- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.201
Bebek te uyusun anası gibi bol bol doğunca inşallahAbovvvvv sabah ta bi uyandım sonra geriye uyudumm şuan uyusam uyurum vallahii o derece ya
Ooyyyşş yesunn oninn totisiiiiniiBebek te uyusun anası gibi bol bol doğunca inşallah
Kaçta kaç tuttu onlarıda kayıt et canımda bakalım nekadar doğru
Hadi kolaylıkla atlat inşallahAmin inş canım çok saol. Karbonat ve tuzu suya karıştırdım. Gargara yapıyorum ve burnumu onunla yıkıyorum oda baya iyi geldi ara ara geliyor koku bakalım.
MaşallahAbovvvvv sabah ta bi uyandım sonra geriye uyudumm şuan uyusam uyurum vallahii o derece ya
Sizin kapanmış konu@EddaHayaL
Canım nasılsın
Bir kaç gün girmedim. Ne kadar büyümüş çoğalmışız. Yoksa yanlış gruba mi bakıyorum
Kız 58. Sayfadaydık en son 813e gelmiş... Ne ara oldu
Yükselenim aslan benimay pardonne ileyim tanıdığım bütün yengeçler ev kuşu ve çok drama queen lerdi senin yükselen mi farklı acaba
08:45 canancım. Anti faktör testinin sonuç da daha çıkmadı. Onu konuşamayacağız gibi duruyor yarına yetişse iyiydi..Canım, inşallah çok güzel haberlerle gelirsin.
Hadi bakalım, kaşıntı da önemli bir şey değildir inşallah.
Saat kaçta randevun?
Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galibaevet öyleymiş minik tontik erkekmişamiin sağlıklagidi gelsin hepimizin minnoşları
sen ne zaman gidiyosun doktora
Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galibapazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi
08:45 canancım. Anti faktör testinin sonuç da daha çıkmadı. Onu konuşamayacağız gibi duruyor yarına yetişse iyiydi..
Senin 12 haftalıkmıydı belli olduğundaben onu bilmiyorum ama bak yine başlamış senin hey heylerdoktor normal demiş yine altını kaşımaya başlamışsın
Aralık başı ayy iyi bari 5 gün kaldı29 Kasım da olur 1 Aralık da olur sabredersen hadi güzel haberler acaba cinsiyeti söyler mi sonuçta 13. haftadasın artık
ayy yazdım da yazdımbunlar hep heyecan
Senin 12 haftalıkmıydı belli olduğunda
Bende cumartesi gidicem 12+0 olucak tam belki gösterir birşeyler12+6 da enseyi falan ölçerken cinsiyete de baktı%90 erkek, muhtemelen değişmez dedi
Bende cumartesi gidicem 12+0 olucak tam belki gösterir birşeylersağlıklı olduğunu göreyim şuan en önemlisi oda acayip bir tedirginlik var içimde hiç belirti olmamasıda kötüymüş yaa göğüs hassasiyetim vardı oda kalmadı güzel haberlerle dönerim inşallah
İnşallah canım yaa herşey güzel olsun inşallah bundan sonrası hepimiz içinayy göğüs hassasiyetine hiç takılma, benim en başından beri hiç olmadı biliyo musun?
