Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
geçmiş olsun kuzucum. bir an önce ağrıların geçer umarım

Urfa’da kesin vardır diye düşünüyorum. Özel muayenehaneye mi gidiyorsunuz? Tek tek doktorları arayıp sorarsınız olmazsa. Kars’ta ben hiç umut etmiyordum doktoruma sordum yapıyoruz dedi şok oldum. Urfa’da çoktaaaaan vardır

geçmiş olsun kuzucum. bir an önce ağrıların geçer umarım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçer.

Bu arada diş eti problemi bende de 1-2 gündür var.
Hamileliğin ilk aylarında vücuttaki kan miktarı arttığı için diş eti kanamaları ve buna bağlı olarak diş eti rahatsızlıkları olabiliyormuş.

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Özel kliniğe gidiyorum canım vardır büyük ihtimalle bakalım tek ihtiyaç olmasın da
Kuzum migren çok kötü oluyor hemen geçer inşallah çok geçmiş olsun

Demi bende ilacı bırakırsam artar diye çok korkuyorum ama doktorum da bırak dedi tekrar bir dahiliyeden randevu alıp kan mı versem acaba. İki ölçüm de sağlık ocağında olmuştu sağlık ocağı fazla mı çıkarıyor acaba. Bi de benim daha önce hiç tiroid problemim olmamıştı hamile kaldıktan sonra oldu

Saolun Kürtaj da devlet hastanesinde canlı yapılıyor yapamadım öyle özelde yapmak isteyorum özelin fiyatını biliyor musunuz yada bilen var mı
Ne canlı mı? Haftasına göre değişiyor kürtaj fiyatları? Mesela 8 haftalıksa 1900 tl 10 haftalık 2000 tl gibi. Her hastahane farklılık gösterebilir. Bence sana yakın özel hastaneyi arayıp öğren fiyatlar malesef sürekli değişiyor.

Bende de lekelenme şeklinde şuan kahverengi olarak devam ediyor.Doktorumun bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.O yüzden bol bol yatıcam artık seyahat vs yasak merdiven çıkmak bile yasak
Bende bugün baya araştırdım.Doktorum bu testi yaptırırsam başka taramam testlerine gerek olmıyacağından bahsetti.ben yaptıracağım sanırım 3500 gibi bir fiyat verdiler.Hiç olmassa kafam rahat olur diye düşünüyorum.Pazartesi kan vereceğim

Şeker tiroid hamilelikte ortaya çıkıyormuş bazen. Sizin de öyle olmuş sanırım. Doktoru dinleyip bir hafta bırakıp kontrol için kan verirdim ben olsaydım sanırım. Sağlık ocağında fark edeceğini sanmıyorum ama

En temizi fetal zaten, yaptırın gitsin ee o zaman cinsiyeti de öğreneceksiniz

Çin takvimine göre doğru çıktı mı peki?? Hajsjsjsh bir umut biz de var ya
Çinde kızdı. Çin zaten tutmuyor kimsede
Ayy çok geçmiş olsun ya baş ağrısı dayanılmaz ilaçta içemiyorsun. Iyi yapmışsın annene gitmekle
Hee yiyormuşsun da bende hiç yok gibi bir şey kalsiyum alımı Dur bakam ekran görüntüsü almış mıyım ben

Devlette genel anestezi yapmıyorlar canlı yapıyorlar özelde anestezi verip yapıyorlarmış ama büyük kısmı düşmüş bazı parçalar kalmış dedi onlarda düşer diye bi iki gün bekleyeyim dedim olmasa özele gidip yapayım mecbur bebeğim 8 haftalıkken durmuştu kalbi ben biraz geç öğrendim öğrendiğimde 10. Haftasıydı

Kızlar yarın 11’de randevum var. 8+2 oluyoruz yarın. Dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Umarım bebeğim sağlıklıdır kalp atışlarını yine duyabiliriz

-C-A-N-A-N- canım yarın bana oksaparın dozunda değişiklik yapmak gerekir mi diye bir test yapacak doktor. Adını söylemedi ama araştırdığım kadarıyla anti faktör xa testi diye geçiyor. Sen yaptırdın mı bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…