Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa Rabbim zorlaştırmasın daha fazla. Çabucak atlat. Koku için okaliptus falan kokluyorlar bir dene istersen. Bol bol dinlen kuzum

Ben erkek diyorum

Amin inş canım çok saol. Karbonat ve tuzu suya karıştırdım. Gargara yapıyorum ve burnumu onunla yıkıyorum oda baya iyi geldi ara ara geliyor koku bakalım.

Ooooooo, naptın kuzu?

Ben de miden kötü sandım.
Benim tüm gün bulanıyo artık.
Ama şu beyaz leblebi çok iyi geldi.

Bu arada lekelenme ne alemde?
Çok şükür lekelenmem yok kuzumm
Ama acıkınca daha kötü oluyo midem o normal zaten arada bi başım dönüyo benim ya gece afedersin çişe kalktım başım döndü bian dolaba çarptım birden kolum acıdı fena şuanda başım döndü oturduğum yerde uzansam kulağım ağrır otursam başım döner pek keyfimde yok ha leblebi iyi gelirr nohut uda beyazıda

Aaa, benim de dün gece çok döndü başım.
Yazdım hatta sanki.

Midem bulanıyo diye limon koklayıp yalamıştım yatmadan önce. Tam odaya geçtik dönmeye başladı.
Tansiyonun düştü heralde dedim ama normaldi.

Sonra çubuk kraker yiye yiye uyudum.

Evett benim de gece kalkarken oldu işte görmedim kuzum yazdığını hamileliktede görülüyormuş ya bu başdönmesii başladı demekkii yavaş yavaş aynı belirtiler yaşıyoruzz

EddaHayaL
Canım nasılsın
Bir kaç gün girmedim. Ne kadar büyümüş çoğalmışız. Yoksa yanlış gruba mi bakıyorum
Kız 58. Sayfadaydık en son 813e gelmiş... Ne ara oldu
Canım merhaba 2 topik ayrı açılmış bilinmeden oyüzden topik birleşmiş yeni yeni tanışma fırsatımız oluyoorr sizi burda ağırlamak güzell

Son düzenleme:
Reactions: kdv
EddaHayaL
Canım nasılsın
Bir kaç gün girmedim. Ne kadar büyümüş çoğalmışız. Yoksa yanlış gruba mi bakıyorum

Canım siz ikiniz başka sayfadan transfer olmuşsunuz sanki.

Bizim topik hep böyle gevezeydi.

.

EddaHayaL
Canım nasılsın

sizin galiba grup kapanmış, bugün şaşıran yeni arkadaşlarımızı ağırlıyoruz

hoş geldiniz

Canım merhaba 2 topik ayrı açılmış bilinmeden oyüzden topik birleşmiş yeni yeni tanışma fırsatımız oluyoorr sizi burda ağırlamak güzell
Teşekkür ederim canım. Hoş bulduk.
Canım siz ikiniz başka sayfadan transfer olmuşsunuz sanki.

Bizim topik hep böyle gevezeydi.

.
Öyle olmuş sanırım. Orayı zor takip ediyorduk bakalım buraya Nasıl adapte olcaz
sizin galiba grup kapanmış, bugün şaşıran yeni arkadaşlarımızı ağırlıyoruz

hoş geldiniz
Hoşbulduk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…