Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

benim de özellikle kulağın arkası var ya oralardaki saçlarda daha çok beyaz var, galiba ırsi bu, kardeşimle aramızda 3 yaş var, onda bir tane bile yok, biz almışız demek ki genlerden, bizde gırla

Merhaba ben uzman kuaför eğitimciyim. @edahayalimajmaker insta. Saçlarınızı 6 aydan sonra bitkisel içerikli boya ile boyamanızı tavsiye ediyoruz. Bana kalsa hiç boyamayın ama. Saçla ilgili bir konu danışmak isteyen olursa burdayım

benim de özellikle kulağın arkası var ya oralardaki saçlarda daha çok beyaz var, galiba ırsi bu, kardeşimle aramızda 3 yaş var, onda bir tane bile yok, biz almışız demek ki genlerden, bizde gırla

Ay bu kadar olur.
Şubat’ta 37 olucam. Senelerdir beyazlarım var. Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, bir tane beyazı yok.

Tam hamilelikten önce balyaj yaptırmıştım ben, beyazlar çıktıkça o sarılarla karışacak diye ümit ediyorum.

Ay hadi bakalım, doğum sonrası sadece bir an önce kilomuz eski haline dönsün.

Kaşları kirpikleri dökülenlerin kızı oluyomuş.
Cinsiyet belli mi?

Çok geçmiş olsun. Evet, burun kanamasını ben de okumuştum.

.

Kızlar geçen günlerde mayıs annelerine merağımdan girip selam verdim cinsiyet haftalarını öğrenmek için allahım girdiğim gibi çıktım ne kadar yabancı geldi orası burası yuvamız olmuş resmen burası kapansa herhalde birbirimizi bulmak için kayıp ilanı veririz

Bende arada bakıyorum doğum 6.6 gözüküyor Allah bilir. Kızımı 2 hafta erken dünyaya getirmiştim belki son an mayısa kayabilirim diye ama başka birinin evi gibi yabanciladim

Canım benimde negatif yani biz neler yiyemicez hamilelik boyu mu ayrıca kokoreç yok mu yani

Reactions: kdv
Kaybolmayalım erken doğursak da burdayız

Benim gerilme de göbek deliğimin alt kısmı:))

Benim tüylerde öle bi hızlı çıkmaya ve uzamaya başladı ki anlatamam:)
Farklı farklı şeyler
Bitkisel boyalara izin veriyor doktorlar canım sorarsın doktoruna
Valla ben uygun gördükçe alıyordum bebek yokken. Yorganı yastığı bile var Ağız mendili aynen yaa yeğenimden biliyorum geçen 1 paket aldık eşime dedim ki bundan daha çok almalıyız ben 6 tane çıt çıtlı body i 8 er liradan aldım e bebekte indirim vardı hatta 6 al 5 öde. Civili de seviyorum keşke bizim burda mağazası olsa
Galiba benm bebegim bir prenses kiza benzetti diger gelişine kesinlesir dedi ahh ne guzel şey evlat.
Yaaa sağlıkla gelsin kızçemiz

Aslında benim de içim gidiyor birkaç parça beğendim ama alamıyorum korkudan. Sağ salim 5 ayı görsem herhalde o zaman başlarım almaya. Şimdi cesaret edemiyorum. Ama ürün beğeniyorum, piyasayı araştırıyorum. Alacağım zaman gerekirse bir haftada her şeyini halledebilirim. Çok da tatlı oluyor bebek eşyaları. Bakması bile bu kadar zevkliyse onları kullanırken ne olacak kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…