hepimiz gitmeden önce bi evhamlanmaya başlıyoruz galibagittiğinde bıcır bıcır göreceksin çok net bu haftalar kuduruk zamanları
Aman kuzum dikkat et. Ben artık uzanma hareketinde bulunmuyorum yüz üstü yatmiyorum. Daha çok sol tarafa dönüp yatmayi öneriyorlar. Özellikle kanama yaşadıktan sonra daha dikkat ediyorum bence sende yapma kuzum.Valla uzanıyorum sonra hafif baskı olunca kalkıyorum hemen
Ya canım benim sorum saç kestirmekle ilgili aslinda. Saçınızı kestirmeyin diyorlar ama saçımın uçları keçe gibi olduMerhaba ben uzman kuaför eğitimciyim. @edahayalimajmaker insta. Saçlarınızı 6 aydan sonra bitkisel içerikli boya ile boyamanızı tavsiye ediyoruz. Bana kalsa hiç boyamayın ama. Saçla ilgili bir konu danışmak isteyen olursa burdayım
Valla canım hamburger istiyor onu da korkudan yiyemiyorum.Canım benimde negatif yani biz neler yiyemicez hamilelik boyu mu ayrıca kokoreç yok mu yani
Kuzum benim ki prensesben onu bilmiyorum ama bak yine başlamış senin hey heylerdoktor normal demiş yine altını kaşımaya başlamışsın
Aralık başı ayy iyi bari 5 gün kaldı29 Kasım da olur 1 Aralık da olur sabredersen hadi güzel haberler acaba cinsiyeti söyler mi sonuçta 13. haftadasın artık
ayy yazdım da yazdımbunlar hep heyecan
editliyorum: tsh tiroidmiş baktım şimdi
Ya kızlar ikizler burcunu. Neden o kadar gomdunuz ki? Benim eşimde ikizler ben çok seviyorum şahsen kendisini biraz kararsizliklar yaşıyor ama ailesini sever. Zekidir koruyucu kollayici bir yapısı var yani. Bence burçtan çok nasıl olacağı yetiştirmekle alakalı oldugunu düşünüyorum. Bende koç burcuyum ama burcumun özelliklerini pek tasidigimi düşünmüyorum. Sahi esime sorsam ikizler olmasa iyidi diyorNe bilim been kötü bir yanını gormeedim belkide iç dünyası biraz karmaşıktır
Ben hep kadın ikizlerle sorun yaşadım erkeği iyidir belkiYa kızlar ikizler burcunu. Neden o kadar gomdunuz ki? Benim eşimde ikizler ben çok seviyorum şahsen kendisini biraz kararsizliklar yaşıyor ama ailesini sever. Zekidir koruyucu kollayici bir yapısı var yani. Bence burçtan çok nasıl olacağı yetiştirmekle alakalı oldugunu düşünüyorum. Bende koç burcuyum ama burcumun özelliklerini pek tasidigimi düşünmüyorum. Sahi esime sorsam ikizler olmasa iyidi diyorNe bilim been kötü bir yanını gormeedim belkide iç dünyası biraz karmaşıktır
Valla soluma hiç yatamıyorum ben genellikle yüz üstü daha çok. Uyuyamıyorum yoksaAman kuzum dikkat et. Ben artık uzanma hareketinde bulunmuyorum yüz üstü yatmiyorum. Daha çok sol tarafa dönüp yatmayi öneriyorlar. Özellikle kanama yaşadıktan sonra daha dikkat ediyorum bence sende yapma kuzum.
Ya canım benim sorum saç kestirmekle ilgili aslinda. Saçınızı kestirmeyin diyorlar ama saçımın uçları keçe gibi oldu
Valla canım hamburger istiyor onu da korkudan yiyemiyorum.Ya az pismisse diye
Kuzum benim ki prenseskan tahlili vermiştim ya oradan söyledi doktorum. Sürpriz parti düşünüyor musun diye sordu birde doktorum dicektim hocam ben fenomen değilim
Yazıyı görünce bende yazayım dedimBende cumartesi gidicem 12+0 olucak tam belki gösterir birşeylersağlıklı olduğunu göreyim şuan en önemlisi oda acayip bir tedirginlik var içimde hiç belirti olmamasıda kötüymüş yaa göğüs hassasiyetim vardı oda kalmadı güzel haberlerle dönerim inşallah
Bende soluma asla yatamıyorum belim çok ağrıyor zaten normalde de bel ağrısı çekerdimBen hep kadın ikizlerle sorun yaşadım erkeği iyidir belki
Valla soluma hiç yatamıyorum ben genellikle yüz üstü daha çok. Uyuyamıyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?