Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ya bir de cinsiyeti belli olan arkadaşlar kalp atışını kaç duymuştunuz hatırlıyor musunuz ? bazen kalp atışı da belli ediyor diyorlar

Avene yüz ve vücut ürünlerini severek kullanıyorum ama şampuanını beğenememiştim ben. Insight kullanıyorum şampuan

Hee tamam canımm özeldeydin sandım da ondan sordum bende özele gidiyorum ama genede mutlaka orda ettiririmm artıkk 2 günde çıkıyor dimi
Bilmiyorum ki bugün bana 10 günde çıkıyor dedi ama o kadar uzun sürmez bence altı üstü iki hormona bakılmıyor mu niye o kadar sürsün

Reactions: Jou
benim ilk haftalarda 130 du yanlış hatırlamıyosam cinsiyeti erkek
135 altı erkek 140 üstü kız diyorlar genelde. o zaman buna göre senin ki tutmuş :)
benim ki yine arada kaldı ya doktor bana 140 civarları demişti adhasdkaslja ay yok ben bu çocuğun cinsiyetini öğrenemicem hahahaha

Yaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuan

Maşallah canımm ne güzel darısı bizimkilere
Ohhh maşallah ne güzel haberler var bugün çok şükür
Yaaaa benim kupkuruuuu
Benimde öyle yanaklar kabardı burun kenarları kurudu
Kizlarrrrr test sonuclarim geldi. Rabbime binlerce şükür olsun sağlıklıymıs evladim. Ve cinsiyetini de öğrendik ki ramzi doğru çıktı
Gözün aydın canım çok şükür

Çok teşekkür ederim canim. Allah sağlıkla kucağımız da gördüğümüz günleri de hepimize nasip etsin Amin.

Yaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuan
aslında o belli olmuyor. çünkü kuzenimin 9 ay boyunca cildi çok bozuktu sivilcelerden yüzü gözükmüyordu neredeyse ama erkek doğurdu haha

Ben ona çok güvenmiyorum canım yaa, çünkü kalp atışını ne zaman duyduğuna göre değişir o.
Ben 5+4’te duydum, 89’du mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…