Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bende gaziantepliyim ama bursada yasiyorum 18 yildir.Acikcasi ben doktorumu biraz arastirdim sonra instagramdan baktim sanki yillardir taniyo gibi hissettim gittigimdede oyle oldu hemen kaynaştik
Bende bursadan :) özel anadolu hastanesine gidiyorum Dr murat kadıoğlu üstüne başka doktor tanımam asla

Müslim battaniye ve nohut battaniye almanı tavsiye ederim canım bizimkiler yaz bebeği olacağı için Müsline çok ihtiyaç olacak. Ağız mendili ve çıtçıtlı badi de ilk alımlar için ideal canım

kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mıydı aranızda ?
Benim idrar tahlili sonuçlarımda bakteri negatif ama lökosit 83,25 p/HPF
Ürolojiye mi gitmek gerek kadın doğuma mı?
Acile gitsem bişey yapabilirler mi?
Vardı bir kaç kişi burda. Bence acile gitmeyin kendi doktorunuza gidin

Sabah sigorta ile sorun yaşayan kimdi unuttum eğer bu mesajı görürse; sigorta yaparken size seçtirmişler miydi doğum şeklini?
Bak poliçem buydu. 1300 TL yaptırmıştım. Yenilendiğin de ne kadar olur bilemem. Ya da yenilemeye gerek var mı onu da bilmiyorum. Ama sigortacım çok emin kendinden poliçenin doğumu karşılayacağından

Eklentiler

• 612CD7FE-9355-4383-B719-EE2074DC170D.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 48
Müslim battaniye ve nohut battaniye almanı tavsiye ederim canım bizimkiler yaz bebeği olacağı için Müsline çok ihtiyaç olacak. Ağız mendili ve çıtçıtlı badi de ilk alımlar için ideal canım
Ben hemen 1 tane nohut aldım. Şimdilik 2 müslinim var ama baya fazla almayı düşünüyorum.

ben de öyle ve benim de çıkmaya başladı hiç mutluluk verici değil

ben tahammül edemiyorum yaa doğumdan sonra dökülmezse dökülmesin kendisi bilir

Merhaba canım sende mi Gaziantep tesin kime gidiyorsun

kızlar bu saç boyaması hakkında bilgisi olan var mı ?
yaklaşık 3 aydır boyamıyorum saçımı ve benim saçımda çok beyaz var yaşıma rağmen :) çok yaşlı sayılmam ya 27yim :)
o beyazları gördükçe sinirlerim bozuluyor

Ben hemen 1 tane nohut aldım. Şimdilik 2 müslinim var ama baya fazla almayı düşünüyorum.
Ben taa ilk evlendiğimde lcw dan iki tanesini 10 TL ye almıştım hep Bi heves hamile kalırım diye 4 yıldır kırklık yapıyorum ağız mendili i de çok aş canım bir de civil de çıtçıtlı bodyler 9 TL haberiniz olsun çok kaliteli

ben 39 oluyorum önümüzdeki ay ben beyazları saldım bak şöyle şerit halinde uzuyo artık

Eklentiler

• 22D4E62A-E511-4B8C-B315-3E04A5151F1F.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 78
Ikinci 3 ay organik boya ile boyanıyormus Saglikcibiranne var instagramda orda okumuştum bendede uzun süredir var beyazlar genetik sanırım

12. haftadan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsn dedi bana doktorum. Ben 4. Ay gibi boyamayı düşünüyorum açıkcası.

Reactions: kdv
Ayy tamam bakayım onlara
Yaptırdığımız lazerler boşa gitmez umarım ee almazsak da olmaz ki mecbur alınacak
Bak poliçem buydu. 1300 TL yaptırmıştım. Yenilendiğin de ne kadar olur bilemem. Ya da yenilemeye gerek var mı onu da bilmiyorum. Ama sigortacım çok emin kendinden poliçenin doğumu karşılayacağından
bugün hastane bana birkaç şey saydı sigorta karşılamaz dikkat edin diye sigortacıyı aradım böyle böyle dediler dedim o da o kadar emin ki hayır karşılıyoruz dedi. Vazgeçtim o yüzden hiç bulaşmamaya karar verdim.

Ben geçen hafta hayvan gibi kokoreç yedim.
oohhhh en sevdiğim ama benim toxaplazmam negatif o yüzden yiyemiyorum
ben 39 oluyorum önümüzdeki ay ben beyazları saldım bak şöyle şerit halinde uzuyo artık
ayy aynı benim de öyleeee. ama benim sadece ön kısımda yok. her yerde var :)
Ikinci 3 ay organik boya ile boyanıyormus Saglikcibiranne var instagramda orda okumuştum bendede uzun süredir var beyazlar genetik sanırım
12. haftadan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsn dedi bana doktorum. Ben 4. Ay gibi boyamayı düşünüyorum açıkcası.
yine doktoruma sorarım tabii ki ama bunu duyduğuma sevindim :) :)
ay sorma ben de :)

Ben bebek tarağı da aldım chicconun düşünebilirsin canım konak olmasın diye her gün taramak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…