- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.101
Bende bursadan :) özel anadolu hastanesine gidiyorum Dr murat kadıoğlu üstüne başka doktor tanımam aslabende gaziantepliyim ama bursada yasiyorum 18 yildir.Acikcasi ben doktorumu biraz arastirdim sonra instagramdan baktim sanki yillardir taniyo gibi hissettim gittigimdede oyle oldu hemen kaynaştik
Müslim battaniye ve nohut battaniye almanı tavsiye ederim canım bizimkiler yaz bebeği olacağı için Müsline çok ihtiyaç olacak. Ağız mendili ve çıtçıtlı badi de ilk alımlar için ideal canımHiçbir şey almadım ben ya. İhtiyaç listesinin nokta atışı vahşi yoluyla inmesini bekliyorumne seçeceğim nasıl seçeceğim bebeğe hiçbir fikrim yok tam satıcıların kandırcağı sudan çıkmış balık
Vardı bir kaç kişi burda. Bence acile gitmeyin kendi doktorunuza gidinkızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mıydı aranızda ?
Benim idrar tahlili sonuçlarımda bakteri negatif ama lökosit 83,25 p/HPF
Ürolojiye mi gitmek gerek kadın doğuma mı?
Acile gitsem bişey yapabilirler mi?
Bak poliçem buydu. 1300 TL yaptırmıştım. Yenilendiğin de ne kadar olur bilemem. Ya da yenilemeye gerek var mı onu da bilmiyorum. Ama sigortacım çok emin kendinden poliçenin doğumu karşılayacağındanSabah sigorta ile sorun yaşayan kimdi unuttum eğer bu mesajı görürse; sigorta yaparken size seçtirmişler miydi doğum şeklini?
Ben hemen 1 tane nohut aldım. Şimdilik 2 müslinim varMüslim battaniye ve nohut battaniye almanı tavsiye ederim canım bizimkiler yaz bebeği olacağı için Müsline çok ihtiyaç olacak. Ağız mendili ve çıtçıtlı badi de ilk alımlar için ideal canım
Bende yıldırımaaa Nilüferdeyim ben
Ay ben bunu da bilmiyordum.
Doğumdan sonra bir müddet bekleyeyim bari.
Şimdi almak gibi bir niyetim yok zaten, 8 yıl önce tüm vücut epilasyon yaptırmıştım. O günden beri hiçbir yerimi almıyorum.
Göbek çevresi üst bacak tamamen sıfırlanmıştı, şimdi yavaş yavaş eskisi kadar olmasa da tüylenme çıkmaya başladı.
.
Merhaba canım sende mi Gaziantep tesin kime gidiyorsunYok maalesef telefonda fiyat bilgisi vermiyorlar. Gaziantep e gidiyorum. En son gittiğim doktora da yorumlara bakarak gitmiştim biraz gergin davrandı bize gerildim bir daha ona gitmeyi düşünmüyorum öğle arasıydı ayrıntılı bilgi alamadık ama girişteki sekretere sordum bizde doğum çok uygun 2300-2500den başlıyor fiyatlar gibi bir şey dedi. Bir sonraki muayeneye Akademi hastanesine gitmeyi düşünüyorum bir de oradan fiyat alayım
Ben taa ilk evlendiğimde lcw dan iki tanesini 10 TL ye almıştım hep Bi heves hamile kalırım diye 4 yıldır kırklık yapıyorumBen hemen 1 tane nohut aldım. Şimdilik 2 müslinim varama baya fazla almayı düşünüyorum.
Ay ben bunu da bilmiyordum.
Şimdi almak gibi bir niyetim yok zaten, 8 yıl önce tüm vücut epilasyon yaptırmıştım. O günden beri hiçbir yerimi almıyorum.
Göbek çevresi üst bacak tamamen sıfırlanmıştı, şimdi yavaş yavaş eskisi kadar olmasa da tüylenme çıkmaya
kızlar bu saç boyaması hakkında bilgisi olan var mı ?
yaklaşık 3 aydır boyamıyorum saçımı ve benim saçımda çok beyaz var yaşıma rağmen :) çok yaşlı sayılmam ya 27yim :)
o beyazları gördükçe sinirlerim bozuluyor
Heryer yıldırımBende yıldırım
Ikinci 3 ay organik boya ile boyanıyormus Saglikcibiranne var instagramda orda okumuştum bendede uzun süredir var beyazlar genetik sanırımkızlar bu saç boyaması hakkında bilgisi olan var mı ?
yaklaşık 3 aydır boyamıyorum saçımı ve benim saçımda çok beyaz var yaşıma rağmen :) çok yaşlı sayılmam ya 27yim :)
12. haftadan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsn dedi bana doktorum. Ben 4. Ay gibi boyamayı düşünüyorum açıkcası.kızlar bu saç boyaması hakkında bilgisi olan var mı ?
Ayy tamam bakayım onlaraMüslim battaniye ve nohut battaniye almanı tavsiye ederim canım bizimkiler yaz bebeği olacağı için Müsline çok ihtiyaç olacak. Ağız mendili ve çıtçıtlı badi de ilk alımlar için ideal canım
Yaptırdığımız lazerler boşa gitmez umarımAy ben bunu da bilmiyordum.
Göbek çevresi üst bacak tamamen sıfırlanmıştı, şimdi yavaş yavaş eskisi kadar olmasa da tüylenme çıkmaya başladı.
.
Bak poliçem buydu. 1300 TL yaptırmıştım. Yenilendiğin de ne kadar olur bilemem. Ya da yenilemeye gerek var mı onu da bilmiyorum. Ama sigortacım çok emin kendinden poliçenin doğumu karşılayacağından
oohhhh en sevdiğim ama benim toxaplazmam negatif o yüzden yiyemiyorumBen geçen hafta hayvan gibi kokoreç yedim.
ayy aynı benim de öyleeee. ama benim sadece ön kısımda yok. her yerde var :)ben 39 oluyorum önümüzdeki ayben beyazları saldım bak şöyle şerit halinde uzuyo artık
Ikinci 3 ay organik boya ile boyanıyormus Saglikcibiranne var instagramda orda okumuştum bendede uzun süredir var beyazlar genetik sanırım
yine doktoruma sorarım tabii ki ama bunu duyduğuma sevindim :) :)12. haftadan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsn dedi bana doktorum. Ben 4. Ay gibi boyamayı düşünüyorum açıkcası.
ay sorma ben de :)Ayy tamam bakayım onlara
Yaptırdığımız lazerler boşa gitmez umarımee almazsak da olmaz ki mecbur alınacak
bugün hastane bana birkaç şey saydı sigorta karşılamaz dikkat edin diye sigortacıyı aradım böyle böyle dediler dedim o da o kadar emin ki hayır karşılıyoruz dedi. Vazgeçtim o yüzden hiç bulaşmamaya karar verdim.
Ben bebek tarağı da aldım chicconun düşünebilirsin canım konak olmasın diye her gün taramak gerekAyy tamam bakayım onlara
Yaptırdığımız lazerler boşa gitmez umarımee almazsak da olmaz ki mecbur alınacak
bugün hastane bana birkaç şey saydı sigorta karşılamaz dikkat edin diye sigortacıyı aradım böyle böyle dediler dedim o da o kadar emin ki hayır karşılıyoruz dedi. Vazgeçtim o yüzden hiç bulaşmamaya karar verdim.
Bakayım teşekkürlerBen bebek tarağı da aldım chicconun düşünebilirsin canım konak olmasın diye her gün taramak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?