Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Korkmayın kızlar bende gittim ya korkup çok şükür iyiydi. Benim göğüs hassasiyetim az sürdü. Ara ara geliyor ama eskisi gibi değil. Hiç olumsuz düşünmeyin

Bende soluma asla yatamıyorum belim çok ağrıyor zaten normalde de bel ağrısı çekerdim en rahat benimde yüz üstü ama artık sağa doğru deniyorum mecbur
Bende yorulduğumda feci bel ağrısı yaşıyorum. İleriki aylarda daha önemliymiş sola yatmak. Şimdi idare ediyoruz bakalım

Merhaba canım sende mi Gaziantep tesin kime gidiyorsun
Orada yaşamıyorum aslında ama özel hastane olsun diye oraya gidiyorum en son Berfin Hanıma gittim bir sonraki muayene için Akademi Hastanesine gideyim diye düşünüyorum aslında Aysun hanım vardı orada gidenler de çok memnundu fakat ayrılmış aramıştım telefonla öyle söylediler. Senin memnun kaldığın bir yer varsa tavsiye alabilirim aklım karışık

yengeç olursa da güzel, yumoş yumoş bi burç yengeç, seni hiç zorlamaz uysal, uslu çocuk kafamda yengeç
Ders için öğrencime gidiyorum kardeşi 4 aylık yengeç burcuymuş Allahım içim gidiyor maşallah diyeyim yumuş yumuş. Yanımda bir bakıyorum konuşurken beni dinliyor gözlerini aça aça izliyor gülüyor sessiz sakin o kadar uysal ki anakucağına koyuyoruz öyle sallanıp duruyor kendi kendine sakince bir de erkek

Ben doktorumdan çok memnunum ama fiyatlar bu şekilde olursa bakalım napıcaz yani 6000 lik ne işlem yapıyolar anlamış değilim açıkcası

12+6 da enseyi falan ölçerken cinsiyete de baktı %90 erkek, muhtemelen değişmez dedi
Ayy ne güzel artık alışveriş yapabilirsinnn ben de 12+5 de gidiyorum e görür heralde cinsiyet balonu almak istiyorum sadece herkese direkt mesaj olarak video atıcam yakınlarıma yani

Geçen benim tansiyonda 16 dıydı ya çok çıkıyo ya çok düşüyo bilmiyorum napıcam bugün avm de bi anda gözlerim karardı bayılıyorum galiba dedim

Kızlar trendyol da pentide 2 al 1 öde var. Hamile iç çamaşırları falan da var bakarsanız haberiniz olsun

yaa off ben bakıyorum bakıyorum hiçbir şey alamadan çıkıyorum

siz bir şeyler alabiliyo musunuz? hamile külot bakıyorum, lastikleri çok sıkar mı diye düşünüyorum vazgeçiyorum, dikişsiz alsam daha mı rahat olur diyorum, onu da hiç kullanmadım onu da bilmiyorum

sonra hamile tayt bakıyorum o da aynı şekilde acaba çok sıkar mı diye düşünüyorum çünkü evde giydiğim taytlar da hep evde iz yapıyo belimde, acaba şalvar gibi bir şeyler mi alsam diyorum salaş salaş rahat ederim diye

bakıyorum çıkıyorum, bakıyorum çıkıyorum, aldıklarınız varsa paylaşsanıza kızlar yoksa şu süreci sadece bakarak tamamlıycam

Ben fitilli tayt giyiyorum zaten şu sıralar çok meşhur hamileler de çok tercih ediyor. Arkadaşım da 9.ayında konuştuk hamile külodundan çok memnunmuş hep giyiyorum dedi ileriki aylarda almayı düşünüyorum dikişsiz bence göbek çıkınca kayıp aşağıya toplanabilir

Ben doktorumdan çok memnunum ama fiyatlar bu şekilde olursa bakalım napıcaz yani 6000 lik ne işlem yapıyolar anlamış değilim açıkcası
Ben de anlamadım 10-12bin olanları duyuyorum İstanbul'da hatta daha fazla isteyen yerleri böyle zamanda hele ki. Hepimize her anlamda kolaylıkla güzel bir doğum nasip olsun inşallah

Korkmayın kızlar bende gittim ya korkup çok şükür iyiydi. Benim göğüs hassasiyetim az sürdü. Ara ara geliyor ama eskisi gibi değil. Hiç olumsuz düşünmeyin
İnşallah inşallah canm belirti olsa bir dert olmasa bir dert insan sanırım hamile olduğunu hissetmek istiyor

Bende yorulduğumda feci bel ağrısı yaşıyorum. İleriki aylarda daha önemliymiş sola yatmak. Şimdi idare ediyoruz bakalım
Bende onun rahatlığını duyuyorum zaten sola da yatsam sağa da yatsam sabah yüz üstü uyanıyorum vücudumuz bence yönlendirir bizi diye düşünüyorum

Aslan baya dengelemiş demek ki :))
Olabilir
Bende aslında öyleyim. Bugün ebebekten hamile külodu aldım. Gayet güzel beğendim ben onu öneririm. Taytta ben lcw da denedim hiç rahat edemedim o yüzden cesaret edip netten alamıyorum
İnşallah inşallah canm belirti olsa bir dert olmasa bir dert insan sanırım hamile olduğunu hissetmek istiyor
Aynen korkuyoruz bişey mi oldu diye
Bende onun rahatlığını duyuyorum zaten sola da yatsam sağa da yatsam sabah yüz üstü uyanıyorum vücudumuz bence yönlendirir bizi diye düşünüyorum
Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…