Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İkizler Burcu olduğumu söylemeye korktum şu an sevdiklerime karşı iyiyimdir ama gerçekten de sevmediklerime karşı hiç çekilmezim demek arkamdan böyle diyorlar hajsjshhshshsh.

Ben de bi hafta erken doğursam da yengeç değil ikizler olsa diye içimden geçiriyorum
Annem diyor gör ikizler annesi olmak nasılmış kızlar biraz çekecez galiba

Aha burçlardan konuşuluyor oğlak anne ikizler bebe bir de ben varım ondan bizim babamız da yengeç ama o kadar eve bağlı sakin sözde asker ama yumoş yumoş bir kocam var bende yengec olsun istediydim ama ikizler olacak hayırlısı
Bende ikizleri hiç sevmem ve anlaşamam o derece Eşime diyorum diye diye çocuk ikizler oldu
Yaa bende hemen ona bakmıştım ikizlerle hiç anlasamam bende ama bebeyle anlasicaz artık yapacak bir şey yok

aynıyız biliyo musun? benim de eşim yengeç, onun için dedim yumoş yumoş bi burç diye, gerçekten öyle

demek ki oğlak kadınını en iyi çeken burç yengeç, biz zor karakteriz çünkü

ve dediğin gibi oğlak anne ikizler bebe, tam bir çatışma aynen anlaşıcaz artık başka yolu yok

aralık mı doğum tarihin? 29 aralık ben

Ayyyyy annene çok güldüm kadına ne çektirmişsen
Bende aynen baktım eşime dedim aboooo ikizler. O benim ikizleri sevmediğimi anlaşamadığımı bilir çok mu kınadık naptık

Hadi güzel haberlerle gel inşallah

İnşallah normal olağan bir şeydir

10 Ocak canım gerçekten zoruz yani bazen diyorum eşim beni iyi çekiyor. Ama oğlan olup yengeç olmasını isterdim annelerine tapiyorlar ben kendi esimden öyle gördüm

Koku da gitti ya. Yarım yamalak uykularla zaman geçirmeye çalışıyorum Dikkat edin kendinize hamilelik döneminde çok zormuş cidden
Yaa Rabbim zorlaştırmasın daha fazla. Çabucak atlat. Koku için okaliptus falan kokluyorlar bir dene istersen. Bol bol dinlen kuzum
Eki Görüntüle 2959037
şansımı deneyeyim dedim ben de sevgili -C-A-N-A-N- rica etsem buna da bakabilir misin karından
Ben erkek diyorum

Vallahaa yedim şiştimmm
Hiç keyfim yok bugün sürekli uyuma hissindeyim dün 1 de uyudum gece sabah kalktım öğlen resmen 12buçukta saate bibaktım şoke girdim

Ooooooo, naptın kuzu?

Ben de miden kötü sandım.
Benim tüm gün bulanıyo artık.
Ama şu beyaz leblebi çok iyi geldi.

Bu arada lekelenme ne alemde?

Canım, inşallah çok güzel haberlerle gelirsin.

Hadi bakalım, kaşıntı da önemli bir şey değildir inşallah.

Saat kaçta randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…