Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende arada bakıyorum doğum 6.6 gözüküyor Allah bilir. Kızımı 2 hafta erken dünyaya getirmiştim belki son an mayısa kayabilirim diye ama başka birinin evi gibi yabanciladim

ahahaa aynı şeyi düşündüm
benim de mayısa kayabilir diye düşünmüştüm en başta bu gruba girmeden önce hatta ikizler olursa anlaşmak güç olur, oğlak anne ikizler çocuk çatışma olacak diye mayısta doğurmayı dilemiştim
bi grup var mayıs anneleri ve bebekleri oraya bir -iki bakmıştım, baktığımda orası çok gergindi
amaan dedim özge stresten uzak aman

sonra haziran'a bi baktım minnoşizmmm

sonra hep buradayım itiraf.com

Bende almama taraftarıydım eşim durmadı aldık şimdi bende almak istiyorum

Bende ikizleri hiç sevmem ve anlaşamam o derece Eşime diyorum diye diye çocuk ikizler oldu

Minnoşizm süpersin ya gerçekten burasının enerjisi çok güzel kızlar hepiniz iyiki varsınız

Kızlar ikizleri o kadar gömmeyin. İkizler annesi olmak zaman zaman da eğlenceli oluyor
Oğluma okuldan gelince soruyorum günün naaıl geçti annecim diye. Cevap biraz iyi, biraz da kötü
Gezmeye gidiyoruz. Mutlu musun oğlum? Biraz mutluyum biraz da mutsuz
Değişikler gerçekten
Ama kararsızlıkları bazen de zorlamıyor değil hani. Ama evlat işte her türlü seviliyor

ahahaa şu an çok tatlı geldi

biraz mutlu biraz mutsuz çok iyiiii

Oy oyyy evlat napacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…