamda da 10
haftalık gelişemediği için parça gelmişti kürtaj oldu
Saolun Kürtaj da devlet hastanesinde canlı yapılıyor yapamadım öyle özelde yapmak isteyorum özelin fiyatını biliyor musunuz yada bilen var mı

Çarşamba gidiyorum kontrole ama kendimi çok iyi hissediyorum Özge yaa

rahat ettim resmen bulantılar kesilince ohh be dünya varmış diyorum, senin ne durumda, kesildi mi bulantılar?
Valla kuzum çok şükür iyi sayılırım sadece ara bulantılarım oluyor . Folik asit almayı kestim ama ek vitaminlere daha başlamadım Aralık başı kontrolüm var o zaman başlarız dedi doktor
amin çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, anadolu yakasındayım diyelim, sen ne taraftasın?
Bende Ümraniye deyim canim hangi doktora gidiyorsun?
Bende sağlık ocağında kan tahlili verdim 4 çıkmıştı özelde yaptırdım 2.7 çıkmıştı doktor ilaca gerek yok dedi aradan bir ay geçti acaba kan tahlili yaptırsam mi tekrar?
Kuzum sonuçlar iyise nipt testine gerek yok bence ama yine de sen bilirsin. Bende eşim istedi diye nipt oldum ama gerek var mıydı bilmiyorum. sonuçlar güzel gelir diye dua ediyorum sürekli işte
İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
550 tl demisti benim doktorum canım
Kuzum tuzlu su ile bol gargara yap tansiyon sıkıntısi yoksa bir de bol yoğurt kefir süt tarzı ürünler tüket.

Çin takvimine göre doğru çıktı mı peki?? Hajsjsjsh bir umut biz de var ya

Merhaba, devlet hastanesindeki doktor da bana imkanın varsa fetal yaptırmanı öneririm diğerleriyle stres yaşamaktansa çünkü en kesin fetal sonuç veriyor demişti de ben önce ikili yaptırcam risk falan çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç yerden fiyat aldım Şişli galen lab 4000 lira fiyat verdi bana en yakın Kars orası da 3500. Cidden çok para o yüzden direkt bunu yaptırmak istemedim. Belki ikilide bişi çıkmaz. Siz ne düşünüyorsunuz??

Bi de Türkiye’de yasal kürtaj süresini biliyor musunuz bebekte anormallik tespit edildiği herhangi bir zaman mı?? Hadi ilk zamanlar neyse de Son anlarda da insan nasıl kıyar bebeğine bilemedim

İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
Hangi ildesiniz ona göre değişir sanırım. Konyada 400 küsü gibi bir fiyat vermişlerdi Kars’ta 350 mesela. Ama bu bantlarda olur heralde aşağı yukarı diye düşünüyorum.

sweetgirlcandy ve rollercoaster
Kızlar çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Dün sabahtan beri başlayan migren ağrım hala geçmedi maalesef.

Söylemiştim ya, auralı migren benimki.
Mide bulantısı oluyo.
Dün akşama kadar çubuk kraker, 1 galeta, 3 kayısı yedim ve 6 kere çıkardım.

En sonunda halamdan şehriye çorbası istedik, eşim de patates haşladı.
Azıcık onları yiyip uyuyabildim.

Bugün işe giderken eşim beni anneme bıraktı. Eve girer girmez tekrar çıkardım.

Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala.

newnew geçmiş olsun canım.
Bana da geçen hafta olmuştu.
Çok değişik, tam kan değil pıhtı gibiydi.
Hemen koştuk doktora, kanama alanı bile göremedi.
Çok ilginçti cidden. Ama kahverengi lekelenme 2-3 gün daha devam etti.

Bu haftaki kontrolümde kesenin üstünde küçük bir kanama alanı gördü.

Aaa, bu arada söylemedim size.
9+4’te bebeğimi ilk defa karından görebildik.
Bu zamana kadar hiç görünmüyordu.

Doktor mu yönlendiriyor bu labaratuvarlara Urfadayim çünkü hiç bilmiyorum burada fetal dna yapılıyor mu yani kan gönderiliyor mu bilmiyorum bende doktoruma soracağım.
Yasal kürtaj süresi 10 hafta diye biliyorum ama anomali durumu farklı oluyor o zaman doktorlar yonlendiriyor zaten. Bazı durumlarda hiç yaşamla bagdasmama oluyormuş o zaten aileye de bırakmıyorlar sanırım kararı heyet alıyor

inanın ki her sabah 1 bardak süt içip az da olsa peynir yiyorum,
öğle yemeklerin de mutlaka yoğurt
akşam ise kefir içiyorum :)
kalsiyuma boğdum kendimi.
ama diş etlerimin sızından mahvoldum. zonk zonk zonk bitirdi beni bugün. katlanarak artmaz umarım.
benim kız kardeşim gebeliğin de önde ki dişlerinden olmuştu 2 3 tanesi gitmişti. ön diş bir de acayip sıkıntı.
umarım ona benzemez sonum.
ama ne iyi gelir hiç bilmiyorum. sumaklı tarif ne ki bilen yazabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…