Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy ben de cumartesi sabah gideceğim tedirginim hayırlı haber alırız inşallah

Ben Hatem hastanesinde yılmaz genco ya gidiyorum şimdilik memnunum. Özel muayenehane istiyorsan Halil İbrahim özdurak ve Mehmet dai yi çok iyi söylüyorlar ben gitmedim. Aslında doktor işi tamamen şans işi aradaki elektriğe bağlı sanki

Kesinlikle öyle rahat hissedebilmek de çok önemli. Hatem hastanesini duymuştum bir de oraya giderim olmadı

Kızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Önceden spor falan yapıyor muydun birçok şeye bağlıymış büyümesi büyümemesi. Nolcak büyümesin işte nasılsa 5 aydan sonra artık saklayamaz olcaz

Önceden spor falan yapıyor muydun birçok şeye bağlıymış büyümesi büyümemesi. Nolcak büyümesin işte nasılsa 5 aydan sonra artık saklayamaz olcaz
Orası öyle canım. Bazen anksiyetem tutuyor sanırım aklımda bir sürü kötü senaryo kuruyorum bebeğimle ilgili. Sanırım doğum yapana kadar bu şekilde devam edecek. Doğumdan sonra da farklı şeylere takılırım bu anksiyete beni mahvediyor

rollercoaster hamile külotu olarak ben bi denemek için aldım bi tane. Çok beğendim lastiği falan sıkı değil. Ama daha giyemeyiz karın kısmı geniş, şimdi için Normal külotlardan L aldım normalde m alıyordum. Ay bi rahat geldi anlatamam. Ben fantezi hiç giyemiyorum bildiğin yüksek bel popoyu saran giyebiliyorum. Eğer öyle seviyorsan; Kadın Külot 3'lü Paket Essential 1577 - Siyah | Blackspade
Penti hemen kendini bırakıyor bu 60ta bana mısın demiyor. İşbirliği gibi oldu ama değil valla hajajshshh
Hamile kotu aldım lcw ucuz diye ama pişman oldum yıkadım ona rağmen boyuyor her şeyi. Tavsiye etmiyorum lcwden laci kot almayın kesinlikle.

Defacto indiirmdeyken hamile tişörtleri 30lara düşüyor onlar da kumaşları pamuksa iyi çıkıyor genelde.

Bende başka yok, herkes paylaşsın ne aldı neyi sevdi neyi sevmedi faydalanalım:)))))

Ayyy benim de tutuyordün rüyamda hastaneye yatıyordum doğum için on kişilik odaya koyuyorlardı beni maskeyle uyumaya çalışıyordumölüm gibi bi şey oldu ama kimse ölmedi bu vesveseler normal galiba hepimizde var

Yaa dün zor bir gün geçirdim bende gece şöyle bir rüya gördüm. Bebeğimi dogurmusum maşallah öyle güzel ki sütüm geliyor sağıyorum ama çocuğumu emziremiyorum o sütü de veremiyorum çok insan var bir türlü izin vermiyorlar emzirmeme 3 günlük çocuğa patates kızartması veriyorlar çok korkunçtu çok ağladım şaka gibi

hemen bakayım ben de senin gibi giyebiliyorum, illâ her yerini saracak bi de tikliyim ufacık böyle içeri doğru kaysa rahat edemiyorum, tam her yerini sarması lâzım

ben de severim o zaman kesin, buna bakıyorum

Günaydın güzel anneler ve burayı benim gibi sessiz takip edenler . Bugün bizimde ikili tarama için randevumuz var inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyet tahmininde bulunur dr.
Günaydın güzel haberler olsun inşallah haber bekliyoruz

Yaa ağladığına göre artık gülebilir miyiz buna? kıyamam yaa kız mıydı erkek miydi

Bende şunu aldım kızlar hamile kıyafeti değil ama bence küçük göbüşle güzel durur hep ozenirdim hamilelikte böyle giyinenlere şu an indirim var belki almak isteyen olur paylasayim dedim daha elime geçmedi benimde güzeldir umarım

rüyan çok güzel hiç olumsuz etkilenme beyaz görmüşsün süt görmüşsün beyaz çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…