Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor maşallah kuzu çin takvimin de ne çıkmıştı
doktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlar

anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mıııı

içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklan
Evet gerçekten araştırıp gitmek lazım

Canan sen yine çok pc'ye ya da telefona bakma yine artmasın, bu akşam da erken yat kuzu
Evet canım yaa, doğru diyorsun, bakmamam lazım aslında.
Mide bulantım geçince bi rahatlık geldi ama göz ve burun akıyo hala.
Yüzümün sağ tarafı çok fena.

Annemdeyiz, 9’da iğnemi vurup eve geçicez inşallah. Gider gitmez yatarım.

Kuzum çok geçmiş olsun. Valla anne evinde olmak bana çok iyi geldi. Umarım sende bir an önce iyilesirsin

Kuzum benim sağlık ocağında fazla çıkmıştı

Kizlar ben serenity İzmir diye bir kliniğe yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Fiyatlarda biraz daha indirim rica etmiştim ama dolardaki artış sebebiyle bunun mümkün olmadığını hatta fiyatlarda artış olduğunu söylemişlerdi. Sizlere fikir olmasına adina paylaşma gereği duydum. Hepimiz güzel haberlerle şu dönemi atlatalim.
Kızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Canım çok sevindim gözün aydın darısı hepimizin başına

Teşekkür ederim canım. Aminn. Herkes güzel haberlerle gelsin İnşallah.

Çok üzüldüm kuzucum ya . Üzülme sakın vardır bunda da bi hayır.

Aynen canm bende öyle düşünüyorum bırakıp bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselmez

Tamam canm teşekkür ederim önerin için bi tekrar dahiliyede kan vereyim inşallah yüksek çıkmaz

Fıstık gibisin. Tü tü tü maşallah sana
Canım çok üzüldüm.
10 haftalıkken öğrendin ama 8 haftalıkken kalbi durmuş demişsin ya, yani hamile olduğunu öğrendiğinde kalbi mi durmuştu
Ve kalbinin ne zaman durduğunu anlayabiliyorlar mı öyle?
Ay çok üzüldüm canım ya çok etkileniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…