Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaçta kaç tuttu onlarıda kayıt et canımda bakalım nekadar doğru

Canım bu arkadaşa öylesine yorum yapmıştım, kız güzelliği alır derler ya, ondan.

Onu saymıyorum yani.
rollercoaster ’a ben bakmadım ama tutmuş.

Benim baktıklarımdan şimdilik 2 kişi var, biri tuttu biri tutmadı. Yüzde 50.

Amin inş canım çok saol. Karbonat ve tuzu suya karıştırdım. Gargara yapıyorum ve burnumu onunla yıkıyorum oda baya iyi geldi ara ara geliyor koku bakalım.
Hadi kolaylıkla atlat inşallah
Abovvvvv sabah ta bi uyandım sonra geriye uyudumm şuan uyusam uyurum vallahii o derece ya
Maşallah
@EddaHayaL
Canım nasılsın
Bir kaç gün girmedim. Ne kadar büyümüş çoğalmışız. Yoksa yanlış gruba mi bakıyorum
Kız 58. Sayfadaydık en son 813e gelmiş... Ne ara oldu
Sizin kapanmış konu hoş geldiniz
ay pardon ne ileyim tanıdığım bütün yengeçler ev kuşu ve çok drama queen lerdi senin yükselen mi farklı acaba
Yükselenim aslan benim ev kuşu değilim. Dönem dönem duygusal olur her şeye ağlama isteğim olur ama hep değil

evet öyleymiş minik tontik erkekmiş amiin sağlıklagidi gelsin hepimizin minnoşları

sen ne zaman gidiyosun doktora
Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galiba pazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi

Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galiba pazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi

ben onu bilmiyorum ama bak yine başlamış senin hey heyler doktor normal demiş yine altını kaşımaya başlamışsın

Aralık başı ayy iyi bari 5 gün kaldı 29 Kasım da olur 1 Aralık da olur sabredersen hadi güzel haberler acaba cinsiyeti söyler mi sonuçta 13. haftadasın artık

ayy yazdım da yazdım bunlar hep heyecan

editliyorum: tsh tiroidmiş baktım şimdi

Senin 12 haftalıkmıydı belli olduğunda

12+6 da enseyi falan ölçerken cinsiyete de baktı %90 erkek, muhtemelen değişmez dedi
Bende cumartesi gidicem 12+0 olucak tam belki gösterir birşeyler sağlıklı olduğunu göreyim şuan en önemlisi oda acayip bir tedirginlik var içimde hiç belirti olmamasıda kötüymüş yaa göğüs hassasiyetim vardı oda kalmadı güzel haberlerle dönerim inşallah

ayy göğüs hassasiyetine hiç takılma, benim en başından beri hiç olmadı biliyo musun?

hepimiz gitmeden önce bi evhamlanmaya başlıyoruz galiba gittiğinde bıcır bıcır göreceksin çok net bu haftalar kuduruk zamanları

İnşallah canım yaa herşey güzel olsun inşallah bundan sonrası hepimiz için

Ya kızlar ikizler burcunu. Neden o kadar gomdunuz ki? Benim eşimde ikizler ben çok seviyorum şahsen kendisini biraz kararsizliklar yaşıyor ama ailesini sever. Zekidir koruyucu kollayici bir yapısı var yani. Bence burçtan çok nasıl olacağı yetiştirmekle alakalı oldugunu düşünüyorum. Bende koç burcuyum ama burcumun özelliklerini pek tasidigimi düşünmüyorum. Sahi esime sorsam ikizler olmasa iyidi diyor Ne bilim been kötü bir yanını gormeedim belkide iç dünyası biraz karmaşıktır

Valla uzanıyorum sonra hafif baskı olunca kalkıyorum hemen
Aman kuzum dikkat et. Ben artık uzanma hareketinde bulunmuyorum yüz üstü yatmiyorum. Daha çok sol tarafa dönüp yatmayi öneriyorlar. Özellikle kanama yaşadıktan sonra daha dikkat ediyorum bence sende yapma kuzum.
Ya canım benim sorum saç kestirmekle ilgili aslinda. Saçınızı kestirmeyin diyorlar ama saçımın uçları keçe gibi oldu
Canım benimde negatif yani biz neler yiyemicez hamilelik boyu mu ayrıca kokoreç yok mu yani
Valla canım hamburger istiyor onu da korkudan yiyemiyorum. Ya az pismisse diye
Kuzum benim ki prenses kan tahlili vermiştim ya oradan söyledi doktorum. Sürpriz parti düşünüyor musun diye sordu birde doktorum dicektim hocam ben fenomen değilim

ya aslında biraz iki burcun uyumu önemli mesela ben oğlak zor burcum bi de yükseken de oğlak, kuralcı tarafı çok ağır, ikizler de zor burç o da kararsız

anne oğlak ikizler çocuk Allaaahhh hadi bana kolay gelsin

Ben hep kadın ikizlerle sorun yaşadım erkeği iyidir belki
Valla soluma hiç yatamıyorum ben genellikle yüz üstü daha çok. Uyuyamıyorum yoksa

Yazıyı görünce bende yazayım dedim bende de durum aynı zerre belirti yok korkuyorum haftaya cumartesi benimde randevum ne göğüs hassasiyeti ne Bi şey hiçbir şey yok resmen. Yazarsan buraya durumu çok sevinirim canm

Ben hep kadın ikizlerle sorun yaşadım erkeği iyidir belki

Valla soluma hiç yatamıyorum ben genellikle yüz üstü daha çok. Uyuyamıyorum yoksa
Bende soluma asla yatamıyorum belim çok ağrıyor zaten normalde de bel ağrısı çekerdim en rahat benimde yüz üstü ama artık sağa doğru deniyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…