Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Acil olarak karanfil tut ağzında canim. Bir tarif varonu sistit dış ve diş eti iltihapları gribal enfeksiyonlar crp yüksekliği herşey için yapıp memnun kaliyorlar . 1 soğan rendesi 3 dış sarımsak rende. Yarim çay bardağı bal yarim limon 1 tatlı kaşığı tarçın buzdolabında duracaksabah akşam 1 tatlı kaşığı. Ben dün yaptım sinüzit başlamıştı inşallah sana da şifa olur canim

Çok geçmiş olsun canim magnezyum çok etkli migrende sitrat özellikle, ben uykusuzluk için blisinat kullanıyorum

Daha az once cise gittimde gordum donuma hem şeffaf su gibi akıntı üstüne kahve leke geldii ama midemde bulanıyor pek ağrım yok

hafif kahve lekeyse bi şey olmaz Allah n'apmasın ya öyle bi yazmışsın ki korktum, diğer gruplarda yazanlar var mı diye bakmaya başladım

farkında olmadan yormuş olabilirsin kendini hallam yaa korkuttun kız, hafif lekeyse bi şey olmaz

Ayyy bende korktum amaaa gerçekten nezamandır gelmiyordu nerden çıktı bu dedim bian ödüm koptuu biraz yoruldum bugün evett ondanmıdırr inşaallahh devam etmezz hem hafif hem biraz siyahımsı gelmis yani

Ayyy bende korktum amaaa gerçekten nezamandır gelmiyordu nerden çıktı bu dedim bian ödüm koptuu biraz yoruldum bugün evett ondanmıdırr inşaallahh devam etmezz hem hafif hem biraz siyahımsı gelmis yani

benim hep okuduğum kırmızıya dönerse biraz alarm durumu ama kahveyse biraz daha rahat

ben de bugün ilk defa çalıştığım ofise gittim kısa süreliğine , benim de rahimde ağrı oldu

bu bebeler hiç zora gelemiyo

Hahahahah sonuna güldüm sorma yaa hiç zora gelmiyo evettt neseki sanki kesildii inşaallahh devam etmez yorgunluğumdan demekkii ödüm koptu görünce biliyorum kırmızı olursa alrm zaten ama kaç haftadır geldiği yok bu nerden çıktı dedim birden

bak demiş ki ilk trimesterda olur, hatta 2. trimesterde de olur ama seyrek olur demiş

şu an sorun yok gibi duruyo artarsa o zaman bi doktora sorarsın, şu an için telaşlanmana gerek yok kuzu

Eklentiler

• 086C19F8-EC96-4D65-B53E-2AADDF168831.webp
    43 KB · Görüntüleme: 65
bak demiş ki ilk trimesterda olur, hatta 2. trimesterde de olur ama seyrek olur demiş

şu an sorun yok gibi duruyo artarsa o zaman bi doktora sorarsın, şu an için telaşlanmana gerek yok kuzu
Yok kuzum çok şükür az önce baktım kesildii gibi çok şükürr gördüğüm gibi hemen geldim yazdım size sağoll kuzuuu içim rahatladıı

bugün ofise uğradım demiştim ya dönerken eşimle jokere girdik, şöyle bi bebek arabalarına baktık, bakarken satıcı geldi işte biraz anlattı, sonra dener misiniz, sürün lütfen dedi

öyle kaldım, n'apacağımı bilemedim vallasürüyorum ama çok garip bi his elimde öyle eğreti durdu ki, sallamasyon ileri geri yapıyorum saçma sapan

sonra kadın bi tane doğum listesi verdi, bunlar size lâzım olacak falan defi ama benim kafa gitti tabii

ayy biz bi de bi kaç ay sonra bebek arabası falan mı alıcaz çok güzel ve çok garip

Ayyyyyy çok garip bi his zateenn allahh herkese sağlıklq kucağına almayı nasiipp etsinnn nasıl bi liste o pekiii heryerde veriyorlarmı acabaa fiyatları nekadarr baktınızmı buara herşey uçmuş

Ayyyyyy çok garip bi his zateenn allahh herkese sağlıklq kucağına almayı nasiipp etsinnn nasıl bi liste o pekiii heryerde veriyorlarmı acabaa fiyatları nekadarr baktınızmı buara herşey uçmuş

evet yaaa

dur hemen sayfalarını çektim şimdi, ekliyorum hemen

Eklentiler

• EC01DDF0-6732-4D5E-9DBC-7FF7B22CF570.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 93E5AADD-C302-48C9-8BE7-D66AD33707A0.webp
    45 KB · Görüntüleme: 69
  • 05587309-284B-4951-A5CD-1503240644E9.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 75FBE5E5-1EB1-477D-B77F-BD5158A29CAE.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 2932DB8E-F99D-4BC0-B91B-16EC3D0794DE.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 6CAF2452-750E-4CA0-8FF2-19AFD4AFBF4C.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 5F8631E6-AF85-411E-BB8D-A5F54BECFFE6.webp
    25 KB · Görüntüleme: 64

bu arada hiç fiyatlarına bakmadık muhtemelen
e-bebek'e de bakarız ama liste iyi oldu diyeceğim de maşallah bi ben yokum listede valla

bebek arabalarının fiyatlarına baktık onların fiyatları güzelmiş, bayağı bi güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…