- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #10.641
Cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor maşallah kuzu çin takvimin de ne çıkmıştıKızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Evet gerçekten araştırıp gitmek lazımdoktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlar
anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mıııı
içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklan
Evet canım yaa, doğru diyorsun, bakmamam lazım aslında.Canan sen yine çok pc'ye ya da telefona bakma yine artmasın, bu akşam da erken yat kuzu
Kuzum çok geçmiş olsun. Valla anne evinde olmak bana çok iyi geldi. Umarım sende bir an önce iyilesirsinsweetgirlcandy ve @rollercoaster
Kızlar çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Dün sabahtan beri başlayan migren ağrım hala geçmedi maalesef.
Söylemiştim ya, auralı migren benimki.
Mide bulantısı oluyo.
Dün akşama kadar çubuk kraker, 1 galeta, 3 kayısı yedim ve 6 kere çıkardım.
En sonunda halamdan şehriye çorbası istedik, eşim de patates haşladı.
Azıcık onları yiyip uyuyabildim.
Bugün işe giderken eşim beni anneme bıraktı. Eve girer girmez tekrar çıkardım.
Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala.
Doktor mu yönlendiriyor bu labaratuvarlara Urfadayim çünkü hiç bilmiyorum burada fetal dna yapılıyor mu yani kan gönderiliyor mu bilmiyorum bende doktoruma soracağım.
Yasal kürtaj süresi 10 hafta diye biliyorum ama anomali durumu farklı oluyor o zaman doktorlar yonlendiriyor zaten. Bazı durumlarda hiç yaşamla bagdasmama oluyormuş o zaten aileye de bırakmıyorlar sanırım kararı heyet alıyor
Kuzum benim sağlık ocağında fazla çıkmıştıDemi bende ilacı bırakırsam artar diye çok korkuyorum ama doktorum da bırak deditekrar bir dahiliyeden randevu alıp kan mı versem acaba. İki ölçüm de sağlık ocağında olmuştu sağlık ocağı fazla mı çıkarıyor acaba. Bi de benim daha önce hiç tiroid problemim olmamıştı hamile kaldıktan sonra oldu
Bende de lekelenme şeklinde şuan kahverengi olarak devam ediyor.Doktorumun bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.O yüzden bol bol yatıcam artık seyahat vs yasak merdiven çıkmak bile yasak
Bende bugün baya araştırdım.Doktorum bu testi yaptırırsam başka taramam testlerine gerek olmıyacağından bahsetti.ben yaptıracağım sanırım 3500 gibi bir fiyat verdiler.Hiç olmassa kafam rahat olur diye düşünüyorum.Pazartesi kan vereceğim
Kizlar ben serenity İzmir diye bir kliniğe yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Fiyatlarda biraz daha indirim rica etmiştim ama dolardaki artış sebebiyle bunun mümkün olmadığını hatta fiyatlarda artış olduğunu söylemişlerdi. Sizlere fikir olmasına adina paylaşma gereği duydum. Hepimiz güzel haberlerle şu dönemi atlatalimBana plasentayı gösterdi ama rahim ağzında falan hiç öyle bir şey söylemedi.
İstirahat dedi sadece.
Fetal DNA’yı ben de mantıklı buluyorum ancak biraz korkmaya başladım. Ya olumsuz bir sonuç gelirse, hamilelik nasıl geçer bilemiyorum.
Canım çok sevindim gözün aydın darısı hepimizin başınaKızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Gözünaydınnnnnn ne kadarlıktı kuzucukKızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına İnşallah.gözün aydın
Teşekkür ederim canım. Aminn. Herkes güzel haberlerle gelsin İnşallah.Kuzum çok geçmiş olsun. Valla anne evinde olmak bana çok iyi geldi. Umarım sende bir an önce iyilesirsin
Kuzum benim sağlık ocağında fazla çıkmıştı
Kizlar ben serenity İzmir diye bir kliniğe yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Fiyatlarda biraz daha indirim rica etmiştim ama dolardaki artış sebebiyle bunun mümkün olmadığını hatta fiyatlarda artış olduğunu söylemişlerdi. Sizlere fikir olmasına adina paylaşma gereği duydum. Hepimiz güzel haberlerle şu dönemi atlatalim.
Canım çok sevindim gözün aydın darısı hepimizin başına
Teşekkür ederim.Gözünaydınnnnnn ne kadarlıktı kuzucuk
Teşekkür ederim canım. Çin takvimine hiç bakmamıştım. Ramzide erkekti ama.Cinsiyetler yavaş yavaş öğreniliyor maşallah kuzu çin takvimin de ne çıkmıştı
Evet gerçekten araştırıp gitmek lazım
Ay demekki çin de ramzi de hikayeTeşekkür ederim canım. Çin takvimine hiç bakmamıştım. Ramzide erkekti ama.
Çok üzüldüm kuzucum ya . Üzülme sakın vardır bunda da bi hayır.Devlette genel anestezi yapmıyorlar canlı yapıyorlar özelde anestezi verip yapıyorlarmış ama büyük kısmı düşmüş bazı parçalar kalmış dedi onlarda düşer diye bi iki gün bekleyeyim dedim olmasa özele gidip yapayım mecbur bebeğim 8 haftalıkken durmuştu kalbi ben biraz geç öğrendim öğrendiğimde 10. Haftasıydı
Aynen canm bende öyle düşünüyorum bırakıp bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselmezŞeker tiroid hamilelikte ortaya çıkıyormuş bazen. Sizin de öyle olmuş sanırım. Doktoru dinleyip bir hafta bırakıp kontrol için kan verirdim ben olsaydım sanırım. Sağlık ocağında fark edeceğini sanmıyorum ama
Tamam canm teşekkür ederim önerin için bi tekrar dahiliyede kan vereyim inşallah yüksek çıkmazBen yıllardır tiroid hastasıyım. Değerim 38 lerde idi. Yüksek mg da ilaç kullanıyorum. En son 2. 5 a kadar düşürdük. Ama sağlık ocağında kesinlikle yanlış. Kan orada bekleyip tahlile gittiği için yanlış çıkıyormuş. Kendi doktorum söyledi. Sen son olarak dahiliye ye git. Ölçtür ilaca o karar versin. Aklından da çıkmış olur.
İnşşşşşAynen canm bende öyle düşünüyorum bırakıp bir hafta sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselmez
Teşekkür ederim bugün ay tutulması vardı ama ben iyiydim şükür. Midem arada bulanıyor onun haricinde iyiyimMerhabalar, bugün iyiyim baya hani kilo almıştın bence hiç almış gibi durmuyorsunmaşallah arkadaşım.
Fıstık gibisin. Tü tü tü maşallah sanaSelammmm
Canım çok üzüldüm.Devlette genel anestezi yapmıyorlar canlı yapıyorlar özelde anestezi verip yapıyorlarmış ama büyük kısmı düşmüş bazı parçalar kalmış dedi onlarda düşer diye bi iki gün bekleyeyim dedim olmasa özele gidip yapayım mecbur bebeğim 8 haftalıkken durmuştu kalbi ben biraz geç öğrendim öğrendiğimde 10. Haftasıydı
680 dediler bana ikili test fiyatınıİkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
Okadar pahalımı yaa680 dediler bana ikili test fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?