Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahahahaha bizide uçuracak paralarla ahh ahh en iyisi e bebekk bizde öyle düşünmüştük

Hamileliğimi biliyordum zaten en son kontrole gittiğimde 7+6 dedi doktor kalp atışı var dedi bi sıkıntı yok dedi bende iki hafta kontrole gitmedim 10 haftalık olunca gittim kontrole doktor 8+0 da kalbı durmuş dedi evet kaçıncı haftada durduğunu teşhis edebiliyorlar yani o son kontrolümden bir gün sonra kalbı durmuş

Güzel haberlerle gel inşallah gümbür gümbür duy kalp atışını
Kızlar doktordan çıktım. Ense kalınlığı, burun kemiği her şey normal çıktı çok şükür.
%80 kız dedi.
Maşallah hadi gözün aydın bundan sonra Allahın izniyle daha rahat
Kızlarr ya ilkdefa bugü baya kahve leke geldi siyahla beraber buniye böyle olduki
Koyu renk olması beklemiş eski kan demekmiș bence korkma devamı da gelmemiş zaten gelirse bi gidersin doktora olmadı

Evett canımcımm oyle yaparım yarın ola hayrola inşaallahh devam etmezz

Gittinmiki sen hemen
Evet ben hemen doktorumu aradım.İlk gördüğümde kırmızı leke şeklindeydi sonra kahverengiye döndü.Kalp atışlarına baktık gece.Bugünde kontrole gittiğimde bebeğin plasentasının rahim ağzında oldğunu öğrendik bol bol yat merdiven çıkma seyahat etme vs dedi

Selamm canım ay ne tatlısın maşallah sana canım. Kizlar telefonumda problem vardı o yüzden giremedim fazla neler yapıyorsunuz. Nasıl gidiyor hamişlik dönemi ben ayakta fazla kalamıyorum arkadaslar ya. Kalcamdan resmen bacaklarım tutuluyor yuruyemiyorum resmen. Kilitleniyorum resmen

Cok geçmiş olsun canımm benimmm geçecekk buda inşaallahhhh bolbol dinlen canımm demekki daha tutunmaya çalışıyorr

Ayyy bende korktum amaaa gerçekten nezamandır gelmiyordu nerden çıktı bu dedim bian ödüm koptuu biraz yoruldum bugün evett ondanmıdırr inşaallahh devam etmezz hem hafif hem biraz siyahımsı gelmis yani
Kuzum çok eski kandır muhtemelen yorulunca geldi dediğin gibi hiç takılma alıştık artık hepimiz nerdeyse

Ya kızlar yok uykularım gitti resmen sabaha kadar otursam banamısın demem ki ben en geç 12 de uyuyan bi insanım uykuya dalmakta asla zorlanmazdım ama sabahları çok zorlanıyorum geç yattığım halde erken uyanıyorum geri uyuyup uyanınca da ayılmak 2 saatimi buluyor napıcam böyle

Ooyyyy sıpaaa cinn gibi herhalde şimdideenn anasını uyutmayyy benim edense dünden beri çok uyku tutmaya başladı artıkk hayattaa günduz hiç uyumamm 3buçukt abi uyumuşum 5 te uyanmişım uzandığım gibi vurmuşum gitmişimm bende sen gibiydim geç uyusam sabah erken uyanıyordum hemenn yanii geriyede uyuyamıyordum psikolojim bozuluyodu ya

Artık hayal ediyorum eskiden uykum gelirdi uyurdum ne güzel hayale bak pü

al benden de o kadar zombie gibi oldum

gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